Megadta az engedélyt egy felcsúti repülőtér kialakításához a Légügyi Hatóság és a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség is hozzájárult – írja a Népszabadság.

A repülőtér biztonságos használatához mezőgazdasági területek övezeti átsorolása szükséges. A létesítmény Bodmér belterületi határától több mint 800 méterre, Felcsút belterületétől 1800 méterre fekszik, így a fel- és leszállási útvonalakkal érintett területeken védendő létesítmények, területek nincsenek. A repülőteret egy darab Cessna-172 típusú kisrepülőgép használja alkalmi mezőgazdasági megfigyelésre – írja a lap.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Mert Felcsút jobban teljesít ! Lesz szálloda, reptér, stadion,
nyilvános WC, kupleráj a Lenin téren,söt még mezögazdasági
Pláza és gázszerelö Zrt, laktanya, börtön, egyetem, ...
meg egy elmegyógyászati Klinika...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Tázlár, Szank ,Kiskunmajsa, Kisszállás, Bácsalmás mikor kap repülő teret?
silber13
Ragaszkodom Kiskundorozsmai repülőtérhez is és, mivel közel a Tisza, saját kikütőt is kérnék.
Felcsut meg érthető! Ha pucolni kell, legyen helye egy menekitő helipektornak. Bár egyesek, a gonoszok szerint a környékben megszaporodtak a magán Stingerek!
Maszlag
Davaj, davaj, rövid az idő Április 6-ig.
QQríkú
Még egy kisérleti Neutronbomba gyakorló tér is hibázik onnan :)
szablyafűrész
ho-ho-ho, álljon meg a gyászmenet ! És a metróval mi lesz, a tengeri kikötővel mi lesz, a 8 sávos felcsúti autópálya is smafu ?
hallgatag
Mert Felcsút jobban teljesít ! Lesz szálloda, reptér, stadion,
nyilvános WC, kupleráj a Lenin téren,söt még mezögazdasági
Pláza és gázszerelö Zrt, laktanya, börtön, egyetem, ...
meg egy elmegyógyászati Klinika...
nyanya001
Már folynak az előkészületek a Parlament épületének Felcsútra való
átköltöztetésére !
Csak felemelik és viszik valahogy így :
natgeotv.com/hu/hzkltztetok/videok/hzkltztetk-ii
vadsanca
@szablyafűrész: A kínaiak az olimpiára egy év alatt, 10 metrót építettek, de mi tíz év alatt egyet sem vagyunk képesek. Valójában mit is akarunk?
nezelodo
Én bízok a reptér sikerében. Gondolom a mezőgazdasági figyelés azt jelenti, hogy akkora már a nagybirtok, hogy csak légi ellenőrzéssel tekintgető át. Bízok abban is, hogy hamar eljön az idő, amikor az a gép csak felszállási engedélyt kap, leszállásit pedig sohasem.
nezelodo
Én bízok a reptér sikerében. Gondolom a mezőgazdasági figyelés azt jelenti, hogy akkora már a nagybirtok, hogy csak légi ellenőrzéssel tekintgető át. Bízok abban is, hogy hamar eljön az idő, amikor az a gép csak felszállási engedélyt kap, leszállásit pedig sohasem.
magyarbakancs
Minden diktátor azt a települést finanszírozza jobban ahol élt,vagy született.
taglo
@nezelodo: Igazad van ,csak a ,,gázos gyökérnek " van több mint 1000x 10 000 négyzetméter birtoka,amibe egy pár ,,ferihegy "-beleférne !!( mert ők megérdemlik )
human
Először azt hittem, hogy ez valami vicc :(
human
A nem is oly távoli jövőben apa és fia:
- Apa! Hogy hívták régen a Széchenyi teret?
- Roosevelt térnek.
- És a Széll Kálmán teret?
- Moszkva térnek.
- És a fővárosnak mi volt a régi neve?
- Felcsút.
karma1
@human: Miert? Rossz viccek is vannak, sot, poen nelkuliek is,... Ez meg faviccnek sem megy el...:-(((

Ugy latszik, a Simicska megtalalta a Solyom elado gepeit, es most o akarja futtatni az uj magyar legitarsasagot... Mindennek van elonye, nem? Es ki fogja majd hozni a falabuak meccseire a 3000 nezelodot, ha nem repulogep? Koll az, meglassatok,...
bretagne
@vadsanca: Olvashatod: szállodát és repülőteret!!!
stone
2016.: A riporter kérdez:
Miniszterelnök úr nem érzi visszásnak, hogy Budapest és Felcsút között metró épült?

Viktor: x,y,z mégegyszer mondom x,y,z (a válasz tök mindegy)

A riporter: És az sem gáz, hogy a metró csak az ön háza, és a parlament között közlekedik?

...és ez meg fog történni :-)
tivoli
Szerintem tök jó ötlet. Nincs túl messze a fővárostól, hely van bőven, miért ne építenének oda akár egy NATO kompatibilis katonai repteret, mely akár a Grippenek napi gyakorlatozását is megoldaná.
Nemcsak Makó és Jeruzsálem között.
silber13
@szablyafűrész: És mi lesz a kerekeken guruló parlamenttel? Ja, meg kell egy híd is, hogy a sok hithű CÖFÖS átvonszoljamajd azt a behemót épületet Felcsútra, hogy a szeretett vezérnek nehogy esetleg kocsiba kelljen tenni méretes valagát! ! LLegyen hát az ország vityillója annyira, mint az udvari mellékhelyiség!
Manhattan
Mégis mit képzelhet ez a senkiházi orbán?... Talán ő a király? Ki hatalmazta fel még a repülőtér építésére is a saját pár 100 ember lakta településében? A következő kormány nem győzi megszüntetni azt a sok mocskot, amit a mi pénzünkből elherdált ...plussz még amennyit elloptak a fideszes ujmilliomosok! UKrajnában ezek negyedéért kimentek utcára az emberek, és már a fejét követelik annak a féreg elnöküknek ! Ez sem riasztja el ezt az Orbánt?
qxy
Odébb van az . lehet hogy még onnan fognak el el venni.
tivoli
@Manhattan: Mért kéne megszüntetni? Attól szegény az ország, hogy minden kormány az elődei sikereit próbálja eltüntetni ahelyett, hogy ami jó, azt továbbfejlesztené, építené.
human
@tivoli: Ami működik, azt nem fogják piszkálni. Például a szórakozó helyeken nem lehet majd továbbra sem dohányozni. Viszont azokat az intézkedéseket, amik csak a mutyik miatt lettek meghozva, na azokat ki fogják gyomlálni.
Dr. Felipe
Hát én az atomerőművet is Csernobil-Felcsútra építeném.
Január
A megépítésére már biztos elkülönítették a pénzt, de ki fogja fizetni a fenntartását, esetleg úgy fog járni, mint az akasztói foci pálya?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Űrkilövő állomás is lesz.Most tervezzük nekik az első utat.Mars a pics@ba!
lópicigáspár
@silber13: Az Árpa utca környékére gondolsz? :-D
F_Viktor
@tivoli: Írod:
"Attól szegény az ország, hogy minden kormány az elődei sikereit próbálja eltüntetni ahelyett, hogy ami jó, azt továbbfejlesztené, építené."

Igazad van.
Probléma csak annyi az Orbán kormány név évében, hogy szinte semmi nincs amit érdemben tovább lehetne építeni. Az országnak pl. nincs szüksége 250 új stadionra!
nezelodo
"taglo
@nezelodo: Igazad van ,csak a ,,gázos gyökérnek " van több mint 1000x 10 000 négyzetméter birtoka,amibe egy pár ,,ferihegy "-beleférne !!( mert ők megérdemlik )"

Kifelejtetted a strómanok által "birtokolt" területeket. Ezek után lehet osztrák vircsaftozni...
szaboria1
A mentő helikopteresek ellen felszámolást kezdeményeznek mert nem tudnak fizetni, de megmenteni nem is akarják.
bundi
elnézést, de lehet hogy rosszul tudom, hogy a cessna 172-es nem mezőgazdasági gép?
en.wikipedia.org/wiki/Cessna_172
nyanya001
Egyes iszlám országokban a jóval kisebb lopást kézlevágással büntetik !
Nem folytatom ...
verőce21
Egy szállodára tényleg szükség van ott, pl. ha a vendég focicsapat és kísérői megérkeznek...Bár én kaphatnám meg az építési koncessziót! :)
(Már két kisebb szálloda építési referenciám is van!)

@kukac50: (08:58) Kiskunmajsa jó eséllyel pályázhatna, szervezzétek meg!
keresztapa
Öröm, hogy nem csak as főváros tolvajai érvényesülnek pénzek lenyúlásában, hanem a vidék is felzárkózik a tolvajok gondolkodásának szintjére, amit a politikusaink biztosítanak! lopni szép, lopni jó, éljen Felcsút, és gyarapodjon, ott is emberek élnek, és nem P-------s Z---- !
silber13
@lópicigáspár: Nem vagyok arra ismerős, dea Stinger 6000 méteres lőtávolsága elegendő.
Hellcat
Most kéne telket venni még hamar felcsúton...a cigánykirálynak hála nemsokára sokkal többet fog érni.
vadsanca
Lehet, hogy költözik a MALÉV, vele együtt Feri-hegy is?
nezelodo
"bundi
elnézést, de lehet hogy rosszul tudom, hogy a cessna 172-es nem mezőgazdasági gép?
en.wikipedia.org/wiki/Cessna_172"

Ezen már nem is kell fennakadni, mert ettől sokkal nagyobb hazugságok tömegét adják be zembereknek.
coyote3
A vonat után már csak ez jöhetett. Bár áshatnak még a mocskos gyarmatosítók pénzéből csatornát és épülhet még kikötő is...
Dr. Felipe
Most már csak a Niagara vízesés hiányzik meg mellőle a Csomolungma és a hegy alatt kanyarogna az Amazonasz, de király lenne. Bolseviktor elvtársnak megoldódnának a kikötő gondjai is.
Na de bolseviktor elvtárs elmúlt már 50 éves úgyhogy ideje hozzálátni elvtársak a piramis építésének is mert nem lesz kész időben ha elérkezik az utolsó vacsora.
m.macskosz
@magyarbakancs: FINANSZÍROZ: "A költségeit viseli, alkotó tevékenység pénzügyi alapját megteremti, anyagi fedezetét biztosítja, gondoskodik a (hozzá) szükséges pénzről; pénzel."

Ezek közül melyik illik Orbán diktátorra?!

ma, 09:52
kata53
Na memjen a fidesz most már a bús pi...ba!
modera
Ez most tényleg nem volt jó ötlet, főleg a választások előtt. Ilyen kis apróságokon el is lehet bukni, azt pedig nem kellene.
tivoli
@human: 10:56
Beruházásokra gondoltam, nem idekapok, odakapok törvényekre.
tivoli
@F_Viktor: 12:26
Ó, hát kell a beruházás, mert az új munkahelyeket teremt főleg az építőiparban. A baj csak az, hogy nem nagy kreatívitás, ha csak stadionban tudják tervezni a jövőt. Igaz, hogy az ország lakott területe már le van burkolva műkövekkel, s itt a legtöbb az egy főre eső szökőkutak száma is, bár a szabad kifolyó kutak lezárásával próbálják csökkenteni a működési költségeket.
Na. de sebaj, mert pár éven belül úgyis összedőlnek a légvárak, s az ország egy nagy romhalmaz lesz. Aztán jöhet a romeltakarítás mint háború után, s a haza fényre derül.
aborisz
maják jóslata szerint űrkikötő is lesz ott!
varirmag
"""Évek óta létezik Bodmér és Felcsút térségében egy 2012 áprilisa óta IV-es kategóriájú, nem nyilvános repülőtér, amellyel kapcsolatban új kérelem nem érkezett a Légügyi Hivatalhoz, közölte Varga Erika, a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elnöki légi jogi főtanácsadója hétfőn az MTI-vel.
Tájékoztatása szerint csak helyrajzi száma alapján tartozik Felcsúthoz a létesítmény, amelyet Bessenyei Péter repülőtérvezető gyakorlásra használ. Hozzátette: a létesítménnyel kapcsolatban új kérelem a hatóság légügyi hivatalához eddig nem érkezett.
INDEX """"

NA ! Akkor most ki hazudik ??? Az Index vagy a Népszabi ???
hallgatag
@modera: Beszélj a fönököddel, Rád csak hallgat ...(mosoly)
human
@tivoli: Például milyen beruházást csinált a fidesz?
tivoli
@human: Majd most fog!
Viccen kívül: épít, szépít, csak körül kell nézni. Költi az Eu-s pénzeket, látvány beruházásokra, melyek ugyan lehetnek szépek, de nem arányos a hasznosságukkal.
dömdödöm
más keleti faluban 1 krimó volt és 1 vasútállomás A vonatot elterelték a kocsmát meg bezáratták :-)
modera
@hallgatag: Meg nem is azt mondtam, hogy bajom van vele, csak nem szerencsés az időzítés. Ez amúgy is csak egy lufi. Az csak egy mező, ahol kis gép, /mezőgazdasági, sport/ le és felszállhat. A szállodával semmi bajom, egy vállalkozás azt épít, ott, ahol, amit akar. Mindenesetre jó célpont a támadáshoz, főleg, ahogy a sajtó beharangozta.
kkalman
@modera: Igen. Az a mező egy kb.2 - 3 km hosszú, aszfaltozott le, illetve felszállópálya, amin, most figyelj, vadászrepülők is le, illetve fel tudnak szállni, és egyéb kis teljesítményű utasszállítók is végre tudják hajtani ugyanezt a műveletet. Ezt biztos forrásból tudom, ugyanis az OLP egyik vadászrepülő ezredénél voltam katona, és nem a legnagyobb kifutó volt nálunk.
És hogy meg is tudd nézni a "mezőt": nol.hu/belfold/20140127-szalloda_es_repuloter?ref=sso
evacica
A Bécsi út boldogabb felén ilyen dolgokért már rég búcsút kell venni egy politikusnak a politikai életben való részvételtől! Nálunk még ezt is meg meri csinálni egy miniszter elnök, nem értem, hogy még meddig tűri ezt a magyar nép?! Ami Felcsúton történik az Magyarország szégyene! Hogyan lett milliárdos Mészáros 3 év alatt, na ez az igazi pofátlanság kedves Lázár "úr"!! Ebben az országban mindent lehet a fidesznek, mert 2/3 mindenre feljógósít ,ugye Miniszter elnök úr?
dr. prédikátor
Úgy tudom hogy az egyiptomiakkal is tárgyaltak a Gázai piramisok áttelepítéséről Felcsutra!!!
Nil
A fidesz készül a választások elvesztésére- építi az alternatív fővárost.
bakegya
Fő az óvatosság...habár a csaucseszku is elszámította magát...lemaradt a haverok által kiállított járatról...De mit lehessen tudni,felcsuti rokonyoknak még ez is sikerülhet!--az új céget nem árt minden esetre koncentrálni---Hulladék hasznosítás-újratemetgetés-földmutyológiai labdarúgó akadémia-és atombiztos vidám barak rezsicsökkentett árkategóriában kiadó-eladó-csere is érdekel...!!!-atombiztos vevő is van már...lepapitozva...köszönjük vicktor
magyarbakancs
m.macskosz
@magyarbakancs: FINANSZÍROZ: "A költségeit viseli, alkotó tevékenység pénzügyi alapját megteremti, anyagi fedezetét biztosítja, gondoskodik a (hozzá) szükséges pénzről; pénzel."

Ezek közül melyik illik Orbán diktátorra?!
Mind csak így lazán.
nyanya001
Miért kell repülőtér Felcsútra? Mert minden diktátor tudja, hogy eljön az idő, amikor rohadt gyorsan kell menekülnie!

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1743740_806489696044861_238451623_n.jpg
gomez
Hát Stadler legalább repteret nem épített, meg szállodát sem, meg le is kellett neki ülni a kimért büntetést! Persze nem volt ő miniszterelnök csak egy birkapásztor!!!Ja kérem ide kell egy hatalmas holdudvar bohócokkal, mert udvari bolondnak lenni nem nagyon éri meg mostanság!!!
lojzika22
...majd alá építik a Himaláját.

lojzika22
jancsik68
@modera: Haver,új nevet választottál?Hencegésed.beképzeltséged,alsó rész tisztitásod viszont a régi maradt!
jancsik68
@evacica: Kinában az ilyen tettekért,már sztolipini-nyakkendő jár!
modera
@jancsik68: Tény, még most is papírt használok, te a kezedet?
kamazuka
Mos Eisley?
Bár rendvan,azért nem árt az óvatosság közölte minap Ken obi tábornok.
jancsik68
@modera: Gondolom,hogy a Magyar Nemzet.c förmedmény az a bizonyos papir!!
jancsik68
@modera: Remélem az a papir a Magyar Nemzet c förmedvény!
modera
@jancsik68: Az túl dörzsölős, na meg többet is ér annál...:-))
Tisztesség
A beteg rokkant ellátásba levők, még méltányossági emelést sem kérhetnek, ezért nem szavaznak a Fideszre mert ez siker!
almosd
Igen kell a repülőtér,a tisztelt urakat ott fogják seggbe rúgni és reptetni :-)
Halszem
A szálloda tervezésénél célszerű figyelembe venni, hogy könnyen átalakítható legyen BV intézménynek.
Kell a hely a fideszeseknek!
Mondjuk lopott milliónként egy év, akkor a polgármester min. 25 ezer év múlva már szabad is lesz.
Persze szeretett családja beszállhat!
Desischado
@Halszem: Bár már ott tartanánk! Űrkikötőt nem építtet viktorovics hazugovics?
dr. prédikátor
Úgy hallottam hogy a következő az 5.ös metró a parlament és Felcsút között fog megépülni.Sőt a felcsuti dombok között libegő is fog épülni!!!
A Tündik bündije
@dr. prédikátor: @Desischado: A következő években épülhet még Felcsúton...
- Rezsicsökkentő és sárgacsekk-kutató központ.
- Közgéplajos emlékpark.
- Atomerőművel üzemeltetett nemzeti trafik.
- Pataky Attila Nemzeti UFO és Hír Tv központ.
- Orosz atomtengeralattjáró bázis.
bakegya
@A Tündik bündije: összefognalhatjuk:a vezírt idézhetem csak,"98-ban mint egy 56 reinkarnációja a föld alól kerekedtünk elő a magyar politika szinpadára,ez volt a FIDESZ.
Abból lett a nemzeti orbán ktyagumi aminek továbhasznosítója Alcsut-Felcsut-Tükröspuszta akadémiai szintű pénzmosoda-itt fogadja rasi-és oligarha27 az összes keleti bölcsek atyuskáját és annak oligarha udvartartását.
Már megérkeztek az első ukrán fecskék...fogadás OLAJOZOTT léptekkel jobbról-BALRA-csőszerelő köszöntő:ELŐRE!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.