Bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) André Goodfriendet, az Egyesült Államok magyarországi ideiglenes ügyvivőjét pénteken, miután az Egyesült Államok bizonyos magyar üzletembereket korrupciógyanú miatt nem engedett belépni.

Fülöp Judit, a tárca sajtófőnök közölte: Magyarországnak és az Egyesült Államoknak is az az érdeke, hogy minden korrupciógyanús esetre fény derüljön, és minden ilyen esetet megfelelő alapossággal, átláthatóan és a törvényeknek megfelelően vizsgáljanak ki.

Ezért a KKM azt várja az Egyesült Államok kormányától, hogy bocsássa rendelkezésre azokat a hiteles információkat, amelyek korrupciógyanús esetekre utalnak; emiatt kérették be az amerikai ügyvivőt a minisztériumba.

A budapesti amerikai nagykövetség csütörtökön azt közölte, hogy "bizonyos magyar magánszemélyekről" úgy találták, nem jogosultak a belépésre az Egyesült Államokba, ugyanis "hiteles információ áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak".

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Hogy lehetne elérni hogy Magyarországról is kitiltsák ezeket az üzletembereket? -, nem csak ezt a tízet hanem az összes hozzájuk hasonlót
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
A zselés berágott , Amerikai ügyvivő berendelve , hivatalba lépése óta már másodszor.
Proli
Van az a helyzet amit tudomásul kell venni.
Nem mi kakáltuk a spanyolviaszt és az usa akkor tilt ki bárkit a saját földjéről amikor akar. Ez a Szíjgyártó gyerek meg tanulhatna kis külpolitikát Osztrák kollégájától, aki láthatóan értelmes ember.
pityuka
Petigyerek. Nem kell elmenned az ovális irodáig. Cumizni itt is lehet.
pbalage
Az ügyvivő meg kikérette az adóbevallást.
Főlökött
Gyanús nekem ez a Peti gyerek, ennyire tetszik neki az ügyvivő, hogy megint látni szeretné ? Vélelmezem lenne más módja is, mit a hivatalos út, megint, mert ezen ténykedése már kezd kínossá válni.

Valahol hallottam / én kimondom :): Showder Klub adásában volt / (bocsi, nem reklámnak szántam, de tényleg ott volt - ott hangzott el) :
" Öregszünk - melegszünk " Nem baj az, csak ne mindenki előtt tegyék :) Amúgy is magánügy...
Toby
A jenkik sem hülyék, elég nekik a saját gengsztergyűjtemény !
sentinel216
Megjött a böjtje a "kijafaszomozásnak" a "zsidóviláguralkodómultizásnak". A saller, kokizásnak. A köpcös vezér számíthat rá, hogy ez még csak a kezdet!
coyote3
Király. A NER Nav-jának elnöke, és ez a habony nevű tanácsadó féle. Na meg heim. Mind-mind a szájnyalogatós beteg protezsáltjai. Félelmetes...
Nil
Hogy lehetne elérni hogy Magyarországról is kitiltsák ezeket az üzletembereket? -, nem csak ezt a tízet hanem az összes hozzájuk hasonlót
bundi
Most akkor le fogják rohanni a navosok meg a kehisek az amcsikat és elvisznek minden bizonyítékot mint horváth andrástól a zöld dossziét?
bundi
Egyébként ha akarnák kitilthatnák a viktort is meg bárki mást a kormányból...vagy mindenkit...megtehetik...de első figyelmeztetés csak ennyi...
nyanya001
Nem igen emlékszem ilyen példátlan esetre !
Jó lenne, ha Orbán és a sleppje a fejéhez kapna,
mert ugye őkelme kiosztott pár kokit meg sallert,
de amit ők kapnak, lassan KO lesz !
nezelodo
Ezek faterjai az átkosban még a forradalom exportjára gyúrtak, a leszármazottak meg a korrupció újrahonosítására hajtanak az új világban! Lehet, hogy nem tudják a fijjuk, hogy ott ezt a műfajt már nem a politikusok és barátaik űzik?
Manhattan
Szijjártó arra kiváncsi, hogy róla súgtak-e valamit.
Rózsika Hatházi
@bundi: 17:01. A zorbánviktort nekünk kellett volna kitiltani, még áprilisban. Rajtam nem múlt.
Szimba
Miért Amerika jött rá, hogy "bizonyos magyar magánszemélyekrőlúgy találták" "...személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak." A magyar kormány miért nem? Csak nem...?
Dr. Felipe
Fegyverbe! Fegyverbe!

Megtámadták a zországot, megtámadták a rezsicsökkentést. Aki megakarja védeni a rezsicsökkentést fegyverben sorakozzon a pártház előtt.
köhögő bolha
Mi lesz akkor, ha az amerikai szóvivő megmutatja a nokiás konténer fotóit?
Toby
Méghogy "üzletemberek " ! Ungarische Cosa Nostra - wazzegh !
kukac50
Az ügyvivő mondhatta volna, hogy Szijjártó vagyona is szem előtt van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.