A fideszes Kósa Lajos szerint a baloldal közös főpolgármester-jelöltje, Falus Ferenc "úgy tudta elveszíteni a választást, hogy még a kampány sem kezdődött meg".

A kormánypárt ügyvezető alelnöke szombaton a Hír TV P8 című műsorában elsősorban Falus Ferenc közelmúltbeli megnyilatkozásaival, főképp jeges vizes videójával magyarázta ezt a véleményét.

Kósa Lajos arról is beszélt, hogy szerinte vége a "posztkádári vircsaftnak", lesz egy másik baloldal – de nem a mostani baloldali pártokból –, amelyet majd komolyan kell venni, amely "nem Falus Ferencekkel jön". "Jó lenne olyan baloldal, hogy legalább a nemzeti minimumokban legyen egyetértés" – mondta.

Az októberi önkormányzati választással kapcsolatban arra a műsorvezetői felvetésre, hogy a Fidesz szempontjából Szeged vesztésre áll, Miskolc pedig billeg, a politikus-kampányfőnök úgy reagált: Miskolcot nem nevezné billegőnek, mert ott szerinte valószínűleg a jobboldal nyer majd. A szegedi "speciális helyzet", ott teljesen új csapattal állt fel a Fidesz a választásra – közölte.

A műsorban szóba került az ukrajnai konfliktus és az orosz embargó is, amelyről Kósa Lajos azt mondta: az embargós politika mindenkinek nyilvánvalóan rossz, "ettől a polgárháború (...) nem oldódik meg, viszont mind a két részt vevő félnek rendkívül komoly gazdasági károkat okoz, és egyébként kikaparjuk a gesztenyét röhögő harmadik feleknek".

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert mi a baj Falus Ferenccel? Ja az hogy nem tud belekötni a fideSS maffia? Ezért jönnek elő vicsorogva a vizes videóval?
Hát elég gyenge ha csak ennyit tudott előásni a fideSS lejárató gépezet.

Amúgy vizes videója volt a fideSS twitter bunkójának, kijafaszez tompinak és kubaszov elvtársnak is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aloe
Irreleváns, maga az egész ember, súlytalan, semmi, még annyit sem tud, hogy a ló egy okos állat. ------de tulajdonképpen tényleg szóra sem érdemes maga az egész ember. Hát itt tart a baloldal...ennyi
Dr. Felipe
Mert mi a baj Falus Ferenccel? Ja az hogy nem tud belekötni a fideSS maffia? Ezért jönnek elő vicsorogva a vizes videóval?
Hát elég gyenge ha csak ennyit tudott előásni a fideSS lejárató gépezet.

Amúgy vizes videója volt a fideSS twitter bunkójának, kijafaszez tompinak és kubaszov elvtársnak is.
amaramaistanna
@aloe: Talán,ha vennéd a fáradtságot és megismernéd,akkor nem így gondolnád.Azt hiszed,ha valóban súlytalan lenne,akkor minden órában nyilatkozna róla egy fideszes maffiózó,és Ft bedöntő ?
Dr. Felipe
@aloe: Akkor a fideSS dróton rángatott sötét parasztja, sarlós elvtársról már ne is beszéljünk. Szóra sem érdemes, agyatlan figura.
Hát itt tart a jobboldal. Ennyi.
JAJMÁR
@aloe: 21:45 Minden ember érdemes a szóra :) lám, Te aki szóra sem tartod érdemesnek Falus Ferencet, szólsz róla :)
Szerintem is kicsi az esély, hogy megnyerje a választást, de nem a "ló" miatt :)
bencemacska
És mondja mindezt egy volt ÁNTSZ főorvosról egy olyan Fidesz führer, aki még a mai napig sem szerezte meg a diplomáját.
Pálinkafőző Rézüst
20-ról 25% ,mán csak tuggya...
@bencemacska: ja sima érettségivel osztja az észt. Ami nem lenne baj, mert a diploma szart sem ér, ha nincs alapból emberség, empátia, erkölcsösség. Nos, ennek a jószágnak, és a többi akoltársának ezek közül egyik sincs meg!!!
karma1
Na, kosa aztan tudja a tutit... Es miert pont a jotekonykodasaert b@szogatja Falus Ferencet? Mert o ilyet meg tevedesbol se csinalna? (Nana, tevedesbol sem jotekonykodna, meg a vegen elfogyna a mutyivagyona...)

