A katasztrófavédelem fejesei sokat használják magáncélra a szolgálati autókat. A Lánglovagok Egyesület nemtetszését fejezi ki az adófizetők pénzének elherdálása miatt és korlátozást szorgalmaz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hát ez már tényleg pofátlanság amit a katasztrófavédelem főnökeinek megengednek! De miért kell a katasztrófát védeni? Nehogy meghűljön? "Mindezen túl, a motor hengerűrtartalmától függően havi 17 ezer vagy 25 ezer forint átalánydíjért" És gondolom kapnak jókora cafetériát, ruha pénzt, mert skicc pali óta tudjuk ami jár az jár!!Most demagóg leszek, de a segély 22000 forint!
tivoli
Bizony, aki jól dolgozik, annak jár a köszpénz.
F_Viktor
Mentőautóra nincs pénz, a mentők fél óra alatt érnek ki Budapesten egy ellátásra szorulóhoz, a tűzoltóknak nincs megfelelő felszerelésük, rendőrautókban, mentőhelikopterekben nincs üzemanyag... Vagyis már régen kint van a király feneke, miközben ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.