Nyáron lesz negyedszázada, hogy Orbán Viktor először fejtette ki álláspontját nyilvánosan is a nagy keleti szomszédról. Akkor még Szovjetuniónak nevezte, később már Oroszországnak, de sokáig nem változott az elmarasztaló véleménye róla. 2009-ben, készülődvén a hatalomba már lágyabb húrokat pendített meg, talán nem egészen véletlen, hogy éppen a paksi atomerőműről szólván. Összegyűjtöttük a miniszterelnök emlékezetes mondatait.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A feledékenység nagy úr!!! Nála nagyobb köpönyeg forgató nincs is. Csak azzal kezdjük amikor megalakították a FIDESZT behatárolták csak 35 éves korig lehetnek tagjai aztán eljött az idő amikor már elérték a kijelölt kort. Akkor kezdtek rájönni jobb megélni a politikából mint munkából. Gyorsan változtattak, hogy most már nem számít a kor. Ezeken már a Cavinton sem segit, hogy emlékezzenek.
coyote3
Akkor az volt... Egyébként is, ahogy az egyik fő seggnyalója mondta, a politikus rugalmasan alkalmazkodik az adott politikai helyzethez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.