Nem biztos, hogy megnyeri a valasztast, de Falus mar akkor is tett valamit az elesett, beteg emberekert, amikor a hulye kosa csak verte a klavijat, Falus gyalazo irasat irvan...:o(((
Pálinkafőző Rézüst
@aloe: vera: ismerd a palit? Tán együtt háltatok, hogy ilyen mélyen belédhatolt a tudata?? Vagy mifene?
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: ez a 25%-os egy szerencsétlen,tudatlan fasz, akit a származási min.elnöke tart ott, ahol van. Szomorú, ez vagy szégyen, mindegy is, de ez van. Ágyeszbugyesz, béke vele...
bencemacska
@aloe: Örülj neki, hogy a te lovaid okosak!
pbalage
Falus egy médiaanalfabéta, aki ha inkább hallgatott volna, bölcs maradt volna, és ennek a következményeit soha nem fogja lemosni magáról, sőt egy örök életű darab marad, és minden más tevékenységét el fogja homályosítani.

Magának csinálta és a többi baloldali marhának, akiknek annyi esze sincs mint egy talicska aprómajomnak, mert ráhagyták, hogy miket töltöget fel ez a szerencsétlen a youtube-ra.

Tudjátok, mi jut eszembe erről a videóról?
hát ez:

www.youtube.com/watch?v=uJt-D8k8_nU

lehet utálni a véleményemet, de ez egy bődületesen nagy hiba volt.
Desischado
@aloe: Elnézést, véletlenül nyomtam gombot!
Törölt felhasználó
A fidesz meg úgy alakítgatja az alkotmányt és a választási törvényt, hogy még el sem kezdődött a kampány, de már nyertek..
Desischado
Mr. 20 % jobban tenné, ha hallgatna! Egyszer próbáltam időpontot kérni tőle, hogy segítséget kérjek a téli tüzelőhöz. Közölték velem, hogy ilyen ügyben nincs fogadóóra. akkor miről beszélünk?
Mobil123
Hát szerintem az is gázos ha egy" vezető politikust "a felesége ott hagy egy nő miatt. Lala erről mi a véleményed?
bretagne
@Mobil123: Erről nem beszél. Persze, ha a baloldalon történik, hát már világgá kürtölték volna.
amaramaistanna
@Mobil123: Nem is az a gond szerintem,hogy elhagyta a felesége ,és kiért,hanem az,hogy időnként együtt jelennek meg,mintha mi se történt volna.Kósának még a magánélete is hazug.
Sziszifusz
Ez a Kósa már tud valamit a választás eredményéről ? Ez hogy lehet ? Csak nem előre le van "zsírozva" a választás ?
amaramaistanna
@Pálinkafőző Rézüst: Én ismerem,mint embert.Kivételes,nagylelkű,jó nagy adag empátiával az elesettek és kirekesztettek iránt.Miközben több nyelven beszél,több diplomája és orvosi szakvizsgája vanolvasott,művelt ember.Mindezek ellenére nagyon közvetlen ember,olyan ember,akinek nem számít származás és iskolai végzetség,mert kedve és képessége is van mindenkivel beszélgetni ,ha igény van rá,vagy ha ő kíváncsi valamire..Megszólítható és hiányzik belóle a mások megalázására való hajlam.Tapasztalata van kisebb és nagyobb szervezetek működésében és a Hét Olajfa rendezvényén (08.28-án volt)az is kiderült számomra,hogy jó a humora -beszélt a vizes videóról,melyet a felesége készített - és beszélt ill.kérdezték Bp gondjairól.Naprakész volt.Szerintem ez a fontos,nem pedig Kósa hagymázas gyáva nyilatkozatai.
Sziszifusz
@amaramaistanna: Csak az a baj, hogy barbárok közt nincs jelentősége a műveltségnek, kifinomultságnak és intelligenciának.
Sajnos a választópolgárok nagy része nem kíváncsi az ilyen típusú politikusokra. A primitív, hatásvadász "süket duma" a nyerő még akkor is ha az jórészt hazugságokra
