Nem szokványos házkutatásra került sor egy szabolcsi iskolában, ahová a gyanú szerint „papíron” olyan diákok is jártak, akik valójában nem vettek részt a képzésen. A jelentett tanulói létszám alapján az iskola mintegy 42 millió forintnyi állami támogatásban részesült.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na kérem, talán sorra kerül a győri "Voki" is és hét év késéssel megkapják az egykori pedagógus alkalmazottak az egy évi fizetésüket, amit a fideszes felügyeleti szerveknek valahogy nem sikerült kivasalni a cégből, amikor aktuális volt. Pedig a városi politika is a zembereket támogatta ebben az ügyben is. Úgy tűnik magasabb szempontok mégis fölülírták azt az "erős politikai akaratot".
human
Én csak annyit mondok, hogy Horváth András és zöld dosszié. Ha ezzel foglalkoznának, kicsik költséghatékonyabb lenne a NAV működése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.