Hányan ikszelnék be az „egyik sem” verziót április 6-án, ha a konkrét jelöltek mellett lenne ilyen opció is a választáson? A hvg.hu által kitalált Senki Földjén tanyázók biztosan. Csakhogy ilyen választási lehetőség nincs, marad a „legkevésbé szörnyű” elve alapján hozott döntés, a dacos érvénytelen voksolás, esetleg a duzzogva távolmaradás. Mit mondanak a felsorakozott kínálatból választani képtelen csoport tagjai, és mit gondol róluk a társadalomkutató?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Meine Ehre heisst Treue: Egyetértek, viszont ha otthon maradsz azzal a fideszt támogatod...mert a fidesz szavazódroid az le fog menni...a csalódott ember pedig nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@Hellcat: A neten futottam beléjük. Készülnek a választásra, 2002 óta először.
csikknorisz
Mi az a p...t? Pöcsöt? Olyan már volt 4 éve is, a "szavazz fasszal" kezdeményezés. szavazzfasszal.blog.hu/ Vagy idén a női nemi szerv a trendi? :)
Hellcat
@A Tündik bündije: Lehet hogy láttam plakátot tőlük én is de nem vennék rá mérget mert az agyam ilyen "Á az úgysem lehet" alapon kidobja az ilyen szemetet :D
coyote3
@Meine Ehre heisst Treue: Egyetértek Veled! Ugyanakkor egyet tudomásul kell vennünk, nekünk , akik szeretjük a hazánkat! Ennek a társaságnak, akik állami szintre fejlesztették a gengszterizmust mennie kell. Nem örülök, ha meglopnak, de annak még kevésbé, ha mindenemet el akarják lopni. ráadásul ha ezt törvényesítik is...
Meine Ehre heisst Treue
@A Tündik bündije: Ááááááááááááááááááááááááá! Ez fájt! Toporgyánból elég volt anno...
Desischado
Aki otthon marad, az orbáncnak segít! Menni kell szavazni, külömben VÉGÜNK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.