Jaroslaw Gizinskinek állandó rovata van a Heti Válaszban, most azonban kiakadt a magyar kormányfőre – írja az Index.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Magyarország igyekszik saját speciális nézőpontját érvényesíteni az ukrajnai eseményeket illetően Oroszország és az új ukrán vezetés felé egyaránt - mondta Kövér László. A házelnök hozzátette, hogy Magyarország minden egyes alkalommal figyelmeztetni fog, ha a demokratikus fordulat jegyében antidemokratikus lépések történnek, vagy azokat kilátásba helyezik."

Kövér is mesterfokon űzi a "mondjak valamit, amivel nem mondok semmit" művészetét. Ha minden egyes alkalommal figyelmeztetni fog, akkor ne ígérgessen, hanem figyelmeztessen.

Azért az is bájos, amikor az amerikai agresszor leagresszorozza az oroszokat. :)
pacsni
@Hellcat: most az egyszer igazat adok a vikinek! mièrt kène szègyelni magàt!
Jobb ha nemszolbele màs orszàgnak a belugyèben. Mindenki bonyolitsa le a
maga belugyèt. Mikor 68-ban a magyarok àtmentek Pràgàba nemcsinàltak semmit, csak
magukra haragitottàk az embereket, ès azòta is nem szèp szemmell nèzik a magyarokat.
Mindenki maradjon a sajàt belpolitikàjànàl ès vèdjemeg a vedhetot.
Hellcat
@pacsni: Nem azt várták tőle, hogy vonultasson be haderőt, hanem, hogy reagáljon valahogy...csak a friss paksi mutyi miatt ez nehezen ment...
A Tündik bündije
@pacsni: Nem Ukrajna belügyeibe kell beleavatkoznia, hanem világosan állást kell(ene) foglalnia ahelyett, hogy debil gyerekek mellett pózerkedik, akinek vikitől van nedves álma.

Tekintettel arra, hogy NATO-tagország vagyunk, és a NATO már állást foglalt ez ügyben, elvileg Ukrajna mellett állunk, csakhogy Putyin pincsije most ült be hízelegni a gazdi ölébe úgy ötven évre, és ha most bármit mond Oroszország ellenében, akkor bizony azt a Kreml úgy fogja venni, hogy a pincsi szőnyegre sz@rt. Ebből kifolyólag Orbánra kétfelől nehezedik nyomás, ami olyan mint a 22-es csapdája, ámde egy miniszterelnöktől elvárná az ember, hogy a videóarchívuma bővítése helyett kinyitja a száját és mond végre valamit.
Gróf Teleki Pál egy ilyen feloldhatatlan konfliktushelyzetben legalább elegánsan főbe lőtte magát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.