Lélekbemarkoló mozógsítóvideót dobott be az utolsó hétre az MSZP: állítólag aki eddig megnézte, mind rögtön nyúlt a személyi igazolványért és a progresszívdemokrata-színű ünneplő ingért.

És azt el tudja képzelni, hogy...

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Katalina62
Lehet, hogy most ez túlzásnak tűnik, és sokan nevetnek rajta, de sajnos nem elképzelhetetlen, hogy igaza van/lesz!
senkifia68
@Katalina62: Nem tudom te hol élsz, vagy élsz e egyáltalán, de ha szerinted ez a sok baromság amit cicamica virtuóz szemöldökjátéka közben ledarát, nem elképzelhetetlen, akkor nagyon nagy baj lehetl a még megmaradt hívőivel!!!
Pontosan az a baj az MSZP-vel amit ez a video bemutat!!!
A mezei szürke polgár napi problémáinak megismerése, megértése és érdekeinek VALÓS képvieselete helyett megint, még mindig az Orbán-rizsa megy.
Elakadt nálatok a tű??? Vagy csak ennyi fért rá a lemezre???

Komolyan mondom ez a video még Falus-vödröst is úbereli!!!
pityuka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
senkifia68
kicsihuszár
Mitől ekkora az arcod? Csak nem a javadra fog lemondani Bokros Lajos?
Emlékeztető!
A parlamenti választások előtti napokban a "KORSZAKVÁLTÓ PÁRTOK"!!! :-D
teli kürtölték az országot, hogy most Leváltjuk az Orbánt!!!
"Március 4.-én nem lesz semid papa!"-üzente Gyurcsány. Sőt Kálmán Olga műsorában szemlesütve, szerénykedve vallotta be, hogy " jó, nem lesz 2/3-unk de nyerünk, ebben biztos vagyok!"
Aztán az első eredmények megjelenése után a körmüket rágva izgultak a kivetítők alatt, nem hogy ne Orbán nyerjen, hanem, hogy nehogy megint 2/3-a legyen!!!
Az EU parlamenti választásokon meg az Együtt-DK-MSZP ingyencirkusz bohócai versenyben licitálva csináltak hülyét egymásból.
Akkor azt hittem, hogy lejjebb már nincs! De amit az önkormányzati választásokra előadtak, az minden képzeletet felül múlt. Ennyi hülye egyrakáson!!!
senkifia68
@pityuka: Csak egy egyszerű kérdés még!!
Angela Merkel is párt vezér volt, mielőtt kanellár lett. El tudod képzelni őt egy ilyen silány, megalázó és szégyenteljes video szereplőjeként?
Mert ha igen, akkor nem Kunhalmi a leghülyébb!!
Szimba
@senkifia68: Jobb a biciklin húzott kampány plakát Baján?
Szimba
@Szimba: Ja, talán közmunkából ráadásul?
Meine Ehre heisst Treue
Számomra ez a nő és a videója, olyan kevés, mint árvaházban a szülői értekezlet.
Hogy elmegyek szavazni, annak annyi az esélye, mint a háromlábú sünnek a hat sávos autópályán.
senkifia68
@Szimba: Jobb lett volna ha a Grippenek húzzák???
senkifia68
@Szimba: Ja!!! Visított volna a liberanarchista gang, ha Orbán közmunákban biciklin húzza a rongyot maga után!!! Nekem úgy tűnik hogy a Kunhalmi-Szigetvári-Gyurcsány triumvirátus messze alul múlja Vonáékat is! Nehogy a Jobbik legyen megint a befutó a FIdesz elleni nagy balodali gyűlölködés eredményeként!!!
Szimba
@senkifia68: Csodálkozom is, hogy nem grippenek húzzák. Illetve nem annyira, mert a közmunka valamivel olcsóbb.
Szimba
@senkifia68: "Visított volna a liberanarchista gang, ha Orbán közmunákban biciklin húzza a rongyot maga után!!! " majd felébrednek és visítanak. "Nehogy a Jobbik legyen megint a befutó a FIdesz elleni nagy balodali gyűlölködés eredményeként!!! " van esély.
Szimba
@senkifia68: " "Nehogy a Jobbik legyen megint a befutó a FIdesz elleni nagy balodali gyűlölködés eredményeként!!! " Nem csak a baloldal teszetosza hibája, hanem a sok hülye, megtéveszthető magyar állampolgáré is.
Desischado
Lehet nem a legütősebb a videó, de sajnos valós problémákat vet fel, mert ha semmi nem történik, könnyen megvalósulhat ez a nightmare! (rémálom)
senkifia68
@Szimba: Aha!!! Még szerencse, hogy itt vagytok Ti a MEGTÉVESZTHETETLENEK!!! :-D
Mert az a milliónyi hülye magyar nélkületek megnézhetné magát!!
senkifia68
@Desischado: Valós problémákat vet fel???
Ember! Mi ebben a szarságban a valós amit cicamica felvetett?
1/ A Margit-szigeti Orbán Viktor atomerőmű?
2/ Mészáros Lőrinc tér??? Semjén Zsolt lovasszobor? Schmidt Pál múzeum???

