A Fidesz szóvivője szerint teljesen mindegy, kik szerepelnek majd a baloldal listáján a parlamenti választáson, mert bárkik is lesznek rajta, "ezek a régi emberek, egy új sincs közöttük".

Selmeczi Gabriella ezt az ellenzéki együttműködésről szóló tárgyalásokra reagálva mondta szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

"Teljesen mindegy, kik lesznek a baloldal listáján vagy listáin. Ez csak őket érdekli, azokat, akik most tárgyalnak: ugyanazok, akik már egyszer tönkretették az országot" – fogalmazott a Fidesz szóvivője, hozzátéve: a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, csökkentené vagy akár el is törölné a minimálbért, és 40 százalékra emelné a jelenleg 16 százalékos személyi jövedelemadót, a magyar zsebekből kihúzott forintokat pedig külföldi cégek zsebébe tenné. Vagyis a baloldal alkudozása a hatalmi pozíciókról "a magyar emberek bőrére megy" – jelentette ki.

Hozzáfűzte – hivatkozva a szocialistáknak az E.ON-gázüzletág állami megvásárlásával kapcsolatos brüsszeli beadványára –, hogy "a baloldal ma is az uniós bürokratáknál kilincsel azért, hogy az Európai Unió újra nyomást gyakoroljon" Magyarországra.

A bukott baloldal és a külföldi közműcégek mindent meg fognak tenni azért, hogy a közelgő országgyűlési választást az ő üzleti érdekeik újbóli érvényesülésére használják fel – mondta Selmeczi Gabriella, aki szerint erről szól "a bukott baloldal rezsiellenes politikája".

A szóvivő úgy értékelte, összefogásra van szükség, hogy a baloldallal és a mögöttük álló külföldi érdekekkel szemben "meg tudjuk védeni az eddigi eredményeket, a gazdasági függetlenségünket és a magyar családok érdekeit". Ezért a hamarosan induló rezsifórumokon "várunk a csapatba mindenkit, aki abban érdekelt, hogy Magyarország ne hagyja magát többé kihasználni" – közölte.

Selmeczi Gabriella azt is mondta, hogy szerda délelőtt Mesterházy Attila MSZP-elnök "megfutamodott" a rezsicsökkentés melletti kiállás elől, helyette "a hatalmi osztozkodásokkal foglalkozott". A szóvivő ezzel arra utalt, hogy a szocialista pártelnök az előzetes tervekkel ellentétben mégsem vett részt a Táncsics Mihály Alapítvány Megújuló energiapolitika. Klímaváltozás és energiahatékonyság című konferenciáján.

A Fidesz szóvivőjét a tájékoztatón megkérdezték arról, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szerint eljött az ideje annak, hogy a Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök Balatonőszödön elmondott beszédének kiszivárogtatásával kapcsolatban keletkezett titkosszolgálati jelentés egy részét nyilvánosságra hozzák. Selmeczi Gabriella úgy reagált: a kormánypárt támogatja Pintér Sándort ebben a szándékában.

Fontos lenne az igazság kiderítése és nyilvánosságra kerülése Őszöd-ügyben, de a baloldal politikai lenyomatának tekinthető beszéd tartalma talán még fontosabb, hiszen a magyarok abból tudhatták meg, hogy Gyurcsány Ferenc és a szocialisták "kormányzásuk alatt megállás nélkül hazudtak" – tette hozzá a szóvivő.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"...teljesen mindegy, kik szerepelnek majd a baloldal listáján a parlamenti választáson, mert bárkik is lesznek rajta, úgy is pofátlanul elcsaljuk a választásokat..."
Ez így hangzik helyesen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@modera: de ma már mindenfajta sajt van! Lehet választani. Nem kell ugyan-azt nyamnyogni a fogad alatt kedvetlenül. =)
modera
@Brother Louie: Az attól függ, mihez van kedve valakinek...
Brother Louie
@modera: nekem a fenti "sajtokhoz" nem sok kedvem van =((
joopapa
@eötvös: Bocs én nem küldtelek el a francba! Nem én kértelek hogy írjál nekem, olvasd vissza mit írtam az elejére válasz ez a videó. A második felére meg úgyse válaszol ez a beszédképtelen szenátora nő! www.youtube.com/watch?v=4ooLo02NDCw De ez a "nő" tényleg szánalmas
keresztapa
Bili ideológiát fröcsögők, csak ennyi értelem van, ami tévútra viszi a brosúrát ismerőket.Ellenzéknél Programadó Tömörülés nincs, ami megvilágítaná az egész nép ideális elvárását. Hiányzik az a vezető aki a tömeget megtudja szólítani, és ideális vezetőjévé teszi.
A nép figyelmét nem szétszórja, hanem mindég egy jelenségre összpontosítja. (ország gazdasági) érdek, előzze meg a mindenkori ellenzéki párt érdekeket. Jelenleg igaztalan emberek helyezkednek a koncért, első a hatalom szétosztásának folyamata
amelyben nem fognak tudni megegyezni, csak úgy ha az MSZP feladja azon álláspontját, hogy Mesterházy miniszterelnökségért
induljon. Ezzel viszont az MSZP elveszítené vezető szerepét, és diktátumát. Elő lépne a DK Gyurcsány Tudna diktálni ami egyáltalán nem tetszene, nem lenne elfogadható sem az MSZP-nek - de az országnak sem, a kisebb tömörülés egyikének sem. De jelentené az MSZP felmorzsolódását, megszűnését.
jancsik68
@keresztapa: Viki és ez a majom kinézésű Gabika a Fecótól retteg legjobban,mert ismét felmosná a padlót a Vezirrel.Az MSZP megszünését más balfácánok is megjósolták,de rossz vátesznek bizonyultak,s igy van ez most is.Az ember töke már tele van a jobboldallal,Vikivel,Vonával és egyéb ilyen társadalmi mellék termékekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.