Úgy tűnik, hiába ígérte Orbán Viktor 2010-ben, hogy olcsóbb lesz a kormányzás. A Blikk számításai szerint csaknem 300 millióval többe kerülnek évente vezetőink összesen, mint tavaly, és közel egy milliárddal többe, mint Bajnai Gordon kormánya alatt 2009-ben. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a napokban kinevezte helyettes államtitkárait, szám szerint 27-et, miközben az előző ciklusban beérte tizeneggyel. Az új Orbán-kormány a következőképpen áll fel: 11 miniszter, 54 államtitkár és közel 90 helyettes államtitkár. Vagyis héttel több lesz az államtitkárok száma és a Blikk kalkulációja szerint, közel tizenöttel több helyettes fogja egyengetni az ország ügyeit.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Brávó fidesz. Ezt is profin csináltátok. Kisebb parlament több pénzért. Így kell szemen köpni a társadalmat, gratula.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Drága kurmányunk, de milyen drága a kurmányunk :-)))
Nil
@Dr. Felipe: de már a Ligetben sem lesz jó ha kivágják a fákat és kőépületek lesznek a helyükön ahova csak belépővel lehet bejutni
Hellcat
Na ennyit érnek a cigánypáva ígérgetései...kevesebb fő a parlamentben aztán mégis drágább minden...lehet tapsikolni fanok.
Dr. Felipe
Akkor annyitisért a parlamenti létszámcsökkentés.
kukac50
Kevesebb képviselő esetén kevesebbe kellene kerülni.
Grafix69
Több hűbéres kell mert a parasztok má a spájzban vannak.:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.