Egyetlen olyan kérdés sincs, melyben ki akarna egyezni politikai vetélytársaival a miniszterelnök, így a Fideszben mindenki biztosra veszi a „háborús politika" felpörgetését – írja a hvg.hu.

Élénk vita folyt a Fidesz egyes vezetői között már az április 6-i választás előtt, majd azt követően is, hogy milyen irányt vegyen, milyen stílusú legyen a harmadik Orbán-kabinet – értesült a hvg.hu több kormánypárti forrásból is.

Több forrásunk is elismerte, hogy a Fidesz vezetői valóban egy új rendszerként tekintenek az 2010 és 2014 között megszültetett alkotmány, kétharmados törvények és intézmények által meghatározott politikai-jogi, hivatali szerkezetre.

A további kilátásokról egy magas rangú kormányzati forrás azt mondta: „Konszolidációt csak azok követelnek, akik félnek 2018-tól. A miniszterelnök úgy látja, ha ilyen nehéz, konfliktusos négy év után ilyen győzelmet értünk el, akkor négy év múlva is sikerülhet".

Arról, hogy milyen viszony alakulhat ki a baloldal és a Fidesz között, egy másik forrás így beszélt: "A kampánystáb egyik ülésen felvetődött, mi lesz, ha annyira szétlőjük a baloldalt, hogy nem érik el a 15 százalékot és kiesnek. Volt, aki azt mondta, egy ilyen nagy arányú Fidesz-győzelem magyarázhatatlan lenne Európában. Orbán viszont azzal vágott vissza, hogy a vagyona felét odaadná, ha a baloldal kiesne".

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Neked nincs vagyonod k*csög, mert életedben nem dolgoztál, az én pénzemmel meg ne dobálózz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Épül a diktatúra...erre szavaztatok...rendszervisszaváltás.
silber13
Ez már a csúti Belisarius teljes agyi leépülése, a zsarnokság nyitánya! Most látni csak beteges hatalomvágytól vezérelt hibbant ötletbetöréseket ennél az izénél!
magyarbakancs
Történelmi kijózanodás elfog jönni.
És igen fájdalmas lesz.
Mert el ne feled "amennyit a kocsikerék fel annyit le".
adrenalink
Vajh, kinek adná oda vagyona felét Orbán?
F_Viktor
"Orbán viszont azzal vágott vissza, hogy a vagyona felét odaadná, ha a baloldal kiesne."

Könnyen dobálózik a Zemberek pénzével!
Hellcat
Azért csak kibújt a csúti parazita cigánypávából az elmebajos diktátor...lehet hajbólokni fidesznyikek...
surdillo
@adrenalink: Senkinek,nem azért lopta össze,majd átalakítja a törvényeket,a bégetők úgyis megszavaznak mindent elolvasás nélkül!!!
A Tündik bündije
Neked nincs vagyonod k*csög, mert életedben nem dolgoztál, az én pénzemmel meg ne dobálózz.
qxy
Vagyona? ? Ütném agyon ezt a tetvet! Milyen vagyon? ? " Amit összelopott" ! ! !
Az nem vagyon te Ostoba! !Az a nép pénze!
Tényleg úgy kellene csinálni.
Ki állna a nép,- Börtönbe az összes politikust, ! Mi nem vettünk fel egy fillér kölcsönt sem. Itt vannak a tolvajok, be kell hajtani rajtuk..- Itt vannak a vagyon nyilatkozatok és legyen egy szerv aki ténylegesen családra kiterjedően teljes vagyon elkobzás.
Azt hiszem volt is egy ilyen ország? sziget? és bevált
postamester
"...Orbán viszont azzal vágott vissza, hogy a vagyona felét odaadná, ha a baloldal kiesne"...
Vagyis visszatenné a Kincstárba...de miért nem az egészet ???
Nil
Én remélem hogy két éven belül leváltódik ez a kormány- kiderülnek a turpisságok, és a nép elzavarja.
qxy
@Nil: Nem leváltani. ugyanúgy lopni fognak.
" Weisz módon"..- Menekülés közben, saját magát tarkón lőtte.
dr. prédikátor
Ha valakinek kétsége támadna a cigus fecalicus elmebeli állapotárol annak ajánlom most már sokadszorra A.H. Mein kampf-já t A diktátor már 39 ben kijelentette hogy célja a baloldal teljes megsemmisítése!!! Ez a hányadék is arra törekszik!!!Ez a zsirdisznó ugyanazt az eszmét vallja mint A.H!!!
joopapa
"Orbán hallani sem akar kiegyezésről, földig rombolná a baloldalt" Te orbán basi és földig rombolod az országot is? Remélem az ország népe bosszút áll rajtad ha egyszer rá ébred ki is vagy te valójában!
dzurinda
"Orbán viszont azzal vágott vissza, hogy a vagyona felét odaadná, ha a baloldal kiesne"

