39 ezer ember igazolta vissza a Facebookon, hogy ott lesz vasárnap este hatkor az internetadó elleni tüntetésen. A Propeller helyszínen tartózkodó munkatársa szerint a Deák tér teljesen megtelt és a József nádor térre sem férnek be az emberek.

A Nemzetgazdasági Minisztérium előtt a tüntetés előtt nagy volt a rendőri készültség, a bejáratot pedig kettős sorfal védte. A hvg.hu munkatársa azt látja, hogy Transzparensek is lengenek. Egyiken olyan felirat áll, hogy "Bűnözőknek nem adózunk", a másikon "Cinikus Orbán", a harmadikon "Orbán takarodj".

Megtelt a Hősök tere az internetadó ellen tüntetőkkel

Miután a rendezvény szervezője, Gulyás Balázs beszédet mondott, amiben átlépte az internetadót és Orbán Viktort, valamint Szijjártó Pétert is támadta, a tömeg átvonult a minisztérium elé. Gulyás Balázs azt kérte a tüntetőktől, tegyék le oda a már használhatatlan technikai eszközöket. Mindezt annak szimbólumaként, hogy a világ túllépett már azon, amikor vadászatokon lehetett dönteni egy ország sorsáról.

Megtelt a Hősök tere az internetadó ellen tüntetőkkel

Elhangzott a Himnusz, Gulyás pedig bejelentette a tüntetés végét és mindenkit arra kért, menjen haza. A 444 szerint viszont többen a Lendvay utcát skandálták.

248 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Tüntetni kellett volna az Origó munkatársaiért,
a reklámadók miatt,
a tranzakciós adók miatt,
a köztévék miatt,a trafikmutyi miatt,
Kishantos miatt,
a diákokkal a tandíj miatt és az oktatási törvény miatt,
a földtörvény miatt,
az alcsúti és a többi juhász miatt,
a stadionok miatt,
a hirtelen és igazolatlan gazdagodások miatt,
a hibás vagyonbevallások miatt,
a választási törvény miatt
a zöld dosszié kinyitásáért,
a korrupciós vádak felderítéséért ... stb.

és tüntetni kellett volna az ellenzék helyett is, és miattuk is :-)
talán a netadó az utolsó csepp? vagy még nem, még fér?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szandokan
Bezzeg amikor a pedagógusok 80 ezres fizetés emelést kaptak, akkor nem reklamáltak, ahogyan a rendőrök, tűzoltók sem fognak majd miatta. Most meg 700 forint miatt mennek üvöltözni, amit egyébként is a szolgáltatókra terhelnek majd rá. Tudomásul kellene venni, hogy valamiből fedezni kell a béremeléseket. Persze jó az idő, nem esik az eső, vasárnap van, el kell ütni valamivel az időt...
nyanya001
Bezzeg, bezzeg, bezzeg, ...
Nagy kár, hogy nem hallgattad meg a szervezőt, hogy miért káros az internetadó
és veszélyes egyben !
meta
Orbi is nézi. A szurkolók határozottabbak voltak!
levi
@szandokan: Milyen béremeléseket? Rendőrség, katonaság? Legalább van aki beveszi ezt a maszlagot...Stadionokra kell a pénz meg zsebbe, a kassza üres , abból már nem lehet többet kivenni.

Sajnos megint egy tüntetés-egy békés!!- aminek semmi haszna.Kár , mert ha egy kicsit is agresszívabbak, sokkal többet elértek volna.
szandokan
@Grafix69: Éppen abban vagyok, túrós tésztát eszem...
pbalage
@szandokan: én mindig is sejtettem, hogy egy végtelen nagy balfasz vagy, de most konkrétan le is írtad. :)
szandokan
@nyanya001: Nehéz ügy ez. Nem lehet kiszűrni azt, hogy ki használja munkára, és ki csak torrentezésre. A kettő között jelentős a különbség.
nena
Ez csak LIGHTE Egyetemisták gyülekezete ! Mit is várjunk amikor Melósok csak 40 felett találhatók... Ők pedig a családjukat féltik már..
szandokan
@pbalage: Te is ott ordibálsz, és nálad a mobilnet?
nyanya001
@szandokan: Szinte az összes vállalkozás használja MUNKÁRA !
pbalage
@szandokan: nem vagyok ott, békés megyébe tartok a békésmenettel... a bunkósbotot előkészíteni, csempegyáros!
szandokan
@nyanya001: Tudom. Mi is. De havi ötezer forinttal hozzájárulok a rendőrök és a tűzoltók fizetéséhez szívesen.
mekkelek
@szandokan: Vezíred 2008-ban a 300 forintos vizitdíj miatt népszavazást tartatott, és kikelt az akkori kormány internetadó ötlete ellen. Lassan betelik a pohár a népnél és egy újabb lehúzás elleni tütetés teljesen jogos. Te önként és dalolva fizethetsz be az államkasszába a fölösleges pénzedbôl, senki sem tart vissza, de az internet adó többrôl szól mint 700Ft. Neked az semmi, mint már párszor kifejtetted és verted itt a nyáladat az anyagi helyzeteddel, de sokaknak sok, és emellett elvi kérdés is - ami neked szintén idegen lehet.
"Tudomásul kellene venni, hogy valamiből fedezni kell a béremeléseket." - Akkor most mi a bánat van, dübörög a gazdaság vagy nem? Jobban teljesít Magyarország vagy nem? Ha igen, akkor abból lehet fedezni a béremeléseket, ha pedig nem, akkor "valaki" igencsak hazudik. Vissza kellene tetetni velük azt amit lenyúltak és abból lehetne fedezni sokmindent. Mocskos korrupt banda, el kellene húzniuk moszkvába, nem a mi nyakunkon élôsködni. Gondolom ott neked is jobb lenne.
szandokan
@pbalage: A botot előkészítem, bunkónak meg te is jó leszel, nagyokos!
nyanya001
@szandokan: Nem kellett volna milliárdokért nyaralót venni
azt a pénzt ilyen célokra fellehetett volna használni, na meg luxus irodaházat sem !
mekkelek
@szandokan: semmi köze ennek a tetves adónak a torrentezéshez, már megint csak terelsz/vetítesz jó pártkatonához illôen.
mekkelek
@nyanya001: Meg a stadion a kert végében...
szandokan
@mekkelek: Röhejes vagy már te is ezzel a Moszkvával. Szánalom ez az ország. A Meggyesi kormány esetében sem volt meg a fedezet a béremelésre, mégis meglépték, és utána jöttek az adóemelések. Itt most előbb lenne az adóemelés, és abból a bérek. Az internetadó többről szól? Azt sem tudod, mennyiről szólna. A vizitdíjat meg én sem elleneztem anno.
szandokan
@nyanya001: Amerikában ennél jóval nagyobb a különbség politikus és átlag ember között.
Grafix69
@szandokan: Most komolyan ki a tököm beszélt itt ebben az adó formában a torrentezésről vagy a szoftver lopásról? Itt az a lényeg ,hogy olyanból szedjenek be pénzt ami nagy mértékben befolyásolja a kommunikációt és a szabad ismeret szerzés lehetőségét . Ha megakarnák oldani a szoftver lopást meg is tehetnék és nem kellene emelni a szolgáltatások árát. Szóval kilehet ezt forgatni sajátosan is de szerintem semmi értelme.
pbalage
@szandokan: a csempéket tedd biztonságba, nehogy megrepedjenek.
na jó, bevallom, hogy itthon ülök, de azért ugye egy kicsit beszartál?
:)
nyanya001
@szandokan: Rossz válasz ! Ott az átlagember is sokkal jobban él mint itt !
pbalage
@szandokan: kérlek ne keverd a vizitdíjat a szólásszabadság korlátozásával.
miazavalami
@szandokan: Fura hogy ez a béremelés akkor derült ki amikor a helyzet már kezdett élessé vállni. Nem gondolod?
Ja és az ország nem csak pedagógusokból, illetve rendvédelmisekből áll. Csak mellesleg jegyzem meg , hogy nem minden pedagógus kapott annyi emelést mint a nejed. Azt is említettem már honnan volt erre pénz, de ha elfelejtetted ismét leíróm. Azokat a közalkalmazottakat akik úgynevezett technikai dolgozók voltak elengedték. Alakultak valami zavaros kft. ahol tovább dolgozhattak minimál bérért. Elveszítve ezzel az évek során megszerzett jogokat, és magasabb bért! Több tíz éves munkaviszonnyal most már minimál bérért ugyan ott dolgoznak mint eddig, és ugyanazt a munkát végzik!
szandokan
@pbalage: Már ide is hívattam a testőreimet, annyira:-)
szandokan
@nyanya001: Voltál már kint? Láttad a saját szemeiddel a politikusok és az átlag emberek közötti különbségeket?
szandokan
@Grafix69: Most komolyan: Ha a kormány a szoftverlopásra állna rá, betiltatná, büntetné a torrentezést, akkor szerinted azt az emberek békében elfogadnák? Akkor már nem jobb mindenkinek egy minimális áremelés?
nyanya001
@szandokan: Van a rokonságban aki kint él, és ápolónőként
ragyogóan él, gyönyörű lakás, 2 luxuskocsi és évente hazarepül kétszer !
Ja, és 3 gyermek van !
volvós
Izgatottan várom a s...gnyaló, trollok véleményét...
mekkelek
@szandokan: Röhejes te vagy apám. Már megszámlálhatatlan különadó van a világbajnok áfán felül, ha kevesebbet lopnának/felelôsebben költenék az adófizetôk pénzét jutna béremelésre is. Az internetadónak annyi köze van a béremeléshez mint a torrentezéshez, ezt csak a tütetés szervezésének hallatára találták ki. Ja, és persze Vajna áfa mentessége is az éhezö gyerekeket fogja segíteni - legalábbis a kormány propagandája szerint...

