Az M1-en a választási bulin láthattuk, ahogy Balog Zoltán és a közönség éppen rázendítettek a "Kossuth Lajos azt üzente" című dalra. Aztán gyorsan bele is sültek.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Azért nem sikerült elénekelni a Kossuth nótát, mert van egy sora amitől alaposan berezeltek menet közben: " ha mégegyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni"
Kínos helyzet:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
tetszett egy része.
" Ha még egyszer azt üzeni
mindnyájunknak el kell menni
éljem a Magyar szabadság"
geo
Igazából ez olyan szép. Bolond aki nem könnyezi meg. Hüpp.
Senara
Isten álld a magyart így kezdődik az (!) ének (!) amit eléneklünk ...Esztergályos tiszteletes bas...za meg !.A Magyarország himnuszáról beszél !
Dr. Felipe
Pont láttam a jelenetet. Nem tudták eldönteni hirtelen hogy Kossuth vagy viktor kalapjára hulljon e az eső és inkább csúnyán besültek. Szánalmas bohócok.
Cicamama55
@coyote3: Régen benne volt az általános iskolai ének-zene tankönyvben itt, Magyarországon! Hol voltak akkor?! Szégyen, hogy ezek uralják a magyar népet! .A sáp lehúzásához értenek csak ezek a nagyon vallásos magyarok...
csikknorisz
Ja, az Balog volt? Így már érthető. Elsőre azt hittem, Bod Péter Ákos tapsikol Orbán mögött. :)
hattorihanna
Ennyit tudtok,szánalmas korcsok.Akik megszavazták őket,pedig még silányabbak..
radios45
Ezek a gyászhuszárok mint egy nagy temetésen, úgy álltak és énekeltek, lesújtó volt.
Szabadságról felesleges papolni, mert abban az országban ahol nincs rendes munka, tisztességes bérek nincs jólét, ott nincsen szabadság, és soha nem is lesz.
laszlobihari
Úgy látszik a mikrofon formája megzavarta őket, nem tudták eldönteni, hogy ezt most csókolgatni-nyalni-szopogatni kell vagy egyszerüen csak irányba állni és énekelni kell.
nezelodo
Jobban tették volna ha a fehérvári huszárokat énekelték volna, az megy Orbánnak is, ráadásul a csinos hölgykoszorú is örült volna az dakota változatnak.
A felhozatalból látszik megint lesz naposcsibe, rohadt rakókrumpli meg malacosztás és megtanítja a cigányokat gazdálkodni a H.zsuzsa, remélem ezúttal nem olyan lesz a siker, mint a kormányzásuké.
perfekt
"Hungarian Blues,csak amit a cigány húz"
Cicamama55
@radios45: Én azért reménykedek benne, hogy még lesz...A remény hal meg utoljára!
Csizmás Kond
...gondolom a baloldal győzelme setén az internacionálé jobban tetszett volna ...? :(
nemsemmi
@Csizmás Kond: Ezt semmivel sem lehetett volna alulmúlni!
nemsemmi
A pedagógus minősítési rendszerben remélem az ének-zene tanárokat majd Balog fogja minősíteni!!!???
yazo64
@nezelodo: A fehérvári huszárokat még fél(?)részegen is jobban gajdolták:)
JAJMÁR
A hatalom emberei, kihasználva a hatalmukat, magukra szabott választási törvénnyel győztek, és szabadságról dalolnak. Minden magyarok dalával. Példát mutatnak tisztességből, versengésből. JAJ, EZ LESZ A JÖVŐ...
radios45
@Cicamama55: hinni reménykedni lehet benne , de az kevés, tenni kellene először és elzavarni ezt arongy csavargó hataloméhes, milliárdos bandát.
Mert ha nem még 10év múlva is ez vár ránk, áremelések, ujabb adók, kilátástalanság, létbizonytalanság, hontalanság, éhezés +nyomor,
A szabadság csak kiharcolt demokráciákban létezik pl francia orsz.német orsz. Ausztria
hattorihanna
@nezelodo: Ez a nő mindig rohadtul irritált,a bagótól nyekergő hangján,de most már látom hogy hová is tartozik,így minden érthető.Annyira érdekli ezt a szegények sorsa mint hőn szeretett Viktorát.Mondjuk egy jó kis nemzeti dohánybolt biztos befigyelt,mert állandóan az szívja...
hattorihanna
@radios45: Itt volt a lehetőség,még szavazni se mentünk el,hogy lenne ebből forradalom?Beszari,béna nemzet lettünk,nem tudni miért.Az őseink tuti hogy forognak a sírjukban.
silber13
@Csizmás Kond: Rosszul gondolod!A zene nem az erősséged!:-))
geo
Amúgy nekem szimpatikus Balog. Az öreg Chaplinre emlékeztet. Meg kicsit Rátonyi Róbertre.