Ez mindent elmond Orbán demokrácia-felfogásáról.
adrenalink
@surdillo: Ne csináld már! Orbán soha nem hazudik...
miazavalami
@adrenalink: :-) nekünk nem!
de ugye csak költői kérdés volt?
adrenalink
@miazavalami: Nem! Engem komolyan érdekelne, hogy gondolta.
miazavalami
@adrenalink: A feleségének? Gyerekeinek?
Sztem senkinek!
adrenalink
@miazavalami: Pedig, ha így halad a baloldal, akkor jó lenne, ha nem tenne felelőtlen ígéreteket...
miazavalami
@adrenalink: Gondolod, ha nem adja elveszik?
JAJMÁR
A vagyona felét odaadná, vagy inkább vissza? Ennyire zavarja a másik oldal?
De hiszen ezért dolgoztak, nem másért, és nem hiába, jöhet a fizetés.

(Van az úgy, hogy földig kell rombolni ami nem működik, hogy kezdődhessen egy új!)
Desischado
@A Tündik bündije: A szivemből szóltál! Tündikém, esküszöm, épp ezt akartam írni! Már rég megmutatta, kicsoda, vagy micsoda, - elnézést, nem vagyok sem entomológus, sem biológus, sem antropológus, így fogalmam sincs, hogy hívják azt a fajt, amikhez ő tartozik -
De azt tudom, hogy milyen tulajdonságokkal bír, és már eddig is mennyi kárt okozott! Neki vagyona?! Miből, hiszen mindent tőlünk lopott el! Aljas, hazug rabló! Remélem, nem válik be a reménysége, és az ellenzék feltámad a hamvaiból! És az idő nem neki dolgozik! Amilyen intézkedései vannak, egyre több embernek lesz elege!
@dr. prédikátor: Régen én is olvastam a Mein Kampf-ot, és megerősítem, hitler ugyanezt mondta! Riasztó a hasonlatosság!
kkalman
Olvasva az orbáni eszméket, egy kérdés vetődött fel bennem. Ki volt az a felelőtlen, aki kiengedte a grazi vigyorgóból?
Citromka
Ezzel az orbán-vagyon szöveggel nagyon eltértetek a lényegtől! A lényeg ez: Fideszben mindenki biztosra veszi a „háborús politika" felpörgetését . Borítékoltam, hogy ha a fidesz nyer, akkor végünk, megkezdődik az ámokfutás! Hát elkezdődött! Nagyon tragikus és véres vége lesz ennek, ha nem állítja meg valaki ezt az örültet!
töky
@Citromka: Meg fogja állítani ! 2018-ban a Köztársasági Elnöki szék. Ez a balfasz Áder csak egy zsinóron mozgatott figurája a Viktornak. A következő választáson kinevezi magát KE-nek és bevezeti a prezidenciális hatalmat az országban. Ja hogy ahhoz alkotmánymódosítás is szükséges? Kifaszt érdekel? Meglesz az is. És ezzel örökre beágyazza magát a hatalomba.. Mi meg kinyalhatjuk neki. A sok idióta meg kórusban Viktorozhat, meg békemenetezhet.
pesti
Mind addig ameddig az ellenzék úgy fog viselkedni mint ahogyan most viselkedik,addig a fidesz lesz a befutó.FIDESS nek nem kell csinálni semmit,az ellenzék saját magát partvonal kívülre teszi.
Citromka
@töky: Remélem, nem lesz igazad! Bár én arra gondoltam, nem vár 2018-ig,hanem még az idén megkoronázza magát. Vagy bajuszt növeszt, tudod, olyan orr alatti kis bigyót? Kinek is volt olyan?
Citromka
@pesti! Nehogymár a baloldal hibája legyen minden, amit ez az őrült művel! Jó hogy azt nem mondod, gyurcsány súgja meg neki, mit csináljon! Amúgy nálunk nincs ellenzék, nem tűnt fel? Nemhogy ellenzék nincs, EGY ember nincs, aki azt mondja, oké, indulok, kövessetek!
tavaszi
kimondottan szórakoztató, minden egyes koment. még hogy a fidesznyikek nem tudtak anno vesziteni!!!...senki ne álljon le az írással, egységesen bizonyitsátok be hogy képesek vagytok felülmúlni a fidesz akkori bukás elviselő képességét.