De arra hogy ki hazudik szokás szerint megint nem válaszoltál... . :)
miazavalami
@Horizont: A lényeget kiemelhetnéd neki, mert úgyse olvassa el...
Katalina62
@szandokan: Lehet, hogy magának havi 5000 ezer semmiség, de nagyon sok becsületesen dolgozó embernek nem! Különben meg ne játssza itt szem forgatva, álszent módon az adakozó együtt érző embert, mert ez nagyon hamis.
mekkelek
@szandokan: Basszus te fennakadtál nagyon ezen a torrentezésen, mintha annak bármi köze lenne ehhez az újabb tervezett lehúzáshoz.
Most komolyan, téged fizetnek hogy baromságokat hordj össze, vagy magadtól vagy ilyen kiemelkedô képességû?
szandokan
@Katalina62: Ötezer csak a cégekre vonatkozna, és az a cég, aki ezt nem tudja kitermelni, jobb, ha inkább lehúzza a rolót.
nyanya001
@szandokan: Az 1000 milliárdos ÁFA csalást hajtsák be és rendben lesz
a költségvetés !
De vajon miért vakaróznak tőle ?? Évek óta !!!
szandokan
@mekkelek: Az mondják, akik ismernek, hogy magamtól vagyok ilyen kiemelkedő képességű, vagyis zseni:-)
levi
@szandokan: Pont most akarja a rendőrök,katonák bérét felemelni? Miért nem tette meg eddig, ja, hogy stadionra kellett a pénz???
Bezzeg a felcsúti komáját milliárdossá tette 3 év alatt, arra volt pénz nem?
Először napvilágra kerül az internet adó, aztán pár napra rá meg is indokolja,de gondolkodik egy jódarabig, mi hangozna a legjobban, melyik indok lenne az ami segítene neki.Ha a rendfenntartó szerveknek beígéri ezt, akkor csak azrét teszi, hogy védjék őt.
Semelyik országban nincs internetadó, se 27%-os ÁFA se annyi adóféle mint nálunk, mégis arra jut pénz amire szükség van, nem olyan dolgokra ami csak egy embernek meg a haverjainak kedvez, nem furcsa?
Mellesleg, ha, mondom HA Magyaroszág ennyire jól teljesít, akkor miért még ezt is megadóztatni? Elvileg Mi vagyunk európa központja, az éléstár, mindenki rólunk vesz példát-már ahogy a fidesz elharsogja hetente egyszer- de, ezekszerint annyi pénzünk sincs, mint etiópiának.
Nem furcsa ez neked?
JAJMÁR
Tüntetni kellett volna az Origó munkatársaiért,
a reklámadók miatt,
a tranzakciós adók miatt,
a köztévék miatt,a trafikmutyi miatt,
Kishantos miatt,
a diákokkal a tandíj miatt és az oktatási törvény miatt,
a földtörvény miatt,
az alcsúti és a többi juhász miatt,
a stadionok miatt,
a hirtelen és igazolatlan gazdagodások miatt,
a hibás vagyonbevallások miatt,
a választási törvény miatt
a zöld dosszié kinyitásáért,
a korrupciós vádak felderítéséért ... stb.

