A szerencsejáték-piac nemzetbiztonsági kockázatairól szóló minősített jelentés felülvizsgálatát és nyilvánosságra hozatalát sürgeti az Együtt-PM politikusa, Dorosz Dávid.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Titkosítva van,amíg újra ki nem sorsolják a nyerő gépeket...
bretagne
Ezt én is szeretném tudni! Egyik nap csak úgy hirtelen betiltják, aztán egy év múlva csak úgy ismét lehet. Valami oka csak van/volt ennek a hirtelenkedésnek???
Senara
Tudni akarják: miért is kellett betiltani a nyerőgépeket? ... " Találgathatok a haverokat parlamenti képviselők családtagjait helyzetbe kell hozni , főleg mert páran kimaradtak a trafik és földmutyiból .
ila51
@Senara: ...rendezték az erővonalakat :(
human
A földmutyi esetében sem hozták nyilvánosságra, milyen szempontok alapján ítéltek oda földeket műkörmösöknek, gázszerelőknek.
A trafikmutyi pályázati anyagait visszaküldték a pályázóknak, hogy ne lehessen vizsgálni, mivel pályázott jobban egy aranytorkú sztárocska, mint aki 10 éve üzemelteti a boltot.
Így azt sem fogjuk megtudni, miért tiltották be a szerencsejáték gépeket (amit én helyeseltem), de főképp nem tudjuk meg, hogy miért lehet most újra engedélyezni. Egyáltalán ha nem kérte senki, akkor meg minek az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.