Magyarországon 1149-en szenvedtek fagyhalált az elmúlt négy évben, 2010. október eleje és 2014. március 20. között - tájékoztatott közleményben kedden a Magyar Szociális Fórum.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Biztos vagyok benne, hogy korábban is voltak fagyhalálok, nem is kevés, és emiatt a korábbi kormányok is felelőssé tehetők. De olyan galádságot nem követtek el, hogy saját fényezésükre, illetve saját nemtörődömségük leplezésére betitlsák az erről szóló hírdásokat. Ahelyett, hogy felhívták volna a veszélyre a figyelmet, és tettek volna valamit ellene. Akinek semmije sincs, az annyit is ér, semmit, dögöljön meg. Nem kaphat segélyt hogy túlélje a telet, esetleg kaphat pár hónap értéktelen és megfizetetlen közmunkát, de azt se mindenki és mindenhol.

Sok kicsi és nagy tettük minősíti ennek a kormánynak a mentalitását, az összkép pedig egy embertelen, korrupt, hataloméhes, pénzéhes, empátiamentes diktatúra, ennek örökre el kell innen takarodni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bárzongora
@nemkati: Visszaszámolás indul... Én itt leszek 8 nap múlva. :-)))
F_Viktor
@hetöndöe: 6 millió elégedetlen ember türelmével veszélyes játszadozni, nagyon nagy pusztítást tudnak végezni ha egyszer úgy döntenek, hogy magasba kell emelniük a fitymaszokat.
Az ilyen @bárzongora: és @nahát: faxok pedig csak olajat öntenek a tűzre...
bárzongora
@F_Viktor: Szánalmas szellemi maszturbálás amit művelsz. Nem tudod elviselni, hogy a többség nem azt a szellemi moslékot zabálja, amit te habzsolsz és ilyen gyermeteg képzelgésekkel vigasztalod magad.
Te szerencsétlen ki pondró!
F_Viktor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bárzongora
@F_Viktor: Okoska! Rossza merítésed. Nem az itt lévők, hanem az országban élők fognak választani.
F_Viktor
@bárzongora: Így igaz, s remélhetőleg mindenki elmegy szavazni akibe Orbán négy év alatt belerúgott, kisemmizett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.