és tüntetni kellett volna az ellenzék helyett is, és miattuk is :-)
talán a netadó az utolsó csepp? vagy még nem, még fér?
Grafix69
@szandokan: Na ha megakadályozzák a a lopást akkor nyilván okafogyott a tiltakozás :)))))))))))))))) Csak nem tüntethet senki me lopni akar ha csak nem a CÖF
pbalage
@szandokan: az a gáz, hogy itt nem a minimális áremelésről van szó, hanem arról, hogy a szegényektől venné el a megszólalás és a tájékozódás szabadságát.
Ja hogy én is elvenném-e?
Hát igen.
Mindössze csak annyi a baj, hogy komplett hülyegyártás folyik az országban, így ez egy eléggé necces történet.
almosd
Egy fillér is sok mint internet adó ,hajrá tüntetők ,veletek vagyok.
szandokan
@levi: Furcsaságok mindig is lesznek. Akkor is, ha nem a Fidesz lesz hatalmon.
levi
@szandokan: Legalább elgondolkodtál rajta, ezt azért becsülöm.
szandokan
@pbalage: Aki szegény, annak nincsen net előfizetése, ha meg van, akkor annyira nem szegény. Egy doboz cigivel kevesebb.
JAJMÁR
@szandokan: "Voltál már kint? Láttad a saját szemeiddel a politikusok és az átlag emberek közötti különbségeket? "
Te voltál kint? Az átlagemberek sem tudják ki az USA külügyminisztere? :-D
pbalage
@JAJMÁR: szerintem nem lesz ebből se semmi, mint ahogy eddig sem volt. (már írtam ilyesmit. Itt nincs semmi más, mint az, hogy kizárnak bennünket az EU-ból, befagyasztják a maffia támogatását, határátlépéskor vízum meg ilyenek.
Aztán majd megmagyarázza a főgörény másodgörénye (a pinokkió), hogy ez jó volt, és ketten együtt felfalnak egy teljes füstölt sonkát tormával és kaláccsal, természetesen kamera előtt, hogy a többi balfácán, amelyiken csak 400 forintos parizer jut, azt gondolja, hogy ő cseszett el valamit.
nena
@JAJMÁR: A nagy száddal, Mégis hol a F@szomban vagytok
JAJMÁR
@pbalage: Igen, sajnos ez is egy lehetőség :(
Grafix69
@szandokan: Ha csak egy autód van akkor még nem vagy olyan gazdag mint akinek kettő van de ha elveszik azt az egyet akkor már szegényebbnek érzed magadat nem?
nena
Kormányt Az Utca Embere Dönt... AZ UTCA EMBERE !!!
NEM MI
JAJMÁR
@nena: 19:23 Ott biztos, hogy nem. Sajnos a tüntetésen sem, mert túl messze van. Te ott vagy, ott voltál?
pbalage
@szandokan: ez nem a 700 forintról szól, hanem ugyanarról, amit az RTL-el csinál(t) a fidesz, azzal a különbséggel, hogy most kiterjesztené az internetre is.
Ezt nem nagyon vágod, úgy érzem.
szandokan
@Grafix69: Az attól függ, mert lehet két ladád, vagy egy Mercid is...:-)
szandokan
@pbalage: Vágom én, csak próbálom más szemszögből is megközelíteni az egészet.
mekkelek
@szandokan: Igen, zseniálisan (számomra szánalmasan) terelsz, vetítesz, és beszélsz félre, mondasz badarságokat csakúgy mint vezíred. Ritka faj vagytok, védetté kellene nyilvánítani benneteket és ketrecben mutogatni.
nyanya001
@szandokan: 500 millió a csuti Puskás Akadémiának
több milliót költ a kormány egy fociszurkolóra !
miazavalami
@szandokan: Nem vágod! Itt nem szaros 700 ft.-ról van szó. Hanem az emberek szólásszabadság jogáról! Egy állitólagos demokráciában azt akarják megadóztatni...
Grafix69
@szandokan: Megnehezítik a szabad információ áramlást és a tudást. Ha ezt nem érted meg akkor egy balfasz vagy. Sajnálom.
szandokan
@mekkelek: Miért, mert nem támadok azonnal mindenre, amit a Fidesz csinál, vagy amit terjesztenek róluk sokszor? Kissé unom már, hogy minden szegény ember nyomora a Fidesz bűne.
szandokan
@miazavalami: @Grafix69: A liberalizmus az egyik legnagyobb bűn, ami valaha is létezett. Erre van, aki ráeszmél, és van, aki nem.
Jankó123
@szandokan: ma, 18:39
Te, aki már sokadszorra kikelsz magadból a letöltések (pl.:torrentezés) miatt, biztos vagy te abban, hogy egyetlen gyereked gépén sincs torrentezésre, FTP letöltésre alkalmas program sem
És, ha már ott leledzik (amiben 100%-ig biztos vagyok), akkor szerinted mi célból települt oda?
:-)))
Katalina62
@szandokan: Ja, és lemerem fogadni, hogyha keresztül verik az internetadót akkor az eredetileg szánt összeget fogják a szolgáltatok nyakába varrni, és ők meg valamilyen módon ránk hárítják az ezer százalék! Még egyszer mondom ha ezek után megszavazzák, márpedig meg megszavazzák, akkor az eredetileg gondolt összeggel fogják!
nena
Ma sem lesz kormánybuktatás... :/ :) röhej hogy még hisztek benne...
B@sszus jól ki szitkozódtunk...
Kellemes RTL-Híradót...Majd csak megdöglünk.
miazavalami
@nyanya001: Várjálmán! Most keresi mit jelent a liberalizmus...
szandokan
@Jankó123: Képzeld, nincs. Még a programok is jogtiszták az operációs rendszerrel együtt. Ha valami felkelti az érdeklődésemet, vagy a gyerekekét, utána lehet nézni a youtube - on, és el lehet dönteni, hogy az ember megveszi e. Ami szerintem is problémás lehet, az a hivatalos, fizetős oldalak esetében lehetne, mert ott már nem lenne szabad plusz adóval terhelni a vásárlót.
nyanya001
@miazavalami: És képzeld, az ATV-t nézte, nem az M1 M2 vagy a (rém(HÍR tv-t...
azok nem közvetítették ?
miazavalami
@nyanya001: Nem tudom. Nálunk a mese megy...:-)
szandokan
@miazavalami: Nem fogok magától értetődő dologra válaszolni. A szabadelvűség (lásd Fodor Gábor) nem egy jó irány.
Jankó123
@szandokan: Bátran mernék fogadni, hogy igazam van!
Egyébként ezen programok nagyrésze Free, azaz ingyenes program amiért nem kell jogdíjat fizetni és legális!
:-)))
Grafix69
@szandokan: biztosan a kedvenc zenéjüket is megvettétek nekik a boltban és egy bolhányi Mp3 sincs gépeken , gondolom én.
meta
Itthonról drukkolunk míg van net! Aztán majd szájhagyomány útján terjed, hogy volt valaha net!
miazavalami
@szandokan: Nekem nem magától értetődik! Légyszives világosíts fel!
szandokan
@Jankó123: Szerintem meg egy nero, total commander, winrar, office, stb. nem ingyenesek.
szandokan
@Grafix69: Már hogyne volna. Amikor megveszel egy hanghordozót eredetiben, onnantól azt csinálsz vele, amit csak akarsz. Azon kívül fizetős oldalakról is lehet tölteni legálisan.
Jankó123
@szandokan: Kedves Barátom! Én a letöltő programokról beszélek és nem az Office-ről!
Mondjuk az általad említettek közül a Total Commander alkalmas FTP kapcsolatra is!
:-)))
mekkelek
@szandokan: Dehogyis azért, hanem azért mert tényleg igen szánalmasan terelsz/vetítesz/félrebeszélsz, vered a nyáladat hogy neked mid van stb. stb.
Neked az teljesen rendben van hogy ezek lopnak, korruptak, két kézzel tömik a zsebükbe/költik a hobbijukra az adófizetôk pénzét. Ettôl minden jóérzésû embernek - pártállástól függetlenül - kinyíik a zsebében a bicska, csak azoknak nem akik a klán kedvezményezetti köréhez tartoznak. Ebbôl gondolom hogy vagy Te is ehhez a körhöz tartozol, vagy pedig fizetett troll vagy, aki elôadja itt a gazdag vállalkozót aki szerint ez a kormány a csúcsok csúcsa. A harmadik lehetôség pedig az, hogy magadtól vagy ennyire szánalmas.
volvós
@mekkelek: ma 19:03
...széllel szemben ??? Falra hányt borsó, Öt
soha senki nem tudta eddig meggyözni, még a
ravatalán is felülne és azt kiabálná: Hajrá Fidesz !!
meta
@szandokan: Linux disztrók, youtube, skype, fenti videóközvetítés streamje, eléggé ingyen vannak. Meg a barmok akik online, felhőben tárolják a zenéiket, adataikat, most fizethetnek majd azért amiért egyszer már fizettek.
Dr. Felipe
Ez igen, akkor ez mégsem csak "teadélután" lesz.
Grafix69
@volvós: Nem az a baj ,hogy Fidesz fan mert lelke rajt , de azért a ... na példa: Volt egy munkatársam aki minden nap arról beszélt ,hogy neki milyen gazdag barátai vannak , meg Erdélybe járnak pisztrángozni , meg tudod Grafix ez olyan gazdag ,hogy vitorlása van stb . Na egyszer mikor már qrvára untam a dumát , szóval megkérdeztem tőle : Te János neked az életedben , volt egy olyan barátod aki nem volt gazdag , netán szegény volt? Mert akkor mi akik veled dolgozunk nem nagyon kerülhetünk veled barátságba ha csak a pénzt szereted nem az embereket.:))))))
szandokan
@mekkelek: Azt gondolsz, amit akarsz. Engem saját magam és a családom érdekel kizárólag, a szocialistákat utálom, a többi pártot meg nem tartom semmire. Nekem semmi rosszat nem tett még a Fidesz.
Jankó123
@szandokan: Pl.: FTP szerverről való letöltésre is többek között!
:-)
szandokan
@volvós: Jól beszélsz, én örökké fogok élni:-))
szandokan
@Jankó123: Igen, arra is. Az ovinak például azon keresztül töltök fel fényképeket a honlapjukra. Vagyis feltöltésre is használható, legálisan. Nem tudsz kifogni rajtam, még soha nem sikerült senkinek.
szandokan
@Grafix69: Sok nem gazdag barátom van, csak tudod ők ismernek, és nem kötözködnek velem, mert látják azt, amit ti nem.
volvós
@szandokan: 20:13
Hát akinek lézerjani a csókos testi-lelki barátja,
az nem is fél a haláltól...egy klikk, egy színvonal !
hetöndöe
@szandokan: Liberalizmus nélkül nem lett volna 48 és 56 sem.Összetéveszted a liberalizmust az anarchizmussal.
szandokan
@volvós: A színvonalamról semmit nem tudsz, szóval ne sértegess!!
volvós
@szandokan: Nem sértegettelek, csak hasonló, mint a janidnak...
miért veszed zokon ???
szandokan
@hetöndöe: Mindenesetre a csürhe megrohamozta a Fidesz székházat éppen.
Jankó123
@szandokan: Jól tudom, a terelés a legjobb módszered!
Egyébként a nyakamra a rozsdás bökőt, hogy lehetne a gyermekeid gépén találni a fent említett programok valamelyikéből!
:-)
human
Most hallom, hogy az ultrák átmentek a székházi tüntetőkhöz és láss csodát elkezdtek az ablakok betörni. De a fidesz fogadok, hogy nem őket hanem a majd megint a HAHÁ-sokat fogja elővenni.
human
@szandokan: Azok az ultrások voltak, azaz akiknek Orbán a stadionokat építette.
miazavalami
@szandokan: Nem rohamozzák csak hajigálják a szemetet!
Grafix69
@szandokan: Akit te csürhének nevezel azok nem akarnak elnyomást , a valódi csürhe a parlamentben leledzik.
szandokan
@Jankó123: Lehet hát. Kinek nem? Viszont az még nem illegális.
szandokan
@Grafix69: Azért a riportert nem kellene megverni.
JAJMÁR
Hopsza, most hallom, hogy nem egészen "csöndes" tüntetés ez ! Lehet, hogy nem volt jó ötlet ennyi kütyüt elhozatni velük? Éppen a fidess ablakokat akarják betörni ... és az idő is jó, ki tudja, meddig maradnak?
human
@szandokan: Ez is bizonyítja, hogy a drukkerek provokálnak.
Jankó123
@szandokan: És te megesküdnél rá, hogy nem töltenek le vele filmet, vagy zenét?
Ugyan már! :-)
mekkelek
@szandokan: Neked semmi rosszat nem tett még a fidesz, az adófizetôk 90%-ának, az értelmesen gondolkodóknak, a maguk és gyermekeik jövôjéért aggódóknak viszont igen.
Grafix69
@szandokan: Igen ebben egyet értünk de ilyen ez a szakma , aki kurvának megy ne csodálkozzon:)))))))
miazavalami
@szandokan: nem kell betojni a rendőrök már sorfalat álltak, nem engedik bántani az isteneidet!
hetöndöe
@szandokan: Remélem,le is bontják a fitymaszos csürhe székházát.
JAJMÁR
Kíváncsi vagyok a rendőri fellépésre, ugyanis bemászott a tüntetők egy része a fides székházba ! Biztos csak szépen megkérik őket, hogy menjenek ki...
simmering73
@Grafix69: A színész úr, aki nem fideszfan, csűrhének nevezi a békésen arra sétáló embereket.
Megverték a riportert. Jól tették. Beverték az ablakokat. Jól tették. Ez már nem csak a netről szól, hanem az elmúlt 4 évről is.
Grafix69
@simmering73: Tudom én csak olyan cizelláltan fogalmaztam:)))
szandokan
@mekkelek: Én is adófizető vagyok, megélhetést adó, gyerekeket nevelő, a családjáért élő ember. Sőt, értelmesen gondolkodó is vagyok. Amit nem értek, az az, hogy minek kellett a Fidesznek, elsősorban Vargának ezt a hülyeséget odadobni a népnek ebben a formában? Saját maguknak kavarták meg ezzel végül is a szart.
szandokan
@simmering73: Mert a békés emberek riportert vernek, nem igaz?
szandokan
@miazavalami: Kiket? Ne bomolj már te is!
szandokan
@hetöndöe: Attól neked biztosan sokkal jobb lesz majd. Most megy a dicsőítés, bezzeg az M1 székháznál...
miazavalami
@szandokan: Jé Csak észrevettél! Pedig mióta kiabálok neked...:-)
JAJMÁR
Nocsak, lehet, hogy ezt kell csinálni? Betörni az ablakokat, bemászni...?
Már ki is adtak egy módosítást, az adó mértéke 700 Ft - amit már mondtak, aztán cáfolták, most meg egy éjszaka el is döntik - de persze, ezeket most csak a rendőrök állíthatják meg.
hetöndöe
@szandokan: Eyébként a riportert nem verték meg ,csak kézjelekkel és verbálisan bántalmazták egy kicsit.Örüljön neki,hogy nem köpködték meg ,mint anno többször is Fletót.
verőce21
Ez egy médiavihar, ami okafogyottá vált amikor még el sem kezdődött! A lakossági internetezést nem érinti az adótervezet.

