Tizenkilenc üzleti megállapodás született az Orbán Viktor miniszterelnök kínai látogatása kapcsán rendezett gazdasági fórumon, amelyeknek nyomán tovább bővülhet a Kínába irányuló magyar export - mondta Szijjártó Péter hétfőn, az M1 Ma reggel című műsorában. Különösen kedvező lehet a magyar élelmiszeripar számára az, hogy Kína kiadja az exportengedélyeket a sertés, a liba, a kacsa és a nyúlhús exportjára - közölte a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára. A minőségi magyar élelmiszeripari termékek azért is keresettek lehetnek Kínában, mert garantált a GMO-mentességük - tette hozzá a politikus.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: Turbó Pasi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Disznót??? De hisz most jött vissza!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemsemmi: Azt nem tudom de azt igen, hogy pl az Indiából hozott vas olcsóbb a helyinél.
Dr. Felipe
Mert ekkora túltermelés van szárnyasokból hogy még kínai exportra is futja? Én nem hiszem. Termelés sincs már és a feldolgozóipar is döglődik. Még az orosz piacra sem tudtunk újra betörni a rendszerváltás óta akkor hogy akarunk a kínai piacra.
Hát azt hiszem csak a peti bohóc féle bulvárkacsát tudjuk exportálni. Már négy éve utazgat ez a szerencsétlen és kötögeti a látszat megállapodásokat eredmény nélkül. Még a Szaharába is elment ez az idióta homokot árulni a beduinoknak meg a tuaregeknek. Hát ennyit érnek ezek a megállapodások. Semmit.
nemsemmi
@Csizmás Kond: De az indiai vasmunkás bérével nem hiszem, hogy elégedett lenne a magyar munkás.
Csizmás Kond
@nemsemmi: Ha ingyen dolgozna akkor is ott a hajóút...
nemsemmi
@Csizmás Kond: Hát ezt mondom én is!
Ha mondjuk ugyanannyi bére van mint a magyar munkásnak, akkor a hajóutat ki fizeti ki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.