csúsztatásokra épül.
Csak akkor van remény arra, hogy Falus nyer a választáson, ha az eddig passzív értelmiség el megy szavazni.
Cukkini
Mieink, a sötét lépteink világos nappal sem láthatóak? Várhatóan a következő ősrobbanásnál végleg lelépünk, a földi térképünk nélkül?
Ki álmos szemekkel nyilvános szereplő, annak se gyeplő, se kereplő nem való a kezébe, és egyébként is rúgja meg a ló vesztében?
Pillanatnyilag, ha egy adott pillanatban a búbánatban örömérzés adódik, akkor feleslegessé, idegessé válik az a személy, ki a jóért aggódik?
mariaberta
Hála nektek, meg annak a sok aljasságnak, amit műveltek.
Ezzel együtt nincs semmi elveszve, hiába is akarnád kedves Kósa nagysúr.
Ne igyatok előre a medve bőrére, kár lenne azért s sok italért.
Cukkini
Jó napot balosok. Ti, miért nem szeretitek a Fideszt? Egyet, egy okot írjatok. Bízzatok, a Jóisten majd meg fog segíteni benneteket, ha bennetek a hit ereje, hitnek a feje, feje tetejére tudja állítani gondolkodásotok, holott szokásotok megfelel a mai divat trendeknek. Csendet. Töröm a fejem további őrültségeken.
GeoCravker
@Cukkini: A Fideszt? Jó kérdés. Mi a Fidesz? Van olyan párt? Valójában nincs. Éppen annyi szerepe van, mint az SZKP-nak. Legitimációt ad egy akarnoknak.
Ami nincs, azt nem lehet szeretni, ahogy nem.szeretni sem.
esdi
@pbalage: Teljesen egyetértek. A kampánystábok azért vannak /máshol/ hogy felépítsenek, bocs. eladhatóvá tegyenek valakit. Egy jó stáb ezt bárkivel,aki bizonyos paraméterekkel rendelkezik - ezt meg tudja csinálni. Na ja, abban nincs feltöltögetés. A stáb mindent ellenőriz, ha alkalmas a tartalom - csak akkor mehet.
Így nyerni nem lehet.
JAJMÁR
@Cukkini: 08:29 Te miért szereted? (Bár ez nem szeretet kérdése, de lehet nálad az)

(Ha töröd a fejed, az jó, talán megleled a zűrzavar okát, ami onnan jön ide elénk.)
magyarbakancs
@aloe: A Fideszben meg géniuszok ülnek.
Minden Fideszes szent.
Tökéletes és tévedhetetlen.
pbalage
@Cukkini: írjak csak egyet, hogy miért nem szeretem a fideszt?
Én pl. sosem bírtam a ruszkikat. Mindig csak a gond volt velük, állandóan csak igázgattak.
Véleményem szerint Magyarország úgy viszonyul az EU-hoz, mint a Krím félsziget Ukrajnához.

Ráadásul nem is balos vagyok, még véletlenül sem jobbikos, hanem egy sima ellenzéki, aki nem talál magának egyetlen életképes pártot sem. (mondjuk a Bokrost bírom, számomra többet érne)

Én bármennyit írok, ha gondolod, van még a tarsolyomban elég sok minden, ami miatt nem bírom.

Egyébként mit szedsz? És iszol is rá? Látom, költeményben is próbálod szeretni a fideszt.
És a Putyinhoz is írsz verseket?
Cicamama55
@Cukkini:08:29 Nem kellene.Ennyi pont elég...
karma1
@Sziszifusz: Neked vannak meg ketsegeid ezugyben? (07.06-ra valaszolva).
Pont ugyanolyan csalas varhato most is, mint ahogy aprilis 6-an tortent.
karma1
@nyanya001: 09.05-re: Remegve varom a pillanatot, amikor a fonok agya annyira elborul, hogy nem fogja erdekelni sem az Unio demokratikus velemenye, sem a hazai gondolkodok me'g jozanul gondolkodo resze, es a kulfoldon dolgozokat disszidenseknek fogja nevezni, es igy is fogja oket kezelni.

