"Jöjjön nálam jobb" – mondta Gyurcsány Ferenc egyszer csak. Na de hozzátette: "Most nem látom őt. " Készítettem egy jókora nagyinterjút a Demokratikus Koalíció elnökével. Sok-sok dologról szó esik benne. Ismerjétek meg a politikatörténészt, a filozófust, az embert!

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@Csizmás Kond: 20:23 :DDDDDDDD Ezt a hatalmas mondatot soha nem fogom elfelejteni :-))))) hahahahahaha Ekkora bakot talán még soha nem lőttél...
(A Gyurcsány az a politikus, aki vállalta a hibáit. Na is kik kenik másra a saját sarukat ? )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vadlaci
@csa-csa: Az igaz, hogy Fletónak most nem kellene vörösödő fejjel ordítozni. Az "őszödit" pedig a fidesz verte az emberek fejébe, mert a többségnek akkor szimpatikus volt Fletó gyónása, abban bíztak, hogy változik. A változást is a fidesz akadályozta, ahol tudta. Én nem vagyok kibékülve Gyurcsánnyal, de Orbánnal sem igazán. Pártsemleges helyzetből látom a dolgookat.
Yoda69
@Csizmás Kond: Azert mert nem lattalak, az nem egyenes kovetkezmenye, hogy nem letezel.
Persze lehetsz egy computer-program is vagy egy dron, ami arra van beallitva, hogy zagyvasagokat irogasson a propira, de ezt a lehetosegt 99%-ban kizarom.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...a zagyvaságot a valóságtól a te ízlésed különbözteti meg ?
picike
még nem láttam embert aki ennyit kibirt volna mint a volt miniszterelnök a Gyurcsány ferenc kitüntetést érdemelne ezért külön ez az én is véleményem és ez valóban pokoli nem könnyü gratulálok neki
Yoda69
@Csizmás Kond: Ez nem izles kerdese, hanem a tartalom ami kitolti az altalad leirt betuk es szavak halmazat.
Csizmás Kond
@Yoda69: ha nem akkor mi mert a magasröptű kifejezésedből nem tudtam kihámozni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.