A kordonokon belül bulihangulat volt, a környéken azonban óriási rendőri készültség az ellentüntetők miatt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szandokan
Én csak azt nem értem, mire olyan büszkék? Engem nem érdekelnek, felőlem akár össze is házasodhatnak mind, de minek kell vonulgatni? A másik pedig, hogy gyereket nem szabad soha, hogy örökbe fogadhassanak, ez alapszabály nálam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Én is büszke vagyok magamra,hogy heteró vagyok, de nem szoktam vonulgatni.
szandokan
Én csak azt nem értem, mire olyan büszkék? Engem nem érdekelnek, felőlem akár össze is házasodhatnak mind, de minek kell vonulgatni? A másik pedig, hogy gyereket nem szabad soha, hogy örökbe fogadhassanak, ez alapszabály nálam.
TASzSz
Nálunk 30 C fok volt, tehát érthető!
dzurinda
@szandokan: Az egyenlő jogokért vonulnak, azért, hogy nagyobb elfogadásra találjanak a társadalomban. Az örökbefogadás kapcsán pedig feltenném a kérdést: melyik jobb egy gyereknek: ha egy egynemű párnál nő fel, vagy ha egy állami intézményben? Melyik esetben kap jobb oktatást, melyik esetben nő fel jobb körülmények között, melyik esetben lesz nagyobb eséllyel adófizető állampolgár?
Csizmás Kond
. @dzurinda: Ez az egyenlőjogos álszent mese a legbutább megfogalmazás ami a civilizált ember száját elhagyhatja.
Nincs az a két ember akiknek adottságai megegyeznének tehát a jogaik sem lehetnek egyformák. A folyamatos jogszajkózás is azt bizonyítja, hogy minél butább az ember annál jobban át lehet verni, tehát jog ide vagy oda elhitetnek butaságokat amit sokan még el is kiabálják.
És hogy érthetőbb legyek megpróbálom elmagyarázni. A z emberi jog nem azt jelenti, hogy mindenkinek egyforma szelet kenyér ját, hanem azt, hogy ha van étvágya megehet akkorát vagyis egy nő és egy férfi esetében ami már évszázados jogvita soha nem fog egyforma jogokkal rendelkezni a két nem mivel a nő bármennyire is akarja nem tud gyereket nemzeni a férfi viszont nem tud szülni tehát a joga ezáltal nem is lehet ugyanaz, mivel olyan dologra amit valaki nem tud megcsinálni nem jár jog. Az egyneműeknél pedig szinté fennáll a különböző jogi státusz mivel már említettem nincs két egyforma ember vagyis én mint egyed nincs jogom olyan dolgokat véghezvinni amire nem tudok képesítést szerezni.
Az adófizetés pedig köszönő viszonyban sem áll a neveléssel. Az, hogy valaki adófizető állampolgár attól még lehet akármi.
Az állami gyereknevelő intézetet nem felvonulással, joghiány miatt vagy divatból alkották hanem szükségből. Oda azért kerültek gyerekek mert vagy meghalt a szüleje vagy elhagyta szóval annak semmi köze az örökbevevéshez, az egy emberséges nélkülözhetetlen civilizált megoldás. Az, hogy az ottani nevelés milyen fokon történik az már az ottani személyzet műveltségi fokától függ.
Egy azonos nemű pár ha igazi embert akar faragni az általa nevelt gyerekből akkor a saját állapota ellen kell nevelje vagyis értésére adja a gyereknek hogy amit ő művel az nem természetes. Mivel ezt senki nem fogja megtenni ezért ilyent megengedni sem szabad.
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Egyetértek! Én sem értem miért kell a defektjükre büszkének lenni???

Mikor érjük meg azt, hogy rendőri biztosítás nélkül lesz buziparádé?
