A paksi szerződés nem kockázatos, rengeteg barátot szereztünk Keleten. Németh Zsoltnak egyetlen külpolitikai elemző sem mert visszakérdezni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es lesz meg ujabb 500.000 aki viszont elhagyja a hazat.
bencemacska
Önálló, gondolkodó emberek hagyják el hazájukat, hűbéresek jönnek helyettük!
joopapa
Hol vannak a barátaink keleten, az azeri baltás hálás népére gondolsz!? Vagy az oroszokra akik hálásak a nagy lóvéért amit Paks építéséért kapnak!? Nyugattal és a szomszédainkkal kéne rendezni a kapcsolatainkat!! Te elmeháborodott kelet felé nyitunk és a második legnagyobb egy főre jutó uniós támogatásra számíthatunk! És nem látom hogy a keleti cégek annyira tolonganának hogy be akarnak itt fektetni és munkahelyeket akarnának létesíteni! Akik meg jöttek azok ellen még ellenzékben harcoltak, most meg partnerségi megállapodást kötnek! www.origo.hu/itthon/20051103agumis.html, magyarhirlap.hu/boviti-magyorszagi-gyarat-a-hankook
taglo
Akiknek ! JÁR-segély ,munkahely,lakás,nyugdij,ovóda , iskola,stb-és hálából bebetonozzák-100-évre a FIDESZT ! A z ,,IGAZI " MAGYAR-meg dögöljön meg , vagy meneküljön külföldre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.