Komoly kihívások elé állította a Fidesz kommunikációs csapatát a reklámadó: a párt vezető politikusai a jelek szerint képtelenek összehangolni nyilatkozataikat az ügyben. Ahogy telik az idő, egyre furcsább, és a korábbiakat cáfoló indoklások látnak napvilágot. Ma Orbán hazudtolt meg mindenkit - saját magával együtt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Legyen már világos mindenkinek, hogy a kormány vastagon szarik a való világra meg arra, hogy mi népnevelő és mi agyrohasztó a műsorok közül! A fidesz nem erkölcscsősz, még ha abban a szerepben is akar tetszelegni. Egyszerűen, amelyik médiát nem tudja megvenni, azt ellehetetleníti! Az pedig legyen mindenkinek nyilvánvaló, hogy az állami médiák amit befizetnek majd reklámadóban, azt szépen visszakapják majd állami támogatásból. Ami meg nem állami, azt lefosztják, kiszívják a vérét...
nyanya001
Nem először teszi de nem is utoljára !
Kellő vastag bőrrel van borítva a képe !
Persze nem csak neki hanem az összes famulusának !
Hellcat
Még hazudni se tudnak rendesen, csak össze vissza...
nemkati
Na, stop.hu, ha még sok ilyen leleplező cikket írsz a kormány hazugságairól, gazember rablásairól, akkor előbb-utóbb te is hasonló sorsra jutsz, mint az origo!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.