A miniszterelnök kiemelte: a jobboldali jelölteknek nem elég csupán megelőzni a másodikat, hanem minél inkább meg kell előzniük.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na persze, annál pofátlanabbul mehet tovább
az emberek kisemmizése újabb százezrek közmunkára fogása, kizsákmányolása,
a Mészáros félék milliárdossá tétele !
Gátlástalanul folytatódhatna a mutyi !
nyanya001
Na persze, annál pofátlanabbul mehet tovább
az emberek kisemmizése újabb százezrek közmunkára fogása, kizsákmányolása,
a Mészáros félék milliárdossá tétele !
Gátlástalanul folytatódhatna a mutyi !
Sziszifusz
Részéről a legmerészebb dolog az lenne, ha kiállna egy miniszterelnöki vitára. Ahhoz pedig gyáva. Egy gyáva ember milyen milyen alapon beszél merészségről ? Sok duma, semmi realitás.
mariaberta
Mégis, milyen merészebb dolgokra gondolt? Nem volt még elég? Vagy talán merészel vitatkozni a miniszterelnök jelöltekkel? Remek!
silber13
Te kerge birka! Ha megelőzöd a másodikat hanyadik leszel, miként a bomlott agyad ezt elképzeli? Akkor bizony te leszel a második, Nem az első, a második, Ha első akarsz lenni akkor az elsőt kell megelőznöd!:-)))))
human
Azt azért látni kell, hogy a konzervatív jobb oldal álláspontja mindig is az volt, hogy a pénz a gazdagok kezébe való, mert ők tudnak vele bánni. A munkásoknak csak a minimális létfenntartásukhoz szükséges mértékig juthat pénz. Ezzel erősíthető a függés a nagyúri rétegtől. A függés miatt az érdekérvényesítésük is elhanyagolható.
gomez
CENTRÁLIS ERŐTÉR! Újabb kifejezések az egyeduralomra, ami egyre merészebb dolgokat szülhet. Remélem a centrifugális erő röpít ki a trónból! Ezt a pár napot kibírjuk már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.