...minél trágárabbul...minél ordenárébb szavak kitalálásával, fejtsétek ki könnyeiteket. természetesen az országiránti féltésetekből vezérelve. ha imamalomszerűen végzitek,egysikú lesz ,és hatástalan mint a maszop programja: "orbánnak mennie kell---orbán menni fog"----"150 nap mulva én leszek az ország miniszterelnöke"...tehát ennél többet-többet. nekem a "zsírdisznó" a kedvencem...de kis elmeháborodottsággal megspékelve valki közületek biztos tud jobb szót is kinyomni magából. Hajrá ---Hajrá. kellemes ebben a társaságban lennem..és olvasgatnom, ezt a sok "bölcs elmefuttaást"
Citromka
@tavaszi: igazán jóinulatú ember vagyok, de neked nem kívánok semmi mást, csak ugyanazt, amit a főnöködnek! Csakhogy ne unatkozzon egyedül a siralomházban! Beszélni még tudsz? Vagy a nyelved már nem szabad, csak a kezed?
csikknorisz
@tavaszi: Pont a te kedvenceid végzik leginkább azt, amit írsz. Vagy pont te. Különben meg válaszolhatnál már az itteni kérdésemre:
propeller.hu/itthon/2900567-orban-eros-kormany-gyoztes-orszag , te suttyó tahó.
nemjoezigy
Nincsen mit csodálkozni orbánon! Ugyanazt csinálták, csinálják, amit az ő általa baloldalnak nevezett szocik. (számomra a baloldal nem azt jelenti, amit a szocik képviseltek)
Mert mindkettő bandának cél a meggazdagodás, cél az ország legalább 80%-ának a nyomorszinten tartása, hogy kiszolgáltatottak legyenek. Ne legyen tartalékuk, ne tudjanak tiltakozni-sztrájkolni, mert ha megpróbálják éhen döglenek, a gazdag vezetők meg észre sem veszik a sztrájk alatti veszteséget. És egyébként is leverjük az erőszakszervezeteinkkel (TEK, rendőrség, katonaság) a háborgókat! mondaná orbán.
Mint ahogy mondja: "a vagyona felét odaadná, ha a baloldal kiesne".
Visszaadhatná a vagyonuk több mint felét az 1998-tól jelentősen és gyorsan meggazdagodó egyének! (jó, aki független szakemberek előtt tudja bizonyítani a gazdagodását azt nem érintené) Mert a vagyongyarapodást azt az un. rendszerváltás óta kellene bizonyítani!
Mindegyik eddig hatalmon levő bagázs rablóbandaként működött!!!
És most levezetésként elolvasom a kommenteket.
nemkati
Már földig rombolta. Ide a vagyonnal!
Remélem, hogy a vagyon odaadása alatt a visszaadást értette.
nemjoezigy
@tavaszi: @csikknorisz: Valóban meg lehet nyitni a márc. 31, április 1., -re utaló linket. Ott a 11 kommentből egy volt aki a fideszkdnp- vel szimpatizál. Nyilván a "tavaszi", a mostani 35 kommentelőből is csak egy fideszkdnp hívő!
Mire lehet ebből gondolni?
Most jön a tavaszi...
labos
A baloldalt hagyni kell, magukat is tönkreteszik, szép lassan..
miazavalami
@adrenalink: A baloldal...
Aszontad: Pedig ha így halad a baloldal akkor jobban járna ha nem tenne felelőtlen ígéreteket.
spu00
Miért csodálkoznak, ha egy antinacionalista baloldalnak nevezett bagázst nem szívesen látnak M.o-n? Ezek olyan távol állnak a baloldalnak nevezett ideológiától, mint Lenin, Sztálin , s az összes követői. Írhatnak Rákosit, Kádárt és az egész kommunista társadalmat.Mit gondolnak az elhunyt 100 millió áldozat nevében?Ők is, mint a jelenlegiek, csak a hatalmat a hozzá tartozó felelőség nélkül szeretik és szeretnék. A Mai napig nem tudnak mondani olyan szocialista-kommunista kormányt mondani, melyik ne tette volna tönkre országát. Évek óta várom a választ.
karma1
@tavaszi: Orulok, hogy jol szorakozol a kommenteken, es kozben nem veszed eszre, hogy te pontosan ugyanugy meg fogod szivni, mint itt barki mas,...:o))