Teljesen nyilvánvaló a Goodfriend-akcióból következő álságos cél, a CIA szokásos módszereire hajazó botránygerjesztéssel állunk szemben.
Amit követnek majd a "civil szervezetek” további utcai megmozdulásai, hídelzárásokkal, tüntetésekkel. A "jóbaráti" televíziók behívják majd, vagy telefonon megszólaltatják az Obama mögött álló magyar közvélemény-formáló potentátokat, akik maffiaállamról, kormányzati korrupciókról fognak beszélni. Előkerül majd a trafikbotrány, meg a földmutyi is. :)
simmering73
@szandokan: Ahogy székházat gyujtogattak. Visszább kéne fogni a klaviatúrát, elvégre csak látens fideszfan vagy, amúgy semmi közöd hozzájuk.
hetöndöe
@szandokan: De nem verték meg ugye,vagy megint hazudtál?
Jankó123
@verőce21: "A lakossági internetezést nem érinti az adótervezet."

Ez, hol is van leírva? :-)
miazavalami
@szandokan: Fura valamik a szavak. teljesen mást jelentenek egyik másik esetben. te lecsőcselékezted a tüntetőket akkor amikor elkezdték dobálni a székházat. Kérdezem. 2006-ban nem csőcselék tört zúzott? Azok miért voltak békés tüntetők? Csak halkan súgom meg , hogy a jobbikos provokátorok tüzelték a tömeget a székház előtt, utalva az orosz magyar ismételt barátságra.
Riadoztál hol vannak a rendőrök. Mentek és védtek elsősorban az embereket. de ismét fura a szavak ereje. Elvárod, kormányod elvárja hogy azok védjék meg akiktől elvették a magánnyugdíjukat, akiknek felemelték a nyugdíjkorhatárt..., és lenyomtak a torkukon számtalan adót, ami ugye nem megszorítás hanem az elmultnyócév hibás politikájának következménye!
szandokan
@hetöndöe: Éppen akkor szakadt meg a kapcsolat, amikor inzultálni kezdték. Ebből gondoltam.
szandokan
@hetöndöe: Meg mi az, hogy megint hazudtam???
dzurinda
@szandokan: Ha csak gondoltad, de nem láttad, olvastad sehol, akkor elhamarkodott volt ezt írni.
szandokan
@miazavalami: Felőlem azt csinálnak, amit akarnak. Engem már nem érdekel.
verőce21
@JAJMÁR: (21:11) El vagy szállva, de nagyon! :)
A hatalmi viszketegséged, különösen annak a kétoldali vörhenyes kiütéssel járó változata, súlyosan károsítja az emberi gondolkodást és végül, abszolúte lehetetlenné is teszi azt.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Kicsit számoljunk. Kétmillió háztartásban van internet. Az kétmillió x 700=1.4milliard havonta. 16,8 milliárd évente + cégek az simán 20 milliárd. Akkor ki is nyeli be az adót? A szolgáltató?
Törölt felhasználó
@JAJMÁR: "Tüntetni kellett volna az Origó munkatársaiért,
a reklámadók miatt,
a tranzakciós adók miatt,
a köztévék miatt,a trafikmutyi miatt,
Kishantos miatt,
a diákokkal a tandíj miatt és az oktatási törvény miatt,
a földtörvény miatt,
az alcsúti és a többi juhász miatt,
a stadionok miatt,
a hirtelen és igazolatlan gazdagodások miatt,
a hibás vagyonbevallások miatt,
a választási törvény miatt
a zöld dosszié kinyitásáért,
a korrupciós vádak felderítéséért ... stb.
"
Még egy pár:

+ nyugdíj elvétele és az alkotmányból a jogosultság kivétele miatt
+ paks miatt
+ az érpataki polgármester akasztások elnézéséért, miközben dopemant rabosították orbán feje miatt..
+ a médiatörvény miatt
+ a közszolgálati médiumok hír elhallgatásai miatt, miközben sorra büntetik az ellenzéki médiákat, hacsak nem kiegyensúlyozott egy hír bemutatása. Eközben a királyi tv be sem mutatja és még ki is takarnak embereket..
+ a választások utáni hamis vádeljárások, amire alapult a "maffia baloldal" propaganda, végül kudarc lett az "elszámoltatás"
+ mozgássérültek szakadéka lökése
+ legmagasabb áfa az eu-ban és talán a világban
+ alkotmány megcsorbítása
+ fékek és ellensúlyok rendszerének kiiktatása
+ bíróság és alkotmánybíróság strómanokkal való feltöltése
+ gazdasági hivatalok és a Nav strómanokkal való feltöltése
+ az oktatás kinyírása és buta ideológiák terjesztése, tankönyv piac kinyírása
+ hogy ne bukjanak a magyarokat a világ és eu ellen hangolása (mindenki hülye csak én nem)
+ civilek kinyírása
+ nemzetbiztonsági alapon személyiségi jogok csorbítása, megfigyelhetőség bírósági felhatalmazás nélkül
+ Emberek listázása(kubatos)
+ számtalan elnyert pályázat időközbeni megvonása és ezzel emberek ellehetetlenítése
+ szerencsejáték megszüntetése egyik napról a másikra(ezzel persze gengszterek is ellehetetlenítve, de több tízezer család kiszolgáltatottá tétele)
+ Szerencsejáték pofátlan pályáztatás nélküli átjátszása andy disznófejnek

stb stb..
miazavalami
@szandokan: Ki nem érdekel? A fidesz vagy a tüntetők?
verőce21
@Jankó123: (21:04) Minden órában bemondják a hírekben már több napja!
JAJMÁR
@ziziplanet: 21:22 Az ám, és ebben szánalmasan vicces országban, mindezek ellenére, tömegek tüntettek a kormány mellett :-D hahahaha
szandokan
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Állítólag több, mint 6 millió internet előfizetés van szegény hazánkban.
szandokan
@miazavalami: Egyik sem. Én élem az életem tovább, ahogy eddig.
Jankó123
@verőce21: Bemondják! Persze!
A napilapok meg nem merik leírni! IIIIGGGEEENNN!
:-)))
Törölt felhasználó
@JAJMÁR: mi már nem mentünk a hősökre, de néztem ustream-en a közvetítést. A következőre lettem figyelmes, egy idős bácsi kérdezi valakitől " Jó helyen vagyok, ez a békemenet?" :) Beszartam a röhögéstől. Kb ennyit értenek ebből az egészből sokan, hogy a fidesz lenyomja az aktivizál gombot és akkor menni kell..
JAJMÁR
@verőce21: Köszönöm, de jól vagyok. A gondolkodásomra sincs panasz :)

Azt állítod, az átlagembert nem érinti a netadó? Ahogy a tranzakciós adó sem... stb. Látod, itt a gond. A netadótól nem tágít a kormány, ez az egy biztos. Az én elszállt agyammal pedig tudom, - és neked is elárulom - , hogy az adó bevezetése a nehéz, ha ezt elfogadja a nép, azt már lehet emelni, változtatni, kiterjeszteni...
szandokan
"Az erőszak elfogadhatatlan

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség barátsággal és türelemmel hallgatja meg azokat, akiknek bármilyen kérdésben ellenvéleményük van. Nyitottak vagyunk az érvekre, készen állunk arra, hogy a távközlési adókról szóló törvényjavaslathoz módosító indítványt nyújtsunk be. Javasoljuk egy adófizetési felső korlát bevezetését, ami az adó mértékét 700 forintban maximalizálja, valamint azt, hogy az adatforgalomra kiterjesztett adót a távközlési szolgáltató cégek fizessék, ne az előfizetők, ne a magánszemélyek.

Az erőszak viszont teljes mértékben elfogadhatatlan.
Döbbenettel tapasztaltuk, hogy az esti demonstráció vandalizmusba torkollott. Az erőszak semmire nem lehet megoldás, nem vandalizmusra, hanem békés párbeszédre van szükség."
Törölt felhasználó
@szandokan: Igen abból a rózsadombi családban mindenkinek van családtagonként külön bmacnook, iphone, ipad és egy wifi a lakásban.. Nem hiszem hogy a városokból kilépve ez lenne a jellemző, sok helyen net sincs, mobilon még 3g se...
verőce21
@ziziplanet: (21:22) A rendszerváltozásból, az eredeti tőkefelhalmozás lehetőségéből kimaradt emberek, akiknek az elmúlt években államosították a magánnyugdíj-pénztári megtakarítását, akiknek sikeresen "felülvizsgálták” a rokkantnyugdíj járandóságának megalapozottságát, vagy éppen közmunkásként a minimálbért sem elérő összegért bocsátják áruba munkaerejüket, jogosan érezhetik úgy, hogy hiba volt "önként és dalolva” vállukra venni a rendszerváltozás minden nyűgét, kár volt a nyolcvanas évek végének életszínvonalát a jobb és demokratikusabb jövő érdekében kockáztatni.

