A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint a miniszterelnök a nyugati vitorlába akar keleti szelet fogni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
"1990-től Budapesten dolgozott a CREDITUM Pénzügyi Tanácsadó Kft.-nél, ahol önálló ügyintézői, majd üzletszerzői pozíciókba emelkedett. Ekkor tanult meg angolul, amit tárgyalási szinten beszél.[18] A társaság kettéválása után, nemzetközi piacot célzó résszel az Eurocorp Nemzetközi Pénzügyi Rt-vel tartott, ahol résztulajdonos és az ötfős igazgatóság tagja lett. 1992-től vállalkozó, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Rt. vezérigazgatója, 2002-től a felügyelő bizottság elnöke."

Akkor most lehet sorolni Qrbán munkahelyeit és vagyonának származási forrását.

Kapát azt hiszem ugyanannyit látott imádott vezíred is ,mint Fletó, de neki legalább volt kreativitása az üzleti élethez,Qrbánnak csupán a hatalomhoz és a rabláshoz van.
bencemacska
Miért teszel egyenlőségjelet a szegénység és a hülyeség közé?! A kettő nem azonos!!!

A tüntető manusz ízlésvilága viszont olyan, mint a lila kanapé. Annak gazdája pedig nem szegény! (Csak ízlés ficamos!)
SpamKontroll
@hetöndöe: Szopogassad akkor ezt a beszédhibás politikai hulladékot... Undorító, ahogy az öregasszonyok állandóan körbe nyalogatják és kalácsokat nyomnak le torkán az egész országban...
Pfffff!!!

Ez a fazon egy önjelölt - már sokszor kicsúfolt - bohóc, aki csak azért van még politikai színtéren, mert nincs annyi önkritikája, hogy eltakaradjon a bús fenébe...

És plusz semmi köze nincs a szocialista eszmékhez... Sose volt...
SpamKontroll
Ezentúl pedig biztos vagyok abban, hogy hogyha Gyurcsányt egy kétszer akkora ellentábor várta volna, mint a saját nyugdíjas csoportja, akkor nem mert volna beszólni így...
Ez is csak egy nagymellényes okoskodás, amikor nincs veszteni valója, akkor nagy a p... ája, ha meg van, akkor szépen kultúráltan elpolitizálgat...
hetöndöe
@SpamKontroll: Te is szopogathatsz valamit,mondjuk magadat,ha eléggé hajlékony vagy.:-)))
Egyébként a tényekre adott válaszod egyenlő a nullával,helyette mocskolódás és személyeskedés de egy birkától nem is vártam mást.
SpamKontroll
@hetöndöe: Én egyszerűen nem tudom megérteni (és minden áldott nap elképeszt), hogy MIT ESZTEK EZEN A GYURCSÁNYON???

Senki nem emlékszik a teljes közfelháborodásra korábbról???

Esküszön az Istenre, aki fellegekben csücsül, hogy MINDEN MÁS politikus kedveltségét és népszerűségét meg tudom érteni, DEHOGY ez a fazon mitől kell még bizonyos csoportoknak???

Akkor mondjál tényeket, amitől ez a politikus kedvelt? Mit TETT ezekért az emberekért vagy az országért, (és nem szónokolt), ami annyira felejthetetlen???

Nem bírom megérteni!!! Ez egy bukott politikus, úgy ahogy van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.