Neked viszont annyi lesz a hatranyod, hogy azt hiszed, veled semmi rossz nem tortenhet meg,... Meg fogsz lepodni, te is a rossz vegen fogsz elhelyezkedni a nyalokanak, mert a fonokod ezt a szerepet osztotta ki neked is, ha akarod, ha nem...
karma1
Orbannak ez a hozzaallasa is csak az osszezavart elmeallapotat bizonyitja: pontosan ugy viselkedik, mint a gyerekek: egyaltalan nem visel el semmilyen kritikat, ezert szeretne azt latni, hogy ellene senki sem all ki a jatszoteren...O az a dagadt kisfiu, akivel soha senki nem jatszik, ezert aztan o arrogans es arulkodo lesz, valamint o az, aki mindenkit hibaztat, okol ugyanezert, mert ot a Mami meg a Papi mindig csokival jutalmazza, es millioszor elmondja neki, hogy o a szemuk fenye,...

Az ilyen kisfiuk aztan 16 eves korukra becipelik Apuka lofegyveret a suliba, es halomra lovi a tanarait, akik nem akartak megdicserni ot (persze nem is volt miert!), es a kis iskolatarsait, akik nem akartak vele jatszani, mert a dagadt kisfiu nem akart a szokasos jatekszabalyok szerint jatszani, csak aszerint, amit o talalt ki,...

A kisfiu mindenkeppen szomoru veget fog erni,...
Pálinkafőző Rézüst
Na de miért akarja a c.típusú vezír a pártját lerombolni?? Hiszen a fidesznél nincs balosabb párt napjainkban, most éppen ezt a köpönyeget vette fel, és adta rájuk a kis pocakos neobolsi. Ez a pali tényleg megzakkant...
postamester
@tavaszi: tegnap 09:52