Ez a Kadar rendszernek is egy sotet pontja volt, rengeteg csalad eletet tettek tonkre, de akkor a disszidenseknek nem kellett annyira a hatramaradottakrol anyagilag gondoskodni, mint a jelenben... Akkor volt munkaja az itthonmaradottaknak, eppen csak azzal kellett "elszamolniuk", hogy a gyerekuk, testveruk, unokahuguk, nagybacsijuk miert "szakadt" Amerikaba, Del-Amerikaba, Nemetorszagba, Ausztriaba, Ausztraliaba ? Mert akkor az itthon maradt rokon bizony szivott, mint "nem megbizhato elvtars" aki a haldoklo Nyugatra tantorgott, kivonva magat a szocializmus epitesebol...

Most mit fognak kezdeni ezzel a rengeteg kulfoldon dolgozo magyarral? Az o hazakuldott penzuk nelkul a hazai fogyasztas meg ott sem tartana, ahol jelenleg van, mert bar ok adot nem Ma.o.-n fizetnek, de nem is rongaljak az utakat, nem hasznaljak a magyar egeszsegugyet, meg a nemletezo szocialis halot sem...

Mit mondananak rolam?
pbalage
@karma1: a csalás már megtörtént.
Én vidéken pedig azt tapasztalom, hogy a fideszeseknek már megvan a saját Kubatov listájuk, célzottan ténferegnek az utcákon aláírást gyűjtve, tudják kihez kell menni. Ha nem írod alá, akkor addig zaklatnak, mint a Jehova tanúinál szokás.
(tipikusan gondolkodásra képtelen nyugdíjas, 70 év körüli, orbán viktorba szerelmes öreglányok ők, ahogy eddig megfigyeltem.
Legközelebb ki is puhatolom, hogy kapnak-e érte pénzt vagy esetleg egyéb juttatást, hogy ezt csinálják.
Katalina62
@aloe: Ha súlytalan lenne Kósa "úr"nem "ölné" ilyen hévvel!
GeoCravker
@aloe: Az utolsó monadtig azt hittem Kósáról irsz.
Téynleg egy fajsújtalan hazudós senki.
propeller.hu/itthon/2978548-kosa-nemzeti-hazugsag-minimuma
Cicamama55
@Katalina62: Hasonlóan érzem! S hát, a "savanyú a szőlő" hozzászóló most nem emlegeti a kedvenc mottóját e cikkben, pedig most nagyon "idepászentolna" a másik oldalról...Ki dobál sárral, s kit? Hoppá-hoppá!
perfekt
Nevezett,és mindazon emberek,akik---kövezzetek meg érte-ilyen barom-attrakciókkal próbálják rátermettségeiket bizonyítani--bármilyen funkciók betöltésére is, nem normálisak.Ráadásul--a környezet ahol a film készült--némi esztétikai sérülést jelez.Megjegyezni kívánom,hogy Tompika produkcióját is így minősítem,de tőle az ilyen hülyeség, már megszokott.A lóval kapcsolatos-megjegyzése--pedig egyenesen idétlenre sikeredett--közbeszéddé vált.Vagy nevezett úgy van ezzel, mint Amerikába szakadt művésznő G:Zs. kinek elhíresült mondása így szól,"Nem az a fontos,hogy igaz legyen,csak beszéljenek rólam.!" Modern kori Ajro-Men--annyi esélyed nincs-mint a Trójai falónak--az Epsom-Derbyn--hogy nyerjél--bár azt mondják,versenyeken a résztvétel a fontos,nem a győzelem.Mindenféle politikai hozzátartozódás nélkül
Mobil123
@Cukkini: Törjed csak a fejed tovább:-)) ( de azért nem szeretjük a fideszt többek közt mert olyanokkal van tele min Te például)
Rózsika Hatházi
Azért k@rva jó, hogy pont a kósalala pampog arról, hogy: jó lenne olyan baloldal, hogy legalább a nemzeti minimumokban legyen egyetértés. Amikor ők voltak ellenzékben, még a bolhafingnál kisebb javaslatokat is megvétózták. Ha, ugyan méltóztattak ott lenni. Röhej!
Katalina62
@perfekt: Igazad, van de azért, túl van lihegve ez az ügy!
Senara
Elég gáz volt , Falus vizes pólós , csíkos zoknis locsolkodása . Lali de azért ez nem annyira gáz , mint akit lecserél az asszony megundorodva a férfi nemtől .
pityuka
@Cukkini: Mi van zöldség? Nem csak plagizálni tudsz, tudszsaját magadtól hülyeséget is írni? Mi a leánykori neved?
mariaberta
@Cukkini: A neved egy tökfajtáé, az eszed sem sokkal több. Imádd a gazdád, ez szíved joga. Nekem pedig az, hogy megválasszam kit kedveljek és kit nem.
mariaberta
@Sziszifusz: És a baloldali szavazó felemeli becses v.. á-t bocsánat, fenekét és elmegy
szavazni mint teszik azt Orbán hívei.
Ha meg erre is lusta, ne kérje számon senkitől a vereséget, amit kényelmének köszönhet.
perfekt
@Katalina62: szia:))
12:26 ra---ezek gondolatok--a témához--és nem"munkásak"--mitől lihegnem kellene.:D
bencemacska
@pbalage: Nem kapnak pénzt, csak hazug igéreteket. De nekik nem kell elmenni szavazni, sem urnát kérni, kérés nélkül kihozzák neki.
Az én szomszédasszonyom egy ilyen h..., vén ..., aki az aláírásgyűjtőket mindig behozza hozzám is, nem győzöm őket elhajtani. Én biztos sokszorosan szerepelek a Kubatov listán ellenség megjegyzéssel.