Ők azok, akik nem csalják el az áfát, hanem ők megfizetik a kenyér és a tej után is. Ők azok, akiket nem lehet megfenyegetni amerikai bankszámlák zárolásával, se az USA területére való beutazás megtiltásával, mert a 25 évvel ezelőtt visszanyert szabadságukat csak a szívükben tudják megélni. Ők azok, akik jobban szégyellik ezt a világra szóló korrupciós botrányt, mint a hírbe hozottak, vagy a kormányzó politikai elit. Ők azok, akik most tényleg nagyon dühösek…(@JAJMÁR:
verőce21
@Jankó123: (21:27) Nem méred fel helyesen a média erejét. :)
verőce21
@JAJMÁR: (21:32) A tranzakciós adó mindenkit érintett közvetlenül!
Csodálkozom, hogy nem vetted még észre? :)
Grafix69
@szandokan: Te tényleg narancsosan gondolkozol . Magyarországon szinte mindenkinek van Tv - je is na meg színes is szerintem ez is luxus el kellene venni mert bizony a nagyon szegényeknek nincsen Tv-jük. Az persze ne zavarjon ha neked a wc ben is egy 135 cm plazma vigyorog a falon ,hogy lásd Viktorodat míg ürítesz.
hattorihanna
@szandokan: Nagy tévedés,itt már csak az erőszak segít! Vagy szerinted módosított volna valamit kedves viktorod, ha nem "kopogtatnak" az emberek a fidesz székház ajtaján? Ezek csak ebből értenek,és azon vannak inkább megdöbbenve, hogy valakik,nem is kevesen, kimentek tüntetni ellenük!
Jankó123
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
@verőce21: 21:41 Úgy kezdődött, hogy nem fogják áthárítani, nem? Tényleg nem tudom már, hogy most hogy állunk, mert valamit levonnak. Bár lehet, hogy az nem is adó, hanem illeték ? Aztán volt a készpénzfelvétel díja, amire később törvényt hoztak... - ami nekem addig ingyenes volt, a bankszámla miatt - aztán ért a boldogság, hogy 2 ingyen lehet. A lényeg, hogy ezt nem lehet követni ...:)
Rózsika Hatházi
@szandokan: Ne hablatyolj arról, hogy a szolgáltató fogja fizetni és nem terheli rá a jónépre. Nem a 700 forinton van a hangsúly, hanem azon hogy a hozzád közelálló banda meg akarja adóztatni az információhoz jutást. Tudod, a tudás hatalom. És itt hatalma csak orbánviktornak lehet. A plebs maradjon hülye, mert így könnyen meg lehet vezetni.
És, tudod a vezír azokkal is kicseszik, nem kicsit, nagyon, akiknek a gyerekei külföldön vannak és hetente egyszer-kétszer skype-on tudják csak tartani a kapcsolatot.
Miért kellene visszamennünk a múlt századba, vagy előbb? Maradna a palackposta? De, jövőre már az sem működne, mert a szeszes italra kivetett adó miatt a zemberek már piálni sem tudnak bánatukban.
bencemacska
@JAJMÁR: Hogy akadhatsz fenn azon, hogy köteles egy hároméves beszédet olvasott fel?-:))))
verőce21
@Jankó123: (21:43) Sajnálatra való vagy, és ráadásul rosszul informált!
(tipikusan önmagadat jellemezted!) :)
verőce21
@JAJMÁR: (21:46) Erősen kevered a dolgokat, de nyilván olyan sokat keresel, hogy 2-300 Ft költséget észre sem veszel a számládon! :)
Jankó123
"Ez egy médiavihar, ami okafogyottá vált amikor még el sem kezdődött! A lakossági internetezést nem érinti az adótervezet."

Erről a kijelentésedről van itt nagyba szó!
Kérdem ismét, hogy ezt hol is mondták, vagy írták?
Terelés nélküli válaszod van? :-)
verőce21
@Jankó123: 'osztán' mit nem értesz ezen Jani?
Jankó123
@verőce21: Egyetlen link kéne, hiteles forrásból! :-)
verőce21
@Jankó123: Hallgasd a rádiót, hülyegyerek! :)
JAJMÁR
@verőce21: 21:54 Egyáltalán nem rólam van szó !
(Egyébként én online szoktam intézni az átutalásaimat, de ott is van levonás, Százalékos.) Egyszer megkeresem, hogy az elmúlt 4-5 évben hányféle adót vezetett be ez a kormány.
Ne keverd a dolgokat, nem az számít, hogy én ki tudom-e fizetni, vagy sem, Az a lényeg, hogy magát az internetet sehol nem adóztatják, és ez nálunk különösen fájna, - 1 millió dolgozó ember létminimum alatt keres - , és azért is, mert elég kevés a hiteles hírforrás, és ezzel szűkítenék a hozzáférést.
Jankó123
@verőce21: A rokonaidat becézgesd ilyen szépen!
Hogy születendő kisöcsédnek legyél te az apja!
human
@Jankó123: Ez a verőce szerintem akkor is ezerrel csápolt, mikor Matolcsy bejelentette, hogy a tranzakciós adót nem fogják bankok áthárítani. Aztán mégis :)
verőce21
@JAJMÁR: (22:11) No, most mégis rémlik valami a bankolással? Akkor "internetüggyel" se velem foglalkozz, hanem a rádióhírekkel! :)
Jankó123
@human: El is hiszi amit mond, vagy ezért fizetik? :-)
Feraj49
@Rózsika Hatházi: Pedig visszamegyünk a múlt századba,ha minden így marad.Nem véletlen kapták vissza az iskolákat az egyházak,nem hagyva választási lehetőséget az egyházi és a reál iskola választása között.Legtöbb vidéki iskolát az egyház kezébe adták,mondván nem tudják az önkormányzatok azokat fenntartani.Az egyházak sokkal több támogatást kapnak az iskolák fenntartásához,mint az önkormányzatok.Ezért kell az unokáimnak imádkozni,pedig ateisták vagyunk.Inkább hiszünk a tudománynak mint az egyháznak.De hát ez az "ormány" célja a bután tartás.Dolgozz,éppen,hogy megélsz,azt a keveset is elvesszük amit kaptál.Dolgozz vénségedre sajgó,fájó betegségei ellenére ha nem érted el a nyugdíjas kort,hát bocsi a Te bajod .Legalább addig is fizetted a járulékokat.
Törölt felhasználó
Az adók áthárításáról annyit, hogy eddig minden áthárítottak. Nem utolsó sorban nem tudom nem tűnt fel senkinek, hogy amióta van reklámadó kb kétszer annyi reklám van. Vannak csatornák, amik nézhetetlenné váltak mert szétbasz az ideg 10 perc után. Sőt van hogy kapcsolgatom a tv-t és zsínór csak a reklámok jönnek csatornáról csatornára. Nem csak hogy mi fizetjük, de ez áltál nézhetetlenné váltak a tv-k..:(
verőce21
@Jankó123: (22:13) Mi ez? A tehetetlen düh? Tudod a mocskolódáshoz is kellene valami intelligencia. :)
Jankó123
@verőce21: Abból nálad, nagyobb hiány van!
Törölt felhasználó
@JAJMÁR: Az internetnek egy modern társadalomban a szabad információhoz való jogot az esélyegyenlőséget, a szabad vélem kinyilvánításhoz való jogok kell hogy szolgálja. Aki ezt nem érti meg azt hogy mit jelent ez egy putriban, ahol sem példaképe, sem esély nincs egy gyerek előtt az mit jelent. Ne magyarázd nekik, fogalmuk nincs ezekről az élethelyzetekről, szerintük a 44e-ből még ennek ki kéne jönnie..:)
human
@Jankó123: Ezért fizetni? Viccelsz? Önerőből ilyen.
verőce21
@Jankó123: Mégis Te akarsz lenni a Jani? Pedig csak olyan faluszéli Janó vagy! :)
JAJMÁR
@ziziplanet: 22:23 Jól megfogalmaztad, de az a baj, hogy nemcsak ők nem értik, azok sem, akik a törvényeket hozzák :(
(és még ha csak ebben tévednének )
Jankó123
Nem lehet mindenki hozzád hasonló, mint a fatörzs kivágás utáni maradéka!
Hellcat
@szandokan: Komolyan, te még mindig nyalod a fideszmaffia seggét? Ne haragudj a megfogalmazásért de...te ezeket véded?
senkifia68
@nyanya001: Basszus! Nyanyus! Az alkotmány, az alkotmány!
A politika, meg politika! Nem tündérmese, nem a legkisebb királyfi jószívűségéről vagy a vasórrú gonoszságáról szól, hanem hatalomról, befolyásról és pénzről, kurva sok pénzről. Olyan dolgokról, ahol a világ bármely részén, ha kell ölnek, rombolnak!
Csupán a szemben álló felek intelligenciáján és lelkiismeretén múlik, hogy hol húzzák meg a határokat! 2006-ban az öszödi beszéd után volt hasonló helyzet, aho Orbán azt nyilatkozta, hogy "el lehet zavarni ezt a kormányt!".
Másnap Sólyom László köztrásasági elnök bekérette és figyelmeztette, hogy ha jelét látja a hatalom erőszakos átvételi kísérletének rendkívüli állapotot hírdet, feloszlatja a parlmentet és felfüggeszti a politikai pártok működését!
Az akkor magyar ellenzék és minden jóindulatú a hazáért aggódő állampolgár, betartva a demokrácia szabályait kivárta a választási ciklus végét és a 2010-es parlamenti, EU parlamenti és helyhatósági választásokon szavazatával nyilvánított AKARATOT!.

