Szeptember elején írják majd alá az Európai Bizottság és Magyarország közötti partnerségi megállapodást - mondta pénteken Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Az nem is lenne jó ha az EB leállítaná hazánknak járó pénzeket, ez nekünk jár! De a Nándika megint úgy adja elő hogy azért kapjuk a lóvét mert az EU elismeri a kurmány "csodálatos" munkáját! Te balfék ez minden EU tagállamnak jár aki aláírta vagy alá fogja írni, ezért kap Dánia is pedig azok minden téren fényévekre vannak tőlünk! Csak a vityka ne felejtse el, ez nem a haveroknak jár hanem a magyaroknak!
furfang
@joopapa: Bezzeg ezzel a hírrel nem siet a Hír24 és a többi balos médium, biztos azon dolgoznak hogy fordítsák le a ballibek nyelvére úgy, hogy az jöjjön ki belőle, az Orbán kormánynak végképp befellegzett!
Bár ahogy látom nem kell nagy erőfeszítéseket tenniük a híveik megteszik helyettük is, grat. joopapa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.