Kezdem azt hinni, hogy a néhai MSZP normálisabbjai vagy otthon maradtak, vagy átállta Vona csapata. Ha ez igaz, (és e video, valamint az egész választási tragikomédia ezt igazolja) ott már csak a politikai szellemi fogyatékkal élők és a gyurcsány-zombik maradtak!
varrólány
Le se lehet állítani, el sem indítottam a videót és akkor is mondja . Ágika harminc év múlva én már semmit nem mondok!:-))
Katalina62
@senkifia68: Itt élek, és mert itt élek azért írtam, azt amit! Elvakult híve nem vagyok a baloldalnak sem, de veled ellentétben értem mit akart ezzel mondani Kunhalmi Ágnes. Szerintem te is érted, csak nem akarod, érteni!
leszúrt rittberger
@Desischado: Csak azt nem értik meg a szocik (meg általában a szoci-hívők), hogy azért, mert nem vagyok elégedett a Fidesszel, attól még nem fogok rájuk szavazni, helló!

Nem kell feltétlenül választani valakit, szerencsére. Ha nincs kire, akkor nincs kire, kész, majd egyszer lesz, majd akkor szavazok. És aki ezt nem tartja tiszteletben, az ugyanolyan diktátor-féleség, mint ami ellen éppen tiltakozik.
Hellcat
Árulja már el nekem valaki, hol van itt baloldali gyűlölködés...baloldalt se nagyon látok már...ennyire futja fidesznyikek? Lejárt lemezzel riogattok? Akkora baloldali fóbiátok van, hogy egyszerűen nem bírtok másra figyelni csak a szétesett pártokra továbbra is. Közben a cigánykirály meg a szart is kiadóztatja belőletek, a haverjai egyre több pénzt lopnak (lásd már a sokadik "téves" vagyoni helyzet kerül elő a fideszben) a diktatúra építésről már ne is beszéljünk. Vakok vagytok és vitaképtelenek. Olyan dolgokkal foglalkoztok amivel rajtatok kívül már senki. Normális ember már nem foglalkozik a szétesett szocikkal, csak ti mert valamiért rettegtek tőlük még mindig. Amiért anno habzó szájjal vertétek az asztalt amikor a szocik csinálták annál most a fidesz pofátlanul 4-5x nagyobb lopást/rablást/csalást/hazudozást művel. Büszkék lehettek magatokra. Magyarország agyhalottjai.
Katalina62
@leszúrt rittberger: Egy részről igazad van, de a népnek igenis meg kellett volna akadályozni a kétharmadot, és most meg a Fidesz újbóli túlhatalmát! Mert, ha ez így megy tovább nem biztos, hogy lesz választási lehetőséged, vagy ha, igen nagy ára lehet! Persze igazad van, nem kell feltétlenül elmenni szavazni, ha neked ez a meggyőződésed!
Yoda69
Nem egy atuto video, de abban igaza van Kunhalminak el kell menni szavazni a fidesz es a jobbik ellen.
Katalina62
Fenntartom amit mondtam a videoról, de elismerem, hogy lehetett okosabban jobbat készíteni! Viszont megint rosszindulatúan túl van lihegve az egész! Nem ízléstelenebb mint a Fidesz burkolt, vagy nem is olyan burkolt zsarolása!
Yoda69
@senkifia68: Eleg korlatolt vagy ha nem erted az ironiat Kunhalmi vidoajaban.
Valos problemat kellene felvetnie? Miert? Mindenki szembesult mar a problemakkal, nincs olyan reteg az orszagban, kiveve a fidesznyikeket, akiket igy vagy ugy ne eritntett volna a fidesz altal generalt problema aradat: trafik, fold, 40 uj ado, manyup, devizahitel csak hogy nehanyat emlitsek.
De megis van egy problema Kunhalmi videojaban ami valos: ha nem mennek el szavazni az emberek, hanem beletorodnek az orban diktaturaba, akkor tenyleg megtortenhet hogy 30 ev mulva atomerumet huznak a Margit-szigetre. Erted?
JAJMÁR
Bármit el tudok képzelni, de 30 évvel ezelőtt nem ezt képzeltem, ami ma van.
Há', mi folyik itt ebben az országban kedves lyányom?
mate03
@Szimba: Mi van? Papagáj vagy? Esetleg elakadt a tű a lemezen?
senkifia68
@Yoda69: Szőrös fülű! Elég korlátolt vagyok ahhoz, hogy teli legyen a tököm a szoci iróniával!!!
Ha elolvastad volna amit írtam, ezt a baromságot nem hányod ide!!!
Lassan 5 éve már, hogy az átlag magyar (aki szerintetek idióta pöcs mind!!!) nagy ívben szarik arra, hogy kik és miért akarják leváltani Orbánt és a Fidesz!!
Már a konnektorból is az folyik! Viszont baszottul nem foglalkozik az állítólagos baloldal azzal, ami a polgároknak mérhetetlen teher! Mert valóban jobban élnek
EGYESEK- és ez nem párt, hanem hátszél függő, de akik nagy pofával sírnak egyik sem minimálbérből és közmunkabérből tolják a fejükbe az ébéd utáni rövidet valamelyik étteremben!!! Hogy is tudnák képviselni ők az általuk agyon sajnált szegényedő népet, amikor fingjuk nincs arról, hogy mi az.
S mivel nem tudják, hát csinálnak egy ilyen szart, amit ráadásul irónikus vidóként és felhivákként kellene értelmezni. Jó! Értelmezzük annak!!! Menjünk el szavazni!! Kunhalmi azt kéri!!! És mi a bánatos tökömre???
A Boros Lajos főpolgira? Aki olyan színjátszó mint a kaméleon, ráadásul sietett kijelenteni, hogy ő a baloldali pártoknak nem ígért semmit, ha megválasztják!
Ki van más? Érdekes történet lenne, ha Tarló mellett szoci többségű önkormányzat virítana!!! Nem hinném, hogy Budapesten mindenki politikai öngyilkosságra szavaz!!!
Ragyogó példái az lemúlt válaszási ciklusoknak azok a települések ahol nem a kormánypárti többség mellett ellenzéki polg.mest. regnált! Nézzétek meg mire mentek!!
A szocik azzal, hogy visszaléptették Horváth Csabát az esélyét is eladták annak, hogy Bp.-en bármiféle változás legyen! Meg aztán milyen változás?
Demszky megint beleugat a politikába, hol ott személyszerint súlyos felelősség terheli a főváros állapotáért!!!
Kire lehet ezek után szavazni, ha nem Tarlósra ?
Szimba
@mate03: Neked mi a franc bajod van? Hozzád se szóltam.
Yoda69
@senkifia68: Elolvastam amit irtal, de meg mindig nem veszed az adast.
Tarlos a fidesz seggnyaloja. Semmit nem tett Budapestert, es ezt fogja folytatni.
Egyedul Bokrossal van lehetoseg megkezdeni a fidesz felszamolasat.
Persze ha te fidesz vagy jobbik szavazo vagy, akkor ertelmetlen a vitank.
senkifia68
Azt hiszem, elhagyott téged az erő barátom!
Bokrossal megkezdeni a FIDESZ felszámolását? Van még valaki aki ezt rajtad kívül elhiszi?
Ez a logika mélységesen ekvivalens Kovács László elhíresült szlogenjével, tudni illik ... (akár az ördöggel is szövetkeznénk a FIDESZ ellen!!!)