Jó lenne, ha észnél lenne mindenki és a még kezelhető határok között tartaná indulátt, dühét mert normális ember nem kívánhatja az ukrajnai események forgatókönyvének megismétlődését!
verőce21
@ziziplanet: (22:23) Csak tételezzük fel! Ha bevezetnék a lakosságnak az internetadót. Átlagos használathoz: - vizsgára bejelentkezés, tantárgyak felvétele, bankolás, ügyintézés, stb. -, nem haladná meg a letöltés mértéke az adóköteles szint GB mértékét.

De az otthon egész naphosszat tőzsdézők, filmet nézők, letöltők, stb. miért ne fizessenek többet? :)

Aki csak ügyeit intézi, mint pl. Észtországban, vagy bárhol, nem esne internetadó alá szerintem.
nyanya001
@senkifia68: Tündérkém, hol írtam én arról amit nekem címeztél,
mármint ha itt is ukrajnai helyzet alakulna ki!
Én az internet adó ellen apellálok és azok mellett a békés tüntetők mellett vagyok
akik ezt elindították és nem azokkal, akik a Lendvai utcában beverték az ablakokat,
azok odaküldött provokátorok voltak, akik a Kossuth térről odamentek randalírozni !
Na aludd ki magad csubika ! :)
hattorihanna
@senkifia68: Te milyen határok közt tudnád tartani az indulatod ha: a szemed láttára menne tönkre a családod,az életed mondjuk a devizahitel miatt?Ha elveszítenéd az otthonod,ha nem tudnád hogy miből adj enni a gyerekeidnek? Én pedig úgy gondolom hogy ennek a kormánynak a gátlástalanságának csak így lehet akadályt állítani.Van akinek már nincs semmi veszteni valója!
Törölt felhasználó
@JAJMÁR: 22:29 Nekik sem kell érteni, de egy értelmes kormány bevon szociológusokat, társadalomkutatókat és nem egy nagyfejű tahó dönti el egymaga egyik napról a másikra, hogy mi lesz az alatvalókkal...
Törölt felhasználó
@verőce21: Ennél azért ez bonyolultabb, hogy itt egy személyben mindenre gondolj. pl a legtöbb távoktatás tartalmaz videó tutoriálokat 1óra(0.5-1gb), ez youtubon is kb. Egy értelmes tanfolyam 20 órától a csillagos ég. Amúgy az emberek nagy része youtubozik. Tényleg gyors "inger dús" eszköze a tanulásnak is. Azért nem ugyanaz egy száraz pdf-ből tanulni vagy egy videóból prezentálva az anyagot, de nézd el szegény ha letölt egy két torrent-et is és nem annyiért vesz egy dvd-t, amennyiért a netet venné(amit nem tud)...
verőce21
@ziziplanet: (22:53) Nagyon túliskolázottnak tünteted fel magad internetügyben, de "alattvalókkal" ! :)
senkifia68
A devizahitelnek mi köze az internet adóhoz, sőt a FIDESZ-hez?
Elveszíteni az otthont?Meséljek? A rendszerváltás vazze, mesébe illő volt számomra
Az Antalék elárverezték a legelőt a teheneik alól, a Hornék kiszúrták a szememet 118 eFt kárpótlási jeggyel nagyapám 17Ha erdőjéért, 27HA szántőjáért, egy fogadóért és egy strandért cserébe. Névértékben 118 eFR aztán egy állami cég visszavásárolta tólem 73%-on. Megszűnt a munkahelyem és 22 év munkaviszony után egy fillér munkanélküli segélyt nem kaptam és a szociálisan érzékeny MSZP-s hivatal(nok) a képembe röhögött, hogy reklamálja a Medgyessynél! Szomorú amiket leírtál, de ezeknél nagyságrenddel megredítőbb dolgokról tudnék óráki beszélni.
És tudod vazze, az a legnagyobb bajom, hogy amikor a választási kampányban azokról a hibákról, tévedésekről és téveszmékről kellett volna beszélni amiket te is megfogalmaztál, a baloldali ellenzéknek mondott csődület nyakkendős megélhetési bűnözői csak egyet ígértek, hogy "leváltjuk Orbánt"!!! Csak ezt! Hogy utána nekem, nekünk mitől lesz jobb, mit csinálnának ÚGY, HOGY AZ NEKEM, NEKÜNK IS JÓ LEGYEN egy kurva szó nem esett!!
verőce21
Tartsatok össze ellenállók. Akár egymás ellen is!
Törölt felhasználó
@verőce21: te pedig aluliskolázottnak, bár ez egyikünk részéről sem érv ügye??? Ha nem tudsz írni a személyeskedésen kívül érveket, akkor maradjunk is ennyiben, hogy ki milyen iskolázott..
hattorihanna
@senkifia68: Én nem mondtam hogy az ellenzék jobb!Sőt,ők is nagyban felelősek a mostani állapotokért.De az világos mint a nap hogy ez a mostani kormány a legnagyobb istencsapása az országnak.Annyit mint amennyit ezek elloptak és tönkretettek,az összes eddigi kormány együttvéve nem közelíti meg.Nincsenek jó alternatívák,de most a lehető legrosszabb irányba haladunk,és ezen változtatni kell.
Jankó123
@karma1:
Köszi! De nem érdemlem meg.
:-)))
radios45
@senkifia68: itt nem lesz Ukrajnai helyzet, viszont az nagyon elkelne hogy a nép besokaljon, és elzavarja ezeket a telhetetlen, népnyomorító, élőskődő mocsodékokat, akik most az internetadóval töltikk fel az államkasszát,.
Jövőre pedig újabb sarcot vetnek ki, megvonják az álláskeresői támogatásokat, a szociális ellátásokat tovább vágják, csökkentik, a szerencsétlen emberek meg éhen halnak, azért hogy ők tovább mutyizzanak, tömhessék a haveri kör zsebét, na meg a gazdag jól kereső nagycsaládosoknak is jusson belőle.
radios45
@hattorihanna: így van, amihez ez a mostani pártunk-kurmányunk Orbanisztánban hozzányúlt, az mind tönkre ment, és/vagy megszünt elveszett, lásd az E-útdij 64mlrd.ja, 2013 év végén, vagy a Manyup pénzek, 3000mlrd.ft.
30új adót vezettek be, 2013-2014év elejéig. a munka után levonható járulékokat megemelték, nálunk a legdrágább a telefonálás, a távközl.i adó miatt, az Eu-ban,
Drágák megfizethetetlenek a minőségi, mindennapi szükséges élelmiszerek,
Mindet el kell zavarni, a szimpatizánsokkal együtt, hogy rohadnának meg.
desert
@verőce21: Már ne is haragudj, hogy csak így "beléd kötök" (én is), de az, hogy ki mire használja az adózott pénzéből fizetett, áfával súlyosbított internet előfizetését ahhoz az égvilágon senkinek semmi köze. Leírtam már egy másik cikknél szandokánnak, de most neked is megteszem, mert látom nálatok ez a töltögetősdi a fixa-ideál.
Először is: Mindenféle adathordozóra (cd, dvd, pendrive, merevlemez) vásárláskor jogdíjat fizet az ember, nem is keveset amit szerencsétlen, hányadtatott sorsú előadóművészek (a MAHASZ toplistája szerint, tehát a felkapottjabbja) osztanak szét egymás között.
Másodszor: Rengeteg embernek (köztük nekem is) van egy csomó steam-es, origin-es, xbox live-os...stb EREDETI játéka, amiért egyszer már rohadt sok pénzt kifizetett. Na már most, ha ezeket velemiért újra kell telepíteni akkor nincs ott a lemez, hanem szépen interneten keresztül kell leszedni a sok sok Gigabyte-nyi LEGÁLIS tartalmat. Úgyhogy baromira örülnénk neki, ha a kormány nem szólna bele még 700 Ft-al sem, hogy ki mikor, mire használja a saját internetelőfizetését. Az, hogy a szolgáltatóknak kell megfizetni meg nagyon rossz duma, mert úgyis áthárítják az előfizetőre egy mozdulattal.
gödörben
@szandokan: Mindig amerikával jö-nnek(ttök). Ami itt van azzal kell boldogulni és igen is mindenkinek kell béremelés, mert ebből a bérből nem lehet megélni.
gödörben
@Horizont: Oszd meg és uralkodj. Mesteri.
dr. prédikátor
@szandokan: Tegnap 20.31 re!Nem verték meg a riportert csak kötözködtek vele!De kivételesen igazad van,ezt nem kellett volna csinálni ! De ha jobban megnézed az elkövetőket akkor nincs min csodálkozni.Ezek tényleg a csürhéhez tartoznak és n em a tüntetőkhőz! De én azt is el tudom képzelni hogy fizetett provokátorok voltak akik inzultálták a riportert!Kár hogy ilyen agyament senkik is belekeverednek a jogos tüntetésbe!!!Ezzel a viselkedéssel csak lovat adnak a fütyi-sz alá! Lám ilyenek a "békés" tüntetők akik riportert vernek!!! De neked se ártana elmenni a szemészetre és lecserélni a narancsszínű szemüvegedet.Mert nagyban rontsa a tisztánlátásodat!!!
gödörben
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ezt csak az agyhalottak hiszik.
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 18:28 Sajnos a 27 %-os áfa bevezetésekor, a manyup einstandolásakor, a korengedményes nyugdíj visszamenőleges hatályú elvételekor,
a rokkantak szükségtelen is igazságtalan vegzálásakor...nem volt tüntetés.
Most azok voltak kinn zömmel, akik fizikailag megtehették.
18,43 Én már eleve hozzájárulok a rendőrök béremeléséhez, mivel minden szarért
