Hogyan tud egy szürke, vélemény és valódi befolyás nélküli, nem túl dörzsöltnek tartott politikus százmilliókat felhalmozni? Kié a pénz? A sajátja, vagy csak őrzésre adták oda neki? Hogyan kerül a képbe a volt feleség, és miért beszél össze-vissza az ügyészség? Miért most robbantották az ügyet, és nem a kampány finisében? És egyáltalán: hová tűnt Simon Gábor? Kutakodtunk, elemeztünk, politikusokkal beszéltünk, és összeszedtük az osztrák számlabotrány tíz legfontosabb kérdését.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@aborisz:Nem is rád gondoltam a sorozatos háromszoros írásjel használatakor
Hellcat
A fidesz éppen 3000 milliárdos hitelbe taszította az országot...ezért csináltak egy ilyen elterelő ügyet amin csámcsoghat a sok barom...Amíg a fideszesek milliárdokkal gyarapodnak megkérdőjelezhető körülmények között addig egy a "szaros kis" negyedmilliárd nem nagyon érdekel...szépen fontossági sorrendben haladjunk.
qxy
Tudjátok, ha nekem ennyi lenne, akkor jutna az ügyvédnek annyi hogy olyan tiszta legyek mit ÁÁLAT! és ez is lesz. senki nem megy sittre, meg marad a lóvé, és lehet hogy más lesz a hibás.
kacsa0707
@qxy: Sőt a következő választáson ő lesz a miniszterelnök jelölt.
Aki ennyi lóvét így csendben el tud síbolni az még a Feritől is jobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.