A Fidesz szóvivője szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök szavaiból kiderült, hogy a „Gyurcsány-koalíció” kormányra kerülve radikális adóemelést hajtana végre.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ezt maximum a szemükből olvashatta ki Selmeczi, mert a programjukban semmi ilyen nem szerepel.
Szerepel azonban, hogy az 500 ezer Forint alatt keresőknek nő a jövedelme. Ilyen értelemben a nagyon jól kereső családokat megbüntetik. Megnyugodhat Selmeczi. Ezek a családok az egykulcsos adóval Milliókat megspóróltak az elmúlt 4 évben, észre se fogják venni a büntetést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@coni: Eddig nyilvánosan Bajnai szájából annyi hangzott el, hogy 400 - 500 ezer forintos jövedelem felett vezetnének be egy újabb, 36 százalékos SZJA kulcsot. A 400 ezres jövedelemnél még nem tartom indokoltnak, az 500 már jó sáv.

Igaz, nem találtam infót erről a bajai fórumról, eddig csak a fityesz kommunikálta így le.
Hellcat
Folyamatosan csak a gyűlölködő rágalmazás ömlik a fideszből...a félelemkeltés folyik ki a szájukon...Ki kíváncsi erre??? Mert én nem!
Brother Louie
@coni: "képviselő kismamákra más szabályok vonatkoznak, mint a mezei anyukákra. Míg egy nem képviselő anyuka a szülés után gyermeke féléves koráig csupán az átlagkeresetének 70%-ára számíthat, majd pedig a 130 ezer forintban maximalizált gyedre, addig a képviselő anyukáknak teljes fizetést jár - még akkor is, ha nem járnak be munkahelyükre."

Selmeczi Gabriella milliókat kapott pluszban kismamaként: www.femina.hu/hirhatter/selmeczi_gabriella_kismama

Nehogy azt gondolja bárki is, hogy miatta aggódik. Saját magát félti meg a hozzá hasonlókat!
human
A fidesz 28! új közterhet vezetett be. És mi lett belőle? Növekvő államadósság (a 3000 milliárd nyugdíjpénz lenyúlását is beleszámítva), kifizették a focicsapatok adósságait, stadionok a focibuziknak, kifizették a fideszes önkormányzatok adósságait.
elemzoblog.hvg.hu/2012/05/12/huszonnyolc-uj-kozteher-2010-ota/
human
@human: Én szívesen adózok többet (2009-hez képest), de akkor költség értelmes, jövőépítő célokra és ne a miniszterelnök hobbijára és baráti körére.
szablyafűrész
Bajnaiék adóprogramja:

Igazságos, a törekvést nem korlátozó adópolitikát alkotunk!

Csökkentjük a minimálbérre rakodó terheket, így havonta 8–10 ezer forinttal több marad a munkavállalónál.

Olyan kétkulcsos, adójóváírással kiegészített adórendszert alkotunk, amelyben az átlagbér alatt kereső jobban jár az adójóváírás visszavezetésével, és csak a legtöbbet kereső 8–10% fizet többet.

Az adózás alól kibújókat vagyonosodási vizsgálatokkal vonjuk be a közteherviselés rendszerébe.

Célzott szabályozással fellépünk a transzferárazás ellen.

Újra lehetővé tesszük, hogy a valós gazdasági teljesítmény nélküli, offshore jövedelmek Magyarországon adóztathatóak legyenek.

A cégtörvény módosításával biztosítjuk, hogy a gazdasági társaságoknak a pénzmosás elleni törvény szerinti tényleges tulajdonosa a cégjegyzékből megismerhető legyen.

A teljes meg itt: - program2014.egyutt2014.hu/te-munkad/#1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.