Tudod a mondást : Bö nyállal, csücsötített ajkakkal...szivi !
miazavalami
@tavaszi: Próbálj már meg helyesen írni , mert alig lehet értelmezni a mondandódat...
postamester
@miazavalami: Javithatatlan kislány ez a tavaszi, kár eröltetni !
Nem mindig engedik az ápolók !!
Dr. Felipe
Bolseviktor elvtárs nem csak a vagyona felét fogja visszaadni hanem az egészet mert úgy lopta össze.
Vagy unga bunga berlusconi vagy ceausescu elvtárs sorsára fog jutni.
silber13
@miazavalami: 15:28-ra : Ne kérj tőle lehetetlent!
kata53
Én és azt hiszem még sokan orbánt rombolnánk a föld alá!!!
miazavalami
@silber13: Hátha megpróbálja! Olyan mintha kódolva írna, vagy valami ilyesmi. Mire kisilabizálom az első mondatát elmegy az egésztől a kedvem..., lehet neki nincs piros vonala?
miazavalami
@postamester: Ne törjetek már pálcát felette! A minap nekem szép napot kívánt...:-)
miazavalami
@spu00: Milyen 100 millió áldozatról beszélsz?
Dr. Felipe
Az igaz hogy a baloldalnak a parlamenten kívül kell újjászerveződni. Kell hozzá egy országos média amit a legkisebb településen is lehet fogni.
Ezzel kell kezdeni.
Annak értelme nincsen hogy az ellenzéki politikusok ott ülnek a parlamentben és hallgatják bolseviktor elvtárs baromságait. Ennél még a kiesés is jobb.
Az ellenzéknek ki kell menni az emberek közé és feltárni számukra a fideSS összes piszkos ügyeit, hazug trükkjeit és valódi alternatívát eléjük tárni.
Ennek van itt az ideje, ez az ellenzék feladata és nem az hogy a parlamentben díszlet legyen bolseviktor elvtárs bábszínházában.
Ez lesz a feladat négy kemény évig.
Boszi27
@tavaszi:Én is jót szórakoznék a kommentjeiden, ha nem lennék érzékeny a magyar nyelvre, és helyesírásra. Mostanában te valami Hofmann R.-féle iskolába jársz? Azért gondolom, mert egyre siralmasabb a helyesírásod, tartalmilag és stilisztikailag szintén fejlődtél visszafelé. Mint tudjuk negatív irányba is lehet növekedés. Melyik gazdasági zsenink is mondta ezt?
silber13
@spu00: Lécci áruld mán el, hogyan sikeredett az a 100 millió áldozat, amiről hagymázas kommentedben beszélsz? Ne légy durc,, hanem áruld már el!
Nil
@tavaszi: amikor vesztettek mindent megtettek hogy a konstruktív ellenzék álarca mögé bújva- kifelé ezt kommunikálták - semmit nem szavaztak meg ami segítette volna az országot - kivonulgattak.
Sajnos tény hogy a baloldal nagyon sokat segített nekik a hatalomra jutában és megtartásban. Az MSZP nélkül sosem jutottak volna hatalomra és nem is tarthatták volna meg
Dr. Felipe
Miért van az hogy minden diktátor úgy gondolja hogy ő sosem bukik meg. Pedig minden diktátor megbukik egyszer. Bolseviktor elvtárs is akkorát fog bukni hogy ilyen bukást még nem látott Európa.
petike
@Dr. Felipe: Pedig a szomszédban elég nagyot bukott Csau, tanulhatnának belőle.
Dr. Felipe
@petike: Bizony, annál nagyobbat már nem lehet bukni.
spu00
Miért nem tudnak Önök tanulni a 40+4+8 évek buktáiból? Önök valószínű, hogy mazochisták, mert még mindig azon idők dicső lovagjainak vissza jövetelét szeretnék a jelenlegi szegfűsök alakjában. Szerencsére az emberek nem vevők rájuk. Látták az elsején nekik tapsolókat, látszott rajtuk, hogy nem tudják miért vannak ott, még egy gyatra mosolyra sem tellett, vagy lehet, hogy több fülük volt, mint foguk, s ezért nem volt mosoly.
miazavalami
@spu00: Ajjaj! Ki akarja szerinted visszahozni a kommunistákat?
És kire gondoltál a 100 millió áldozat emlegetésekor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.