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: A génhibáról egyikük sem tehet, de attól még nem kellene felvonulásokat tartaniuk.
szandokan
@dzurinda: Úgy látom, Kond megírta helyettem is a választ.
szandokan
@Csizmás Kond: Majdnem mindenben egyetértek veled, talán csak egy dologban nem. A gyerekre lehet rossz hatással az, hogy azonos neműek a szülei, mert nem fogja érteni, és igen, ez kihatással lehet az életére, ezért is ellenzem. Azonban meleg nem lesz belőle soha, mert a génhiba nem átadható.
dzurinda
@szandokan: Kond nem írt választ a kérdésemre, de ahogy látom, te közben írtál Kondnak, ami megválaszolja az én kérdésemet.
tivoli
@szandokan: ma, 21:24
A gyerekek nagyon kíméletlenek tudnak lenni. Egy-egy egyneműek által nevelt gyerek sokszor meg fogja kapni az óvodában, iskolában, hogy buzi az apád, buzi az anyád, te buzigyerek vagy. Fog szegényke még sokat sírni a büszkeségtől dagadó "szülei" miatt.
szandokan
@dzurinda: Akkor kissé körbejárva, de válaszoltam neked...:-)
szandokan
@tivoli: Ebben nagyon igazat adok neked.
micfild
@tivoli: Ez az egy, ami miatt nem értek egyet az örökbefogadással.
persze a gyerekek nem maguktól kiméletlenek. A buta ostoba, primitiv szüleiktől tanulják.
De ettől még egy örökbefogadott gyermeket kiszekirozna a világból a társadalom. Nemcsak a gyerekek a közösségben... hanem a lakókörnyezet is... és még bárki aki megtudja,
Csizmás Kond
@szandokan: A szexuális beállítottság nem föltétleb génhiba, ezt csak azért próbálják bemesélni, hogy csökkentsék a felelősságüket. Igenis rá lehet szokni úgy mint a kurvaságra, a perverzióra a szado-mozora vay akár az italra vagy a kokóra.
m.macskosz
@szandokan: " Azonban meleg nem lesz belőle soha, mert a génhiba nem átadható."
tegnap 21,24
Az igaz, de bizony a környezeti hatás nem elhanyagolható. Valahol olvastam, hogy a
megerőszakolt gyerekekből, fiatalokból nagy számban válnak pedofilokká az áldozatok.
Márpedig a pedofília is genetikailag kódolt. Na, ezen oknál fogva nem helyeslem én sem,
hogy egynemű párok gyereket fogadhassanak örökbe.
m.macskosz
@Csizmás Kond: Bizony, fennáll a veszélye. A sok hülye --piától, drogtól--betépett tini kipróbálja, mert az mekkora buli, azután terjed a dolog futótűzként, nem csak a melegek között...
Atha
Alföldi minden fórumon igyekszik tudatni a világgal p̶l̶á̶n̶e̶ ̶h̶o̶g̶y̶ ̶m̶o̶s̶t̶ ̶i̶s̶ ̶k̶ö̶z̶p̶é̶n̶z̶e̶n̶ ̶r̶e̶n̶d̶e̶z̶ ̶a̶z̶ ̶o̶p̶e̶r̶á̶b̶a̶n̶ hogy neki mennyire rossz itthon.
Sokan örülnének Robi ha csak ennyire lenne szar itthon mint neked.
A hírös elfogadásról annyit hogy ez évben is sikerült megbízhatót rúgni a keresztény meg a hazafias érzelmű emberek önérzetébe.
Mert azt úgy kell szerintük. Csak így lehetünk még elfogadóbbak. Vagy ők.
Vajon a tolerancia hazájában a̶m̶i̶t̶ ̶e̶g̶y̶ ̶ő̶s̶h̶o̶n̶o̶s̶ ̶n̶é̶p̶ ̶g̶e̶n̶o̶c̶í̶d̶i̶u̶m̶á̶v̶a̶l̶ ̶e̶i̶n̶s̶t̶a̶n̶d̶o̶l̶t̶a̶k̶ vajon elképzelhető lenne a zászlón fallosz szimbólummal menetelni büntetlenül!?
Ugye-ugye.
A jobb oldali elhajlással nem igazán vádolható Hofit idézve; "Csinálják csak! Nem érdekel! Csak kötelező ne legyen!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.