Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) részvételre buzdítja híveit a magyarországi országgyűlési választásokon és a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által március tizedikére meghirdetett Székely szabadság napján - közölte Zakariás Zoltán, az EMNP országos választmányának elnöke vasárnap, a testület Székelyudvarhelyen elfogadott határozatait ismertetve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@tavaszi: Na, akkor parancsolj, trianonozz tovább,
444.hu/2014/02/23/az-ukran-parlament-eltorolte-a-kisebbsegi-nyelvhasznalatot/
a Miamiban élő unokatesód is inkább Obamával foglalkozhatna!
Pá-pá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@tavaszi: Szia!
Szavazzon ha ítél a kunhoni magyar.
Amennyiben nem tartósan él-itt és tartózkodik itt ne szavazzon.
Nem érinti őket bármelyik kormányaink és parlamentünk döntései.
Nem vonatkoznak rájuk a törvényeink sem.
Mi döntsünk arról,hogy mi legyen hazánkban és senki más.
tavaszi
@magyarbakancs: ...szia ! szóval már a cocilizmus végén Antal idejében felmerült a kettős állampolgárság témája ...és azt hiszem akkor sem szavazatszerzési céllal. ...Antal 15.000.000 lélekbeni miniszterelnökeként...ez futott mos ki,napjaink, egyre szorosabbá válásához a külhoniakkal. számomra kedves--és emberi cselekedet..és tett. nem érzem ,hogy "pénztárcám" vékonyabb lenne emiatt...
öcsi55
@tavaszi: Barátom! Az erkölcsi kérdés,lélekben miniszterelnöknek lenni , ezek magasztos gyönyörű szavak , ami mögött kőkemény szavazat számlálás folyik . Egyszerűen nem tudom elképzelni azt ,hogy az ellenfeleiteket ennyire ostobának nézitek . Nincs egyetlen olyan gerinces jobboldali aki ki mérné jelenteni ,hogy a választás megnyeréséhez szükség van a határon túli szavazatokra
öcsi55
@tavaszi: Most aztán jön a nagy szöveg ,hogy ők is ugyan olyan magyarok mint mi ,igen én is azt mondom ,lehet még magyarabb magyarok,de van egy kis különbség.Mi itt élünk ők meg ott ,nekünk itt kell boldogulnunk nekik ott. Amin változtatni sajnos nem tudunk , bár hogy is szeretnénk. Nem beszélve arról ,hogy a románok meg ott röhögnek rajtunk , mert onnan döntik majd el ,hogy Magyarországnak milyen kormánya legyen .
szöszmösz
A tisztességes, értelmes erdélyiek nem szavaznak át az országhatáron. A székely paraszt ok pedig, mint a viccek is tanúsítják nem a gyors észjárásukról híresek.
magyarbakancs
@tavaszi: Nem a pénztálcád vékonyabb mert az nem vastagodott soha.
A lényeg itt elő emberek szavazzanak.
Nincs gondom a kettős állampolgársággal ha nem szavaznának, de a Fidesz azért adta meg nekik az állampolgárságot ,hogy mindörökké ámen bent tartsák a hatalomba az Orbán rezsimet. Ámen.
Így ezáltal megosztja a magyarságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.