fizetek, ezerfelé adózom, tessék beosztani úgy, hogy jusson rá. De amíg a kormányhű
bérencek élvezik az én keservesen megkeresett jövedelmem utáni elvonásokat,
addig coki még a havi 700 forintos sarctól is!
A szád megint úgy jár, ahogy szokott: te szívesen fizeted az 5ezret. Fizesd!
Senki nem tiltja meg, sőt adakozz a cöf-nek is külön!
tegnap, 18:51 Igen, az USA_ban többnyire először egzisztenciát, anyagi függetlenséget és biztos társadalmi/üzleti ismertséget szereznek,>>>utána mennek politikusnak.
Nálunk --egy ki tudja, hogyan elért/megnyert diplomával-- politikusnak állnak lyukas
gatyával és pár év alatt milliárdossá válnak. Az amcsi politikus és átlagember között meg
ARÁNYAIBAN nincs akkora különbség, mint nálunk!
tegnap, 19:37 Ez akkora hülyeség, hogy nem is kommentálom! :(
Miklós Julianna
@hattorihanna:Én nem tudom,hogy miért ez a kormány felelős a maga deviza hiteléért, Egy, mindenki saját maga akaratából vette fel! Kettő nem volt kötelező aláírni a közjegyzői okiratot, ami arról szólt, hogy változhat a deviza, így emelkedhet a fizetés, a harmadik az, hogy a Gyurcsány kormány hozta be a deviza hiteleket, és nem az Orbán kormány!Az Előző Fidesz idejében 2,6 %-os kamattal lakás vásárlási hitelekkel lehetett lakást, házat vásárolni!
gödörben
@Feraj49: Külföldi példák alapján vezetnek be nekünk mindent, csak a külföldi fizetéseket felejtik el hozzátenni. Pedig akkor több lenne a bevételük is az adókból. Igaz nem hullana a magyar ennyire, mert ez is cél -kiüríteni az országot.
gödörben
@senkifia68: Mert a "vezetők" közül senkit nem érdekel az emberek sorsa, akikből élnek. Csak a zsebük tömése a fontos bármi áron.
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 21:32 Ezt idézned nagyon-nagyon gáz volt, szandokan!
Ez volt az utóbbi 5 perc legnagyobb fidesz/kdnp/kormány/Orbán hazugsága.
m.macskosz
@verőce21: tegnap, 22:08 neked valami külön rádiód van,
mert mindenhol másutt, még a hírtévén is rogán a 700 forintos lakosságiról dumál.
ilyenkor jelentgetni a modinak, ugye, ahogy te szoktál, amikor hügyegyerekezel!
m.macskosz
@Miklós Julianna: Na, veled is csak többen vagyunk,
de ha kevesebben lennénk, jobb lenne.
Hülyeségeket meg ne beszélj, mert itt sokan nem szeretik,
ha megpróbálják védeni a védhetetlent!
"Miklós Julianna", jó humor volt. Jó sz.r.
DR Eric CARTMEN
"Monika Török
5 órája · szerkesztve ·
hülyeország, én így szeretlek mégis...
senki fel nem kapta a fejét, hogy ellopták a magánnyugdíj-megtakarításait.
senki fel nem kapta a fejét semmin se.
a 300 forintos vizitdíjból lehetett gebaszt csinálni.
hogy paks II-t megépítik, egy életre eladósítva az országot, abból nem.
hogy gyakorlatilag mindenki vagy közrabszolga, vagy minimálbér alatt keres, az nem érdekes.
hogy kilakoltatnak fél városokat, nem számít.
a trafikmutyi nem számít.
a földmutyi nem számít.
semmi nem számít.
és akkor jön a netadó...
hülyeország, én pont így szeretlek.
mert legalább valami kivágta már végre a biztosítékot.
lehet, hogy a gumimacik áfájának az emelése még szélesebb néprétegeket mozgósított volna...
de, ismétlem, legalább valami történt..."
nyanya001
@szandokan: " Tudom. Mi is. De havi ötezer forinttal hozzájárulok a rendőrök és a tűzoltók fizetéséhez szívesen. "
Tudod mit ? Utald át nekik havonta az 5 ezret,
a netadót meg felejtse el a kormány !
m.macskosz
@verőce21: 2014. október 27. 08:08
"Kétnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés a héten. A képviselők kedden kezdhetik tárgyalni a kormány jövő évi adóváltoztatási javaslatait. A Fidesz közben már közölte (a vasárnapi tüntetésre reagálva): már hétfőn benyújtja javaslatát a a felső plafonról." www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/az_adotorvenyekrol_vitaznak_a_kepviselok.205514.html
nezelodo
Viktorunk! Ha már ennyien és ilyen szépen kérnek az adótervezet visszavonására, meg kellene kérdezni a polgárokat egy népszavazással, tudod olyan háromszáz forintossal, hogy akarják-e ezt az adót is? Esetleg meg lehetne ereszteni egy Nemzeti Konzultációt, emlékszel, olyan levelezős retusát-fotóst drága papiroson, (esetleg a válasz kockába előre beírhatnád az igennél ikszet is), hogy ezzel se fáraszd a zembereket. Így megtudhatod, hogy az kis maroknyi csoport ott a téren félte van vezetve!
Te mindenkinek kitalálod a gondolatát is, pl a rokkantnyugdíjasok is ismét egészséges lélekkel, igaz némelyik fél kézzel és lábbal botorkálhat a munka világában!
Szóval ilyen megváltást várnak a polgárok Tőled internetadóügyileg is! Tedd meg nekünk!
libellle
@dr. prédikátor: Mennyire igaz amit irsz. Kízárólagosan agyamputáltak nem tudják, hogy egy ilyen és hasonló diktatorikus kormány mindent megtesz azért, hogy bemocskoljon mindent.Természetesen fizetett volt az a páar randalirozó. Régi rezept!! Ez a gondolkodásmódjuk igy élik az életüket mocskosan, csalással, hazugsággal, rombolással és elnyomással. Mindig azon csodálkozom a választasokat követöen, hogy kik választották ezt a csürhét meg? Hatalmas az ismeretségi köröm két személyen kivül senki nem szavazott a fideszbandára. Azok akik meggyözödéses fideszesek voltak már azoknak is betelt a pohár. A kérdés az kik választottak ilyen elnyomó kisszista rablóbandát??
libellle
@nyanya001: de szandokán utaljon át minden rendörnek és hasonlónak havonta ÖTEZRET!!!
libellle
@szandokan: NEM MENNYIRÖL, HANEM MIRÖL!!! Mégpedig arról, hogy teljesen elszigeteledjön az ország.Arról, hogy a szülök ne tudjanak kapcsolatott tartani az elvándorolt gyermekeikkel. Arról szól, hogy a valódi hiereket NE tudják az emberek olvasni. Arról szól, hogy a villággal az éllettel a valósággal NE tudjanak az emberek kapcsolatot tartani. orbán és bandája ( kövér laci okádék) jól megtanulták a régi rendszerben, hogy hogyan kell elnyomni a népet!!! A te horizontod még teljesen zárt, leragadtál valahol!!!
coyote3
Jól emlékszem ugye, hogy a pénztárgépek is neten keresztül kommunikálnak azzal a hivatallal, aminek a főnöke pánikszerűen rohant szabira? :)
libellle
@coyote3: igen, már ahol vannak pánztárgépek.
hattorihanna
@coyote3: bizony,nem volt elég megvetetni az emberekkel a ratyi,teszteletlen szar gépeket,150-170 e.ft-ért,ha marad az internetadó akkor anyagi vonzata is lesz,amit megint csak át hárítanak a kereskedők is az emberekre,mivel nem tudják már ők sem benyelni,a kormány vérszívó politikája miatt.Akik pedig a legtöbbet csalnak,azoknak nincs pénztárgépük az tuti.
hattorihanna
@m.macskosz: Nagyon troll szagú nekem ez a Miklós Julianna.. :-D
m.macskosz
@hattorihanna: Új nick, régi duma, nulla empátia azokkal, akiknek nem Orbán az istenük.
coyote3
@hattorihanna: Kiváló minőségű bolgár gépeket lehet venni :) Ha nem nyúlsz hozzá vagy 30 percig, automatikusan kilép és nyithatod újra. Mondjuk legalább nem lehet mélyen aludni mellette. Az, hogy időnként összekeveredik a kicsi agyában időnként minden, az direkt szórakoztatóvá teszi az eladást :)

@Miklós Julianna: Van némi tudáshiányod. 2001-ben, amikor bevezették a magyar piacra törvényileg a devizahitelt, véletlenül NEM Gyurcsány volt a miniszterelnök. /Bár tudom, hogy Neked ez a változat jobban tetszene...:) / De ha felugrasz egy keresőre ott kapsz segítséget az épp regnáló miniszterelnökről. Meg fogsz lepődni, hogy hívják...:)
hattorihanna
@coyote3: Igen,bár ha lerobban a gép és nyugtákat kell írogatni mondjuk egy nagyobb forgalmú üzletben,vagy ha egy két hónapos gép kileheli a lelkét és elviszik szervizelni hónapokra,akkor az nem olyan szórakoztató.Persze végül a samsung is megkapta az engedélyt,kb. 2-3 hete,mikorra is telítődött a piac és mindenkivel meg vetették a lengyel csodákat. :-)
hattorihanna
@hattorihanna: vagy bolgár csodákat,mindegy,végül is a lényeg hogy egy rakás sz.r mindegyik.
verőce21
@ziziplanet: (23:10) Nem jött át, hogy a magyar nyelv ismeretével van baj nálad?

