Ébresztőt fújt Orbán Viktor a Kossuth téren összegyűlt híveinek. A bukott baloldal ismét kész arra, hogy hazugságokat terjesszen Magyarországról. Meg kell üzenni Brüsszelnek, hogy tiszteletet a magyaroknak! Többek között ezt hangsúlyozta a miniszterelnök. Részletek a videóban!

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Orbán meg hazudik és a gazdaság helyzetét papíron manipulálja.
Miért nem a valóságot mondják?
coyote3
Lassan olyan beteg lesz, mint Hitler volt anno. És ennek a beteg embernek sem mondja meg senki az igazságot. Minden diktatórikus , hazug rendszert a nyaloncok tartanak fenn...
sentinel216
Tiszteletet erővel kikövetelni a maffia vezérek szoktak. Ha valakit el akarnak tenni láb alól, nagyon sokszor a tiszteletlenségre hivatkoznak. Ez a fóbia egy kisebbségi komplexusban szenvedő beteg ember fóbiája. Mit tett le Orbán az EU asztalára, hogy külön tiszteletet érdemeljen ki? Ráadásul egy általa és nyaloncai ált megzsarolt, kisemmizett nép nevében követelőzik. Az ember agya elszáll!
A Tündik bündije
@coyote3: Ha ugyanúgy végzi, akkor csak betegeskedjen nyugodtan. Még azt a fáradtságot is vállalom ez esetben, hogy személyesen győzöm meg arról, milyen makkegészséges emberke is ő valójában :-)
Senara
A bukott baloldal ismét kész arra, hogy hazugságokat terjesszen Magyarországról... Norvégia és az EU nem küld pénzt... nem miattunk a szemét szocik bekavartak . Lézer elvtárs notesze tele van a számítókkal .
Kamcsatka
A capo di tutti capi már előre mossa a szennyesét, pedig ő mondta, hogy "folytatjuk" az
uniós és a hazai uniós adófizetők pénzének a lenyúlását, most ugyan egy kis időre fel-
függesztve. Mindenesetre a norvégokat direktbe nem tudták lehúzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.