Persze, mikor az imádott polgármestere kiküldte neki a helyi adót, akkor méltatlankodott!!!
pbalage
@bencemacska: hallod lehet ez ugyanaz az elmebeteg, amelyik errefelé jár.
Katalina62
@perfekt: A túllihegést a Falus-ügy sajtó visszhangjára értettem, és nem a hozzászólásodra.
verőce21
Baloldali csodafegyver ez a Falus.
- A főpolgármester jelöltünk egy igazi intellektus, lám a hidegvíz-kihívást is hogy kiállta!
bencemacska
@perfekt: Van benne valami, amit az ismertségről írtál! Fogadok, hogy duplájára emelkedett! Most kell a stábjának belépni, hogy megtöltse tartalommal!
Te tudtad, hogy 6 évig volt mentős, eset kocsin?! Biztos jobban ismeri Bp-t mint Kósa!
bencemacska
@pbalage: Nem lehet, mert nem megy le még a posta ládához sem!!! De sokan vannak az utcán is! Tegnap egymástól pár méterre gyűjtött aláírást az LMP és a Fidesz. Nagyon kétségbeesve láttam, hol voltak az aláírók!!!
pbalage
@bencemacska: nézz körül a főoldalon ott jobbra, a most népszerű listán mik szerepelnek, szerintem ezzel be is fejezte a rövid pályafutását, bár mondjuk tegyük hozzá, hogy ugye Budapesten talán még egy vécés néni is esélyesebb, mint a Fidesz bármelyik jelöltje.
(Nem vagyok odavalósi, nem tudom pontosan milyen a közhangulat)
bencemacska
@pbalage: Sajnos "sok az eszkimó, kevés a fóka!"
Sok jelölt indul, és lusták a választók. Mindenki a sült galambot várja. (Mástól várja a megoldást!)
Nil
@mariaberta: csakhogy Falusra nem lehet szavazni illetve persze hogy lehet de nem szabad
mariaberta
@Nil: Olyan sok mindent nem szabad, mégis megtesszük pont ebből csináljunk kabinet-kérdést?
Nil
@mariaberta: Sok mindent megtiltanak a társadalmi törvények ezzel nagy kárt okozva az emberiségnek - pont ezért akkor is meg kell tenni ha tiltják.
FAlusra lehet szavazni- tehát nem tiltják,de nagy botorság lenne.
Sajnos most csak kizárásos alapon lehet szavazni -Tarlósra nem, jobbikosra nem,lmp-re nem így aztán nem sok lehetőség maradt ...
Desischado
@Mobil123: És annyira megverte a nőt, hogy kórházba került! Hiába, a fideszeseknél az asszonyverés úgy látszik, normális! Pedig kb. két éve született a kisfiuk! Vajon mi történt, hogy lalát otthagyta a felesége? Ezzel bezzeg nem dicsekszik!
Mobil123
@Desischado: Na ezt nem is hallottam. Hát ez tipikus ezek szerint náluk. Minél nagyobb a hatalmuk annál inkább nem tudnak emberként viselkedni. És még ők beszélnek a "családról"!
pbalage
@Mobil123: a család fogalmán talán a Corleone, akarom mondani az Orbán családot értik...
bencemacska