Bokros sietve jelentette ki, hogy Ő nem igért a baloldali pártoknak a megválasztása esetén semmit!!!

A FIDESZ "felszámolása" barátom, nem is kell ehhez fidesznyiknek lenni, legalább akkora ökörség, mint Bokros baloldali támogatása!
Nektek már mindegy, hogy ki, akár arab terrorista is lehet, csak vágjon már egy nagyot Orbánon és a FIDESZ-en!!
Azért ez már több mint gusztustalan.

Amúgy pedig nem Bokrossal, hanem a választókkal kellene szövetkezni! Nem Bokros "belenézek a kasszába" proramjának a támogaátást kellene erőltetni mert ő már volt, hogy belenézett, és az nagyon sokba került a választó polgároknak!
A választókat érdeklő problémákra épített programmal, a FIDESZ elkövetett hibáinak a választókra gyakorolt VALÓS TERHÉVEL, nem pedig hazug videókkal, sunyi és sok értelmű állításokkal szerkesztett szappanoperát kellett volna játszani a választási kampányban!

A JOBBIK-nak valószínűleg az idei lesz a leg költségtakarékosabb, ennek ellenére a legsikeresebb kampányéve!
És erre a baloldal kemény milliókat áldozott!!!
mate03
@Szimba: Nem szeretem ha valaki többször ismétli önmagát! Amúgy semmi bajom veled.
EcsiAntal
Kunhalmi a legbutább politikus a szociknál --de van egy jó társa Szanyi elvtárs ---az előbbit fel kell jelenteni fiatal koruak elleni büntettért a videó miatt !!!
Csizmás Kond
Huba...amúgy ki képzelné el, hogy eilyen unokái lennének ?
sentinel216
Ez az asszonyka legalább megszólította azokat, akiknek nem elég egy nagy-képernyős pofalemez, hogy aszongya: Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor, vagy Budapest főpolgármestere Tarlós István. Az egy biteseknek - mint Pavlov kutyájának - erre beindul az ingere és rohannak voksolni. Minek is a párbeszéd, program, hívó szó? Elég a nagy pofa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.