Minden, Gyurcsány vagyonát emlegető fideszes támadás szinte automatikusan hiteltelenné válik. Ugyanakkor lépéskényszerbe hozta Orbán Viktort, aki vagy a személyiségével, vagy a vagyonelszámolásával szemben kaphat sakkot önmagától. Minél jobban próbálja a slepp védeni, annál jobban.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@tavaszi: Tudod ennek a 3%-os pártocskának a tökfejét többet támadta Orbán az elmúlt 4 évben mint Bajnait, mert tőle tartanak a legjobban. Félnek az elszámoltatástól, hogy lesz aki utánajár a fideszes offshore machinációknak, tender nélküli állami megbízásoknak, eltitkolt földpályázatoknak, 10 évre titkosított orosz megállapodásnak.
És ezek szerint te sem bízol Orbánban annyira, mert akkor azt írtad volna, hogy ő bátran kiállhat Gyurcsánnyal szemben. Ez a gyáva OVi sem a vagyonával nem mer elszámolni, sem vitára nem mer kiállni senkivel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
laszlobihari
Ha elfogadja a kihívást akkor hamar mattot is kaphat!
GeoCravker
@laszlobihari: Akkor jönnek a cikkben emlegetett számok. A négy alapművelet végzetes lehet Orbánnak :-)
coyote3
Érdekes felállás. Ha elfogadja, biztosan aknára lép. Ha nem fogadja, oda a hős, mindent megnyerő "harcos" imázsa. Szóval Gyurcsány okosan belehajszolta ezt a beteget a csapdába...
tavaszi
---április 6-án este pedig 1 lépéses mattot fog kapni Ferenctestvér.-----onnantól az nevet aki utoljára nevet. -------eleve hogy jön ahhoz a 3%-os pártocskaképződmény tökfeje hogy a miniszterelnöknek programot adjon? ...lassan a befött teszi el a nagymamit...az öregecskedőt---a lecserélendőt..."pihen -fekszik-fletóka"!!
human
@tavaszi: Tudod ennek a 3%-os pártocskának a tökfejét többet támadta Orbán az elmúlt 4 évben mint Bajnait, mert tőle tartanak a legjobban. Félnek az elszámoltatástól, hogy lesz aki utánajár a fideszes offshore machinációknak, tender nélküli állami megbízásoknak, eltitkolt földpályázatoknak, 10 évre titkosított orosz megállapodásnak.
És ezek szerint te sem bízol Orbánban annyira, mert akkor azt írtad volna, hogy ő bátran kiállhat Gyurcsánnyal szemben. Ez a gyáva OVi sem a vagyonával nem mer elszámolni, sem vitára nem mer kiállni senkivel.
Manhattan
Orbán tolvaj, rabló, egy köztörvényes bűnöző! A társadalom salakja, az alvilág mocsarának virágszála!
nemsemmi
@tavaszi: Mi az, hogy "hogy jön ahhoz"???
Hát kicsoda ez a szerencsétlen liliputi, hogy nem kell elszámolnia a vagyonával???
nemsemmi
@tavaszi: Még annyit, hogy ha nincs takargatnivalója akkor bele kellene mennie a nyilvánosságba.
Szerinted nem???
Mit gondolsz miért nem akar beszámolnia vagyongyarapodásról???
taglo
Ezt nem lehet kimagyarázni ,életében egyszer ,,DOLGOZOTT " fél órát amikor a kordont segitette elbontani ! Több ezer hónapig kellett volna ,havi 1-millát félretenni ,ahoz ,hogy ekkora vagyonra tegyen szert !
JAJMÁR
Nem fog válaszolni, vagyis keresnek a baloldalon valakit, egy másik "Simont", és azt nyomatja majd minden híradó! Erről pedig -erről sem- nem beszélnek, majd elül... ez a módszerük!
magyarbakancs
@tavaszi: Úgy féltek Gyurcsánytól mind ördög a szentelt víztől.
Viktor testvér számoljon el a vagyonáról.
Mert munka nélkül kűrvajól él.
Szaktudás semmi szakmai gyakorlat semmi.