Az én generációm még nem töltött le tanuláshoz "torrenteket" az internetről, mégis megtanultuk a tananyagot, sőt az egyetlen magyar nyelvünket is megtanultuk helyesen. Sőt szerintem a szakmai ismereteink is magasabb szinten állnak, mint a mai felsőfokú képzésben végzetteké. Ezt naponta látom és sajnos tapasztalom. Ezeknek a mai "képesítetteknek" fele félanalfabéta, mint Te is. Ennyit az "iskolázottságodról", ha már szóba hoztad.
Jankó123
@verőce21: tegnap, 20:55
"Ez egy médiavihar, ami okafogyottá vált amikor még el sem kezdődött! A lakossági internetezést nem érinti az adótervezet."

Erről a kijelentésedről van itt nagyba szó!
Kérdem ismét, hogy ezt hol is mondták, vagy írták?
Terelés nélküli válaszod van? :-)

"Eszerint az internetadó felső korlátja – hasonlóan a telefonadóhoz – magánszemélyeknél havi 700 forint, üzleti előfizetőknél pedig havi 5 ezer forint lenne – közölte az előterjesztő Rogán Antal hétfőn, újságírók előtt."

propeller.hu/itthon/3009246-rogan-azt-mondja-netado-arra?all#comments

Te, meg figyelj oda mit állítasz HÜLYEGYEREK!
Törölt felhasználó
@verőce21: "Az én generációm még nem töltött le tanuláshoz "torrenteket" az internetről, mégis megtanultuk a tananyagot, sőt az egyetlen magyar nyelvünket is "

Én sem torrentekből tanultam, de ettől ma 2014-ben azért mert az nagyapám idejében gőzmozdony volt még nem járok azzal.. Nem értem ezt az érvet. A honfoglalók idejében meg csak ló volt:)

"Sőt szerintem a szakmai ismereteink is magasabb szinten állnak, mint a mai felsőfokú képzésben végzetteké. Ezt naponta látom és sajnos tapasztalom."

Ez színtiszta általánosítás és magabiztos öntömjénezés. Másrészről a mai szakmák negyede 20-40 éve szinte nem is létezett... Amúgy meg nyilván egy családdal, felelősséggel, egzisztenciával rendelkező valaki nem úgy viselkedik, mint egy 20 éves, de ez a te idődben is így volt...

"Ezeknek a mai "képesítetteknek" fele félanalfabéta, mint Te is. Ennyit az "iskolázottságodról", ha már szóba hoztad."

Az olyan mint én napközben a bkv egy 4 colos telefonról írogat, sok az elírás és nyilván elismerem, hogy ha oda is figyelek vannak helyesírási hibák. Ennek mi köze van ahhoz, hogy beszélünk egy témában valamiről, amivel kapcsolatban észérveket nem tudsz felhozni. Személyeskedni viszont igen más dologgal kapcsolatban.

Szóval nem tudom mi köze az internetadó részleteinek megtárgyalásában pár helyesírási hibának...? Ezen az alapon mit szeretnél igazolni?:) Azt hogy egy előítéletes ember vagy, akinek nincsenek érvei és ha nem tudod megvédeni az igazadat, akkor belerugdosunk a másikba?
verőce21
@Jankó123: (20:10) "...magánszemélyeknél havi 700 forint, üzleti előfizetőknél pedig havi 5 ezer forint lenne" - a Szolgáltatók részéről fizetendő!
Eléggé szelektív hallásod/szövegértésed is van, egyéb hiányosságod mellett! :)
Jankó123
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@Jankó123: (21:15) Látom, nagyon találó jellemzést adtam rólad, ha ennyire fáj. :)
verőce21
@ziziplanet: (21:05) "...nem tudom mi köze az internetadó részleteinek megtárgyalásában pár helyesírási hibának...?" - mert félanalfabétákkal nem szeretek társalogni. :)

Amúgy értelmes gyerek lennél, de tanulj meg legalább magyarul, mert még úgy öregszel meg, hogy a világ egyetlen nyelvén sem fogsz tudni helyesen írni-olvasni.
Jankó123
@verőce21: Na, erre megtanítottak a gazdáid!
Hazudni és mellébeszélni!

Van annyi eszed, amennyi oda kell! :-)
Törölt felhasználó
@verőce21: Te viszont nem vagy értelmes gyerek, viszont jó a helyesírásod. Na hogy oldjuk most meg ezt a dilemmát. Úgy néz ki nincs közös nevező köztünk:)
verőce21
@ziziplanet: Akkor keressünk majd egy legkisebb közös többszöröst! :)
verőce21
@ziziplanet: (21:50) Ez végtelenül lehangoló számomra. :(
Nem baj, egy félanalfabétával kevesebb "levelezőtársam" lesz itt a blogon. :)
Törölt felhasználó
@verőce21: Szerintem neked igaz "levelezőtársad" nincs egy se.
verőce21
@ziziplanet: (22:28) Ebből is látszik, hogy tényleg félanalfabéta vagy, mert a szövegértelmezésed is enyhén szólva hiányos. :)
Jankó123
@ziziplanet: Ő mondja a magáét, Mi meg az igazat!
:-)))
Törölt felhasználó
@verőce21: Nem érthetek fel hozzád! Neked nagyobb, okosabb és szebb is vagy nálam:)
Így beszélgetésünk végén megalázottan, csapzottan el kell, hogy kullogjak aludni. Lehet nem fogok tudni aludni, mert nem értem mélyenszántó gondolataidat. Lehet napokig ezen fogok gondolkodni, sírni és hánykolódni fogok míg rá nem jövök mit is akarhattál közölni velem. Egyáltalán ki vagyok én?!. Lényegemet tekintve dúltál fel bennem mindent, többé már nem vagyok az, aki tegnap:) Köszönöm, hogy vagy!:)

Jó éjt! Akinek van még ehhez idegzete, annak pedig jó szórakozást!:)
1magyar
Ebben az internetadóban a legpofátlanabb,hogy előtte bevezetették a pénztárgépek interneten való NAV-os ellenőrzését saját költségükre,, most meg még emelnek is rajta.
Törölt felhasználó
@1magyar: Az is szép mutyi volt. A pénztárgépek "text mode" adatforgalma kb, havi pár száz mb és annyiba kerül az előfizetés, mint egy 2-3gb mobilnet.
nezelodo
"A 444 szerint viszont többen a Lendvay utcát skandálták"
A fene gondolta volna, hogy ennyi Kukorica Jancsi tüntetett, és mind a veszélyes Lendvai utcába akart menni...
senkifia68
Aztataaaa!!! Mekkor katyvasz támadt ebből a szarból!
Kedveseim! Egy másik oldalon már megírtam, de itt is figylemetekbe ajánlom!
Az internet adó szempontjából ki az adó alanya? A szolgáltató! Az INTERNET SZOLGÁLTATÓ!!! No akkor mostan! Az meg kicsoda?
Itt mindenki kurva okos internet ügyben, de senki nem gondolkodik azon, hogy az internet nem homogén, egypontról vezérelt szolgáltatás.
Az világháló tekintetében ugyanis a KAPCSOLATSZOLGÁLTATÓ, TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ és TARTALOM SZOLGÁLTATÓ biztosítja együttesen azt az infomációs univerzumot amlelyben kicsinyek kütyütökkel sok esetben Istent játszhattok! Nyilván a Gb-okat a KAPCSOLATSZOLGÁLTATÓnál lehet nyomon követni, de hogy azok mit tartalmaznak azt a TARTALOMSZOLGÁLTATÓK határozzák meg. Ők viszont hiába határoznának meg bármit, ha a TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ nem, vagy korlátozottan, vagy fogyasztók feltételekhez igazodva biztosítana felületet azoknak.
Ez pedig e vonatkozásában már egyértelműen szabályozott szolgáltatást jelenthet, pl. a kábel TV szolgáltatók működéséhez hasonlóan. Ott sem azt nézel amit akarsz, hanem aminek a közvetítésére a szolgáltató szerződést kötött és abból a kínálatból választhatsz NEM A SAJÁT SZÁD ÍZE, hanem a szolgáltató üzleti érdekei alapján összállított szolgáltató csomagokból!
És itt internet adó lényege! Az adó ugyanis a kapcsolatszolgáltató által biztosított és a felhasználók által letöltött információ mennyiség Gb-jaiban mérhető, de azt nem a fogyasztóra, hanem a TARTALOM és azon keresztül a TÁRHELY szolgátatókra hárítja.
És e tekintetben az internetfogyasztó fogja meghatározni mind a tartalom mennyiségét mind annak minőségