Elutasította a Jobbiknak Karsai László történész ellen benyújtott keresetét a Fővárosi Ítélőtábla kedden. A jogerős ítélet szerint a történész a véleményét közölte, amikor egy tévéműsorban neonácinak minősítette a pártot, a bíróság pedig nincs abban a helyzetben, hogy egy ilyen történelmi, társadalmi vitában állást foglaljon - olvasható az Index és a nol.hu tudósításaiban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nyílt titok, hogy a jobbik náci párt! Nem is értem, miért nem vállalják be nyíltan, egyenesen? Csak maszatolnak... : jaj, mi nem is vagyunk nácik, csak nem szeretjük a zsidókat, mert összetartanak, szorgalmasak, okosak... ( pl. a legutóbbi három Nóbel-díjat is zsidók kapták!) a cigányokat, meg úgy általában senkit, és a führer a mi példaképünk, mert jaj de nagyon árják vagyunk.))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dél gyermeke
@karma1: Rosszul látod!Külföldről most az Angoloknak nehezebb megítélni a dolgokat mivel nem élnek közöttünk és nem is éltek ezáltal gőzük sincs a nálunk uralkodó gazdasági,társadalmi,bűnügyi problémákról!Amúgy meg a kinti Magyarok hívták meg hogy tartson előadást a programjukról,mivel a választási törvény lehetővé teszi hogy április 6.-án ők is voksolhassanak!Kérlek tájékozódj mielőtt nagyon belelohalnád magad a gyűlölködésbe!
karma1
@Dél gyermeke: Hidd el, nem a gyulolkodes szol belolem, de ha - mint irod - a kulfoldon elo magyarok? (vagy az otthon lako angolok?) hivtak meg Vona Gabort, akkor miert is nem tudtak megoldani azt, hogy Vona ur megtarthassa - akar egy magyarok berelte maganhazban is - a parttajekoztatojat? Az angolok pedig igenis az objektiv BBC tudositasokbol nagyon is jol ismerik a magyar partokat es azok tevejenyseget,... Igy hidd el, hogyha ok nacinak latjak a Jobbikot, (plane a legerosebb naci partnak Europaban), akkor nem is latjak rosszul... Itthon sem csinalnak titkot a zsidoellenessegukbol, cigany- es hajlektalan-utalatukbol, csak tudjak, nem nevezjetik magukat nyiltan naci partnak, mert azt itthon torveny tiltja. Akik pedig meghivtak Vonat, azok igy is, ugy is mar a Jobbikra fognak szavazni, mindenfele partproganda nelkul, nem gondolod?
Dél gyermeke
Az objektív tájékoztatásról annyit hogy már nem emlékszem pontosan de angol nyelvű riportfilm volt a JOBBIK-ról ahol olyanokat mondtak hogy a gárda cigányokat gyilkol többek között és ha megnyeri a választásokat akkor koncentrációs táborokat fog működtetni ez volt az utca emberének a véleménye!Kíváncsi leszek majd arra ha a Bulgáriából és Romániából meginduló eltérő kultúrájúak belakják magukat!Túl nagy ellenállásba amúgy nem futottak egy London méretű városba kb. 100 fő az elenyésző hogy kitérjünk az ellenük tüntetőkre!Amúgy meg azért nem tudta ott megtartani szerintem mivel többen a tüntetés miatt összecsapásokat sejtettek(ami végül nem valósult meg)és a házigazda inkább mentette a menthetőt!
bukfenc
@Manhattan: ma, 19:51

Háát tudod, nem is tudom...

Én, egészen addig nem is tudtam eszik e vagy iszák e zsidókat amíg az egyik ki nem jelentette: - a zsidók a "kiválasztott nép"! Minden más rassz v. faj csak vendég a földön!!

Az ő "kegyüktől" függünk!!

Na azota úgy vagyok velük mint az "armanikkal"
Igen erős fenntartással fogadom nemcsak a véleményüket, de a társaságukat is!!

Milyen alapon szelektálnak??
Miért sértődnek meg, ha, vissza szelektálnak??

Különben is: az elmúlt 2000 évben sehonnan sem jöttek ki jól , sem Európában, sem a világtörténelemben...

A Talmudban le van írva: hogy bánjanak a nem zsidókkal!
Miért is?? A "vallás" mentséget ad az "uszításra"?

Ne keverjük ide azokat a zsidókat akik letettek a tudomány, a kultúra, a szellemiség asztalára valamit...
Ők soha nem kérkedtek a hitükkel..

Már unalmas, hogy: - vagy jajveszékelnek(holokauszt), v. fenyegetőznek (katonai-pénzügyi pressziók)..

A JOBBIK megítélése?
Ez az ország "termelte" ki!!!
hogy lehetnek életképesek, ha nincs "talaj" hozzá??

Én, egyik oldalra nem vagyok büszke..
Mindegyik csalódást okozott...

Mi van azokkal az egyszerű nép-tömeggel (milliókkal) akik sehova sem tartoznak?, csupán megszülettek ebben az országban, szeretnének normálisan békében élni...
-emberi módon létezni, nem rettegni a szélsőséges pártoktól és vallásoktól???
Manhattan
A náci nem egy népcsoport, vagy nemzet volt, hanem gyűlölettel, - a végén emberek kiirtásával- voltak megfertőzve! Függetlenül országtól, nemzettől.
bukfenc
@Manhattan: ma, 15:11
Nem akarok polemizálni, de a zsidók mitől nemzet??
Általában egy nemzetnek van országa, hazája, történelme...

Nem vagyok oda a jobbikért,
-sőt amikor volt egy kiállítás a német lágerekről, kinagyított képek (ausw, berg, stb. gázosítás krematórium stb).- Nem most! 40 éve!!- Rosszul lettem a képektől, -pedig nem vagyok egy gyenge idegzetű pali-
Nagyon megviselt az emberi aljasság és az emberi elesettség...
Aztán elmúlt 35 év.
A zsidók állandóan jajveszékelnek (egész Európában nem volt 6 millió) lehet 2024-re már 60 millióról ajvékolnak!, mármint annyit deportáltak a 2 világháborúba
A történelem hamisításért azért ük se mennek a szomszédba...
Jobbik??
Kitermelte ez az ország, biztos nem ok nélkül...
Nácik?
az olyan volt a 30-as években, mint bármelyik diktátor terror szervezete.
Csau/secu
Szaddam
Kadhafi.
É.Korea. stb..
Azok is milliókat öltek meg, igaz nem kontinens méretekben
Ma is vannak népirtások! (ezzel nem akarom csökkenteni a nácik felelőseget)
Lásd: Afrika

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.