Iskolapadból a parlament padba ült.
Székesfehérvári panel 54 négyzet méteres lakásból Rózsadombra költözött.
Miből lett neki ennyi pénze mikkor soha nem dolgozott életében?
Adjál rá válasz nekem.
Mert nekem több munka viszonyom van mint Viktor testvérnek.
Egy idősek vagyunk Viktor testvérrel.
GeoCravker
@taglo: A hivatalos jövedelme alapján a semmiből... azt a havi millát is.
GeoCravker
@coyote3: Gyurcsány mindig is jobb taktikus volt...
GeoCravker
@human: Alkalmasint a választáson sem mer csak listán indulni
dr. prédikátor
Kizárt dolog hogy ez a gyáva felcsuti cigus fecalicus ki mer állni egy nyilvános vagyonosodási vitára!Nincs benne egy szemernyi becsület sem.Gyáva ő ahhoz hogy ki merjen állni egy nyilt vitára!Ha pedig kiáll akkor azért ha nem mer kiállni akkor azért fogják felmosni vele a studiót. Hajrá Gyurcsány!!!
Turbó Pasi
@dr. prédikátor: Ne cigányozzál, ballibbant, he! :-D
A Tündik bündije
Na Viktor, jobban jártál volna, ha gripen helyett gruppenbe csöppensz 2001-ben :-)))
Azt Anikónál még ki tudtad volna magyarázni egy-két fülessel (azt már úgyis megszokta tőled), de ezt hogyan fogod?
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
" Gyurcsány Ferenc
Gyáva fickó ez a miniszterelnök. Ütteti sameszaival szegény Simont, de ő nem meri bemutatni saját irdatlan vagyonának eredetét. Persze lehet, hogy az övénél érdekesebb felesége, Lévai Anikó vagyonbevallása, aki szt évek óta nem hozza nyilvánosságra. Ha Orbán azt hiszi, hogy bujdoklását ennyiben hagyom, akkor nem ismer.
Majd bemutatkozom... "
silber13
@tavaszi: Láttál már sakktáblát? Ismered a sakkot? Nem aranymálinkóm! Amire te gondolsz az a curling. Tudod, az az a játék, ami olyan, mint a sakk, csak egészen más! Abban ítélnek 5 méterest, ha túlütik a korongot a felemás korláton!!:-))) Eh! nem tucc te semmit! Buta vagy!
És mi az a böfögésed: hogy " hogy jön ahhoz?" Másszál már le a primitívség felhőkarcolójáról! 1 lépéses matt..!:-))))) Hú, de sötét!!:-)))) No, mi van a nagynmamival , Ki akarja nagymamit lecserélni? Zavaros vagy! És még valami! Neked és a hasonszőrűeknek nem Ferenctestvér, hanem Miniszterelnök úr a megszólítás! Ezt garantálja a jog!
szablyafűrész
Orbán sakkot kapott Gyurcsánytól ! Április 6.-án meg sokkot fog kapni...
silber13
@szablyafűrész: Azt könnyen megkaphatja, ha hamarébb találkoznak! És mivel rohadtul majrézik Gyurcsánytól, még az is elképzelhető, hogy félelmében szorongásában egyszerűen leblokkol. Akkor pedig jobb, ha feláll, mert akkor csak marhaságokat fog beszélni ami a totális leiskolázást, megsemmisitő vereséget jelenti.
GeoCravker
@nyanya001: Azért majd csak kitalál Orbán valami mondvacsinált okot, amiért nem áll szóba senkivel
Pisti271
Gyurcsány eladta a házát, abból kezdett vállalkozni.
Orbán is házeladással kezdett, igaz nem a sajátját, hanem a pártjának a székházát adta el.
Gyurcsány már vagyonosan kezdett politizálni, olyannyira, hogy még fizetést sem kért érte.
Orbán ellenben ...