Csizmás Kond
@nemsemmi: Végül is ő csak a hangot adta meg és a közönség tovább énekelte, nem volt ott semmi lebőgés csak nektek a veszteség miatt minden sérti a csőrötöket.
Szvetlana
Azért nem sikerült elénekelni a Kossuth nótát, mert van egy sora amitől alaposan berezeltek menet közben: " ha mégegyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni"
Kínos helyzet:))
Szvetlana
@Csizmás Kond: 09.29 Biztos forrásból tudom, hogy Tavaszi szél vizet áraszt c. dalt énekelték volna.:)
Csizmás Kond
@Szvetlana: A szél nem annyira mint az itteni sírás...:))
Szvetlana
@Csizmás Kond: ez most itt a kesergés ideje, de lesz még jobb is.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Engedtessék meg a győztesnek a diadal érzése, a vesztesnek a szomorkodás :(
Csizmás Kond
@Szvetlana: Nem szabad keseregni, főleg nem egy illuzió miatt.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Próbáld felfogni másképpen...pl csak kettőnket véve alapul mindketten egyformán nyertünk vagy egyformán veszítettünk...
Szvetlana
@Csizmás Kond: 15.03 Minden helyzetnek meg van a maga tanulsága. Az erős megtalálja a kiutat, a gyenge elveszik. Lesz a jövőben mit csinálni
Csizmás Kond
@Szvetlana: Lesz mit csinálni...eddig is volt csak volt aki mással volt elfoglalva...:)
radios45
@hattorihanna: sajnos ez is igaz, kb.2,5millióan nem mentek el, én elmentem egy szál polóban, mackó nadrágban, és a változásra adtam az x-et, nem értem el vele sokat.
birka nép ez, megérdemli a kormányát, a sorsát.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Hol élsz Te? Már rég nincs esélyegyenlőség. Vannak a nagyon nyertes hűbéresek, és vannak a nagyon vesztesek. De nem ez a lényeg. Vesztesek vagyunk mégis mind, és keserű lesz az ébredés kedves barátom :(
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nem értelek de nem is fontos...mongyuk ha Gyurcsányék nyernek nem volna keserves az ébredésed ?...és miért nem ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 16:03 Demokrata, és én ebben hiszek. Nem vezérekben és politikusokban, hanem a demokráciában, minden hibája ellenére, mert nem találtak fel még annál jobbat.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Szóval te abban hiszel ,...és hol és mikor volt részed a tapasztalatban ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 16:12 Tudod ez olyasvalami, ami fel sem tűnik, ha van, mert természetes, csak akkor kezd hiányozni, ha elveszni látszik.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...értem...illetve most sem...hol tapastaltad mostanáig ...ugyéertve hol volt neked természetes ?
Az elmult négy év Orbán korszak volt a következő is az lesz mi a kölönbség vagy mi tünt fel neked most oltan hirtelenében ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 16:26 Vicces vagy :) nem akarlak meggyőzni, mert úgysem lehet. Majd a saját tapasztalat.
Kettős mérce sincs szerinted, hogy is lenne, a "nemzeti keresztény" oldalon? "Példabeszédek 20,10 A kétféle súlyt és a kétféle vékát egyaránt utálja az ÚR."
Ezek szerint Te úgy látod minden a legnagyobb rendben, esély és jogegyenlőség van.
Cicamama55
Aki a Fidesz köreiben mozog, az nyert még 4 évet arra, hogy a kegyeiket kihasználja. Aki viszont eddig sem volt benne a pikszisben, annak a kilátástalan a jövőképe...Az elmúlt 4 év tapasztalata alapján nekem ez a véleményem!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Na jó vegyük sorba...
- a demokráciát ugyan csak hallásból ismered de fülig szerelmes vagy bele...
- Kettős mérce, kétféle súly példabeszéd...eszt a zsidókról írták...
...és nincs minden rendbe de mint a szavazati arány is bizonyítja sokan remélik...
...jogegyenlőség pedig van csak te azt sem ismered fel.
Joga volt mindenkinek szavazni akire akar ...ez lett az eredmény mit akartál, hogy közkivánatra téged kérdezzenek meg mi az óhajod ?
