Levelet írt az Európai Parlament képviselőinek a Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója és Szentmártoni János, a Magyar Írószövetség elnöke, melyben a volt külügyminiszter munkásságát méltatják – írja a Nol.hu

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nagy szüksége van ajánlólevélre, a CÖF is küldhetne egyet ha már úgyis benne vannak a levélírásban (Obamával leveleznek). Gondolom nem tettek fel fürdőszoba tükröt, hogy reggelente ne kelljen belenézniük.
joopapa
Hú ez már tényleg szánalmas! Miért kell Navracsicskát fényezni Vidnyánszkynak és Szentmártoninak? Ha az EU-ban utána néznek a Navracsicska tetteinek akkor látják hogy jó vagy rossz politikus! Szerintem jobb sorsra érdemes, csak beállt a szervilisek táborába!
Toby
Navracsicsát hazugságon fogták, azt mondta, a szekretary engedélye nélkül nem nyilatkozhat. Megkérdezték a szekretaryt - ők nem tiltottak meg semmilyen nyilatozatot sem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.