Aki valamit meg akar tudni Falusról, hallgassa meg Mélykuti Ilona beszélgetését vele a Klub rádió Nagy generáció c. múlt heti műsorában.
huKKK
@Katalina62: Lehet, de engem meglepne a jelen helyzetben az is ha maga Superman nyerne baloldali színekben.
világlátó
Ha Budapest nem jön be, az nem Dr. Falus Ferenc hibája lesz. Ugye ebben valamennyien egyetérthetünk. Ha mégis, az nagybudapest lakosságának olyan döntése lesz, amilyent még nem látott a Szent Gellért hegy.Az itt a kérdés, mi a cél? Mi a célja a kormánynak, mi a célja a város lakosságának? 7,5 milliárdos giga beruházás Kelenföldön.Jól hangzik éppen most. Erre az ellenzéknek egyszerüen nincs, nem is lehet egyetlen ellenszavazata sem. Sokezer munkahely, további kényelem, konfortosabb fővárosi élet, árubőség, a rezsicsökkentés , a reálbér növekedés eredményezte erősebb fogyasztás, ami ugye javítja a gazdaságot. Sz@rt ér a harag hatalom nélkül - mondja egy régi igazság.A hatalom pedig csak nő, mert a az olyan mint a trágyadomb, mindenki oda jár növelni annak nagyságát.
Az hogy az Mszp enöke úgy nyilatkozott Dr. Falus Ferencről ahogy, számomra elfogadhatatlan és remélem az újonnan megválasztott elnök sem marad sokáig székében, egy - két év múlva a nevét is elfelejtjük. Tisztelet Dr. Falus Ferencnek, hogy vette a bátorságot egy ilyen helyzetben és a nevét adta ehhez az egyenlőtlen harchoz.
jancsik68
Lajoska az egyik olyan képviselő AKINEK CSAK 4 GIMNÁZIUMA VAN,DE AZ ÉRETTSÉGIIG ÁLLITÓLAG NEM JUTOTT EL!Sok volt a nyalni való,Igy kevés idő jutott a tanulásra.Magyarul is gyengén beszél,csak gagyog,mint az ovódások egy része!!
amaramaistanna
@verőce21: London jelenlegi (fő)polgármester bemutatkozó videóján egész Anglia mulatott,röhögött,nevetett.Kinek-kinek ízlése szerint.Mégis rá szavazott London népe,mert elegük volt a "karótnyelt",korrupt és humortalan politikusokból , agyonrendezett és vágott videóiból.Utánna nézek a nevének és pótlólag beírom!
amaramaistanna
@amaramaistanna: Kiegészítés a név,amely lemaradt: Boris Johnson.
Hellcat
Ez jó csezdmeg..."nemzeti minimumban legyen egyetértés" Ellenzékből MINDENT aláaknáztatok...ha jó lett volna az országnak ha nem...Aztán amikor meg ti építitek a diktatúrát csodálkoztok, hogy az ellenzék nem ért veletek egyet? Mekkora egy vadbarom ez is.
verőce21
@amaramaistanna: (17:00) Október 13-ra már választ kapunk rá.
kata53
Mr .20% ujabb hülyesége! Mikor veszik már észre , hogy nincs ki a 4 kereke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.