Hibásan adta be többször is a vagyonnyilatkozatát Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár – írta a Magyar Narancs.

A lap szerint az államtitkár vagyonnyilatkozatában közölt jövedelmi adatok eltérnek a személyijövedelemadó-bevallásában közzétett adatoktól.

Illés például a lap szerint 2011-ben 12,2 millió forinttal kisebb, 2012-ben viszont 5,45 millió forinttal magasabb összeget tüntetett fel az adóalapjánál. Vagyonnyilatkozata szerint Illés havi jövedelme (a Közép-európai Egyetemtől kapott fizetéssel kiegészítve) megközelíti a 2,1 millió forintot. Ezek alapján az összevont adóalap összegének 2011-ben 31,33 millió, 2012-ben 30,68 millió forint körüli összegnek kellett volna lenni, az államtitkár által az szja-bevallásból közzétett adatok szerint azonban 19,11 millió, illetve 36,13 millió forint volt ebben a két évben.

A Magyar Narancs megkereste az államtitkárt az eltérés miatt, Illés pedig azt válaszolta, hogy nem tudja, mennyi a fizetése, csak a nagyságrendjével van tisztában.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
Nem értem miért pofáztok! Április hatodikán volt lehetőség az egész mocskos maffiát a sittre küldeni, de NÉP az szereti ha telesz@rják a pofáját, sőt élvezi is, hiszen ez nemzeti sz@r.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
Nah gondoskodnék róla ,hogy mindegyik tudja mennyi a fizetése,és a vagyona--ha nem, akkor befelé az őrzött "szanatóriumba".
Dr. Felipe
Hát ha nem érdekli akkor elég lenne neki 47 ezer forint, na jó felkerekíteném 50 ezerre hogy könnyen megjegyezze ez az idióta.
Hellcat
nem érdekli a pontos összeg? akkor adjatok neki kb 47ezret havonta.
sokanvagyunk
Egymás után állítják ki magukról az alkalmatlansági bizonyítványt - jó lenne ezt az önkéntes amatörizmust figyelembe venni alkalmazásukkor.
szaboria1
Akkor tessék csak az egy tizedét adni neki annak a fizetlúésnek ami most van, akkor talán megtudja jegyezni.
mariaberta
Hibásan? Ennyi buta ember hogy még egy vagyon nyilatkozat kitöltését sem tudják helyesen elkészíteni. És ezek Magyarország felelős vezetői?
análisdrabális
Nem értem miért pofáztok! Április hatodikán volt lehetőség az egész mocskos maffiát a sittre küldeni, de NÉP az szereti ha telesz@rják a pofáját, sőt élvezi is, hiszen ez nemzeti sz@r.
coyote3
Borzalom ez a sok feledékeny ember...:))))))))))))))))))))
dr. prédikátor
@análisdrabális: Egyetértek veled! A sok abnormális birka most ajvékol!! tetszettek volna nem a fütyi-szre szavazni!!!
postamester
"... Illés pedig azt válaszolta, hogy nem tudja, mennyi a fizetése, csak a nagyságrendjével van tisztában..."
Na ez qrwajó !!!
Én fillérre tudom, minden hónapban...Adnák neki minimálbért, oszt jónapot -
azt fejbe tudná tartani...De ezek az igazi pártkatonák !!!
Vadlaci
Butaságban,hülyeségben már megvalósult a nemzeti egység. Lásd: választások.Azért az mégiscsak pofátlanság, amit "nagyjaink" művelnek.
Hellcat
@análisdrabális: Ha nem rájuk szavaztam akkor azért szitkozódhatok ugye? :)
joopapa
Az én fizetésem nagyságrendekkel kevesebb mint amit szeretnék :-))) Ez a leggusztustalanabb és a legpofátlanabb megnyilvánulások egyike! A másik a zselésfejű szájtátó petié aki nem tudta hogy két milla felett keres! Hogy lehet ilyen hülyének nézni az embereket, hogy beveszik ezt a szánalmas hazugságot!
folo
Egy boldog ember, érdekes módon én mindig tudtam, hogy mennyi a bevételem, gondolom, egy pár milliónyi honfitársam szint úgy...
qxy
Megkérdezném.- " Véletlen? ha igen, akkor püff egy füles! Ha nem, akkor is.!
Fogadni merném egy kettőt jól meg verni hogy beszarjon, A többi olyan remekül töltené ki mint a sicc! Bizzák rám! Egy hét alatt be lenne adva mind hibátlanúl.
Meg fingatnám őket.
Aki valamit elfelejt beírni, az vegye úgy hogy ha mi észre vesszük, akkor azt ön is elfelejtheti örökre.
Köszönöm az együttműködést. Tisztelettel Qxy. Lenne rend azt garantálom.
Dr. Felipe
Akkor most a vén rubofaszomszky miért nem hívja össze a mentelmi bizottságot?
nezelodo
"Hellcat
nem érdekli a pontos összeg? akkor adjatok neki kb 47ezret havonta."