Desischado
Gyurcsány ezt remekül meglépte! Szerintetek ki mer állni a hazug csuti, hogy miből van a vagyona? Ki van zárva! Miből van a vagyona? Megmondom én! LOPÁSBÓL, RABLÁSBÓL! Ennyire egyszerű! Kiváncsian várom, mit talál ki a csuti disznó! (bocsánat a disznóktól, nem bántani akarom őket! szerintem ők is csapatostul röfögnének a felháborodástól, amiért ezt a rabló, hazugovicsot hozzájuk hasonlítsák!)
GeoCravker
@Desischado: Kizártnak tartom, hogy lesz valós vita.
Nil
@tavaszi: szeretnéd - menj el szemészhez és a füledet is nézesd meg ha már ott vagy... bár lehet hogy a várólista miatt már késő lesz.
töky
Ha eszembe jut az évekkel ezelőtti Orbán - Gyurcsány vita, még mindig beszarok a röhögéstől. Hát az kurva jó volt. A szegény Hofin nem tudtam akkorákat röhögni. Hogy az a szerencsétlen barna kis faszkalap mekkorát szopott , már majdnem sajnáltam. Én a helyében elsírtam volna magamat! Akkor nem tűnt számomra hő szabadságharcosnak. Inkább szánalmasan erőlködő kis apró buzinak.
Vizual
@tavaszi: Neked a tél végi rügyfakadás hozza meg ezt a sok baromságot. Én inkább azt mondom, hogy bennünket cukkolsz. Mert ember ennyi hülyeséget nem mondhat ép ésszel:
Vizual
A sakkot úgy játszák hogy pár lépéssel előre gondolkodnak. És ha ez igaz a Gyurcsányi húzásra...
Vizual
Mióta összefogtak Gyurcsány egyfolytában ekézi Orbánt. Nagy taktikus. Mert a Fideszi trükköt alkalmazza. Ha sokat beszélnek valamiről,..., féligazságok stb.
szablyafűrész
Az mégiscsak elgondolkodtató, hogy egy jól menő vállalkozás nélküli Orbán, két esetben is csak akkor gazdagodott látványosan, amikor hatalmon volt !

Még érdekesebb, hogy alkalma lenne eloszlatni a kételyeket, ha elfogadná Gy.F. kihívását, már amennyiben tisztességes volt a gazdagodás, amiről egyáltalán nem vagyok meggyőződve !
Desischado
@szablyafűrész: Nem fogja! hiszen mindene lopásból, rablásból származik! Gyurcsány meg remekül meglépte ezt, nagyszerűen, időben jött elő ezzel! Arról nem beszélve, hogy most is felmosná orbánc hazugovicssal a padlót! Nem áll ki Gyurcsánnyal, mert nem tudja igazolni, hogy miből van a vagyona! És jól mondod, mindig akkor gyarapodott látványosan, mikor hatalmon volt! Nem véletlenül ragaszkodik a hatalomhoz!
nahát
Ilyen mocskos hazug féregnél, mint gyurcsány, senki nem lehet hiteltelenebb már a magyar politikában. Beismerte, hogy hazudozik folyamatosan, elévüléssel úszta meg a gazdasági bűncselekményt, megbukott mint miniszterelnök Egy milliárdos oligarcha, aki soha nem a magyarok érdekeit képviselte/képviseli. Bezzeg a zsidók és melegek mellé mindig kiállt.
GeoCravker
@nahát: o.k. elmondtad. és? ha mindez igaz is. mi is van orbán vagyonával?
mert gyurcsány tetszőleges szidása sem jelenti orbán mentesülését
nahát
@GeoCravker: létod, pont ennyit ér a ti fröcsögésetek Orbán vagyonáról, elmondjátok, de bizonyitani semmit nem tudtok. Senki nem mer eljárást inditani, mert nincs mire alapozni!
GeoCravker
@nahát: Sukoró esetén orbán ügyésze sem tudott semmit bizonyítani és fröcsögsz. Orbán esetén egy kérdés is ennyire zavaró?
hetöndöe
@GeoCravker: Ne etsd a trollokat,mert kár beléjük és csak mégjobban vicsorognak.
Még a végén elrágják a rácsot.:-))
GeoCravker
@hetöndöe: ebben is van valami :-) Elmennek kordont bontani a végén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.