kiskutyauto
Semmi probléma, ide bőven elég lesz ez is. Ez az igazi Magyar Narancs... Bőven elég lesz egy agyhalott birka országba, ahol pszichopata bűnöző hazaárulók bitorolják a hatalmat, fosztogatnak, rombolnak, ámokfutnak és züllesztenek... ide kérem még túl jó is ez a Kossuth induló verzió... Mivel Kossuth nevét és emlékét gyalázza és mocskolja, ha eme a hazaáruló parazita senkiházi söpredék bármely, magyar jelzőre méltatlan tagja a mocskos szájára veszi a nevét... jobb is így tehát, talán így kisebb a gyalázat, talán Kossuth is megenyhült a túlvilágon, hogy ha már méltatlan szájak éneklik erőszakos hazug képmutatással, aljas fosztogató hazaáruló maffia, legalább elrontották... így tán kissé kisebb Kossuth meggyalázása... hajrá orbanisztán hajrá abszurdiszátn
hattorihanna
@Csizmás Kond: Azért mert mondjuk Gyurcsány ill. az mszp kormányzások alatt soha nem volt totális diktatúra azzal szemben aki nem rájuk szavazott,nem velük szimpatizált.Nem volt olyan hogy szinte az egész közmédiát cenzúrázták volna.Nem vették el az emberek cégeit,földjeit,trafikjait és nem osztották szét maguk közt.Biztos hogy ők is csaltak,loptak de nem ilyen mértékben és hagyták élni,boldogulni az embereket.Az én háztartásom össz. bevétele tavaly és előtte mintegy 30%-al nőtt de ebből gyakorlatilag semmit nem érzékelünk,mert az élelmiszer és minden más azóta olyan ütemben emelkedett hogy ugyanazt tudjuk megvenni belőle mint két évvel ezelőtt.Nem lettek volna tökéletesek de mindenki élhetett volna félelem nélkül szabadon.Mert 4 évvel ezelőtt még nyugodtan kijelenthetted hogy melyik oldalhoz tartozol,nem volt belőle semmilyen hátrányod vagy megkülönböztetésben részed.Most pedig kétszer is meggondolod mit mondhatsz ki,mert lehet hogy másnap már nincs meg a melóhelyed,vagy jön érted egy söté tautó.
Csizmás Kond
@hattorihanna: A közmédia egy uniós szabályzat szerint lett megalkotva tehát ha jó ha nem törvényes.
A földeket meg trafikokat a diktatura idejében vették el és nem a Gyurcsány vagy Orbán korában. Az amit te elvevésnek mondasz az pályázati lehetőség volt, az nyert aki jobb dolgozatot írt mert ilyen az uniós törvény, tudod nem az számít mihez értesz hanem az hogy magyarázod meg. Az infláció szintén nem találmány vagy kormányprogram hanem egy spekulatív gazdálkodás káros következménye. Nem azért lesz infláció mert az aktuális kormány ki akar éheztetni, vagy le akarja húzni az emberekről a gatyájukat is ugyanis az kárára volna és nem hasznára, hanem leginkább azért mert a gazdaság nem megfelelően működik ami lehet önhiba vagy előző kormányok hibája..
A párthovatartozás meg csak akkor árt ha azt valaki azért emlegeti hogy általa jusson előnyhöz, és épp olyannak aki azt ellen tudja használni veled szemben. Valamikor mindenki egypárti volt és még akkor is sokan büszkeségből hangoztatták hogy ők párttagok. A melóhelyek, hát azok a privatizélések eredményei...kellett nekünk hinni abban hogy magánkézben jobban lehet gazdálkodni mint másként...és már rég nem jár a setétautó.
hattorihanna
Ja,hogy "pályázati lehetőség"!Hát végül is mondhatjuk így is...de akkor is azt jelenti hogy ELVESZIK TŐLED!!!...Pont úgy beszélsz egyébként mint a vezíred,FÉLRE! A "setétautó "pedig még mindig jár,lehet hogy más plykor a színe,deHorváth Andrásért is az ment,meg nem is olyan régen valaki furcsamód meg is halt benne...
hattorihanna
@hattorihanna: Nem tudok olyan uniós szabályzatról miszerint a médiában csak és kizárólag a kormánypárt miniszterelnöke szerepelhet,csak is fényesre polírozott makkal,de ha van ilyen akkor másold be kérlek.
Desischado
Jaj lesz ennek az országnak, de nem baj! hazugovics kapcsoljon kb. 300 fokos fordulatra, lopjon raboljon még ennél is jobban! Akkor talán felébred ez a birka nép - tisztelet a kivételeknek - amikor a párnát is elviszi orbán a fejük alól! Nem kaptak a magyarok még eleget tőle, úgy látszik!
jancsik68
Balognak,ennek a román cigány lelkésznek mi köze van Kossuth Lajoshoz?Megjegyezendő a 8 miilió feletti magyar választó polgárból 2 135 96o fő szavazott a FideSS-re,a többi más pártokra,vagy el sem ment szavazni.Kérdés ez milyen 2/3-s gyözelem?Azaz a leendő kormány illegitim,mert a magyar emberek több,mint 2/3 -a le se sz..rja!.Számoljatoki okoskák.
m.macskosz
@hattorihanna: Bocsi, hogy beleszólok, de elfelejtetted Csizmás Kondnak címezni a 22,52-es és 22,56-os tegnapi hsz.-odat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.