Na akkor egy búbos banka sem csipegetne a tenyeréből!
egyember
Ennyi telik tőle.
(De ő legalább javít. Mészáros nem. Viktor sem. És a többség sem. Érthető: az ő javításaik nem férnének el a lapon ...)
bakegya
@egyember: ez is csak egy, az orbánház-őrző kutyái közül-a természet igazi ajándéka ez a diszpincsi is,a többi diszfasszal együtt-a cigánykérdést össze se lehet vetni azzal az anyagi teherrel amit ez a kormányzó elitnek mondott diktatórikus banda lehúzott már a magyar államkasszából.
human
Nem értem, hogy a NAV miért nem egyezteti az adóbevallást automatikusan a vagyonnyilatkozattal vagy mégjobb lenen, ha maga a NAV készíteni a vagyonnyilatkozatot.
Ez persze naiv kérés egy olyan adóhatóságtól ahol kiemelt részlege van az áfacsalásoknak.
bakegya
Csak "IGAZ-vagy-HAMIS" fogalom létezhet egy okmány kitöltésének tartalmaiban!!!
Illés Zoltán,az orbánkormány környezetért felelős minisztere HAMIS jövedelemadóbevallást nyújtott be 2014-ben is,csak úgy mint a korábbi években is.A LAPÍTÁST ORBÁN TÖRVÉNYESÍTI A FIDESZ NARANCS-LIGET-KERESZTES HADJÁRATA ERRŐL SZÓL A NACIONALITÁS ZÁLOGÁVAL.(AMIT SZABAD JUPITERNEK NEM SZABAD AZ ÖKÖRNEK)NEM ÜGY -ERRE NEM VOLT ELÉG A KÉTHARD EGYSZER!-KELLETTE MAGÁT A "HIBÁS" MAGYAROKNAK HARMADJÁRA IS.-na ez a magyar-nem igazság,hanem GAZSÁG-Ez a véleményem.A népnyelvi HIBÁS megközelítést,mérték és lépték fogyatékosnak ítélhetem csak-...még akkor is ha a fél Magyarország ilyen és hasonló trükközéssel legalizálhatja a vagyongyarapítását évtizedek óta-de egy egész évszázad se lenne túlzás.
Ma-holnap orbánnépszokássá is avathatnák az adó és vagyoneltitkolás tényét-nem Németországban,hanem Erdély-magyarországán.
mate03
@mariaberta: Hát tudod náluk az asszony a pénz ügy miniszter,ő nem tud semmiről,sőt az adó bevallást is az asszony csinálja!
coni
Gondolom államtitkárként is jó munkát végezhet ha a pontos összegek nem érdeklik. Mert az adófizetőket érdeklik, hogy mire mennyit költenek az adójukból.
human
@magyarbakancs: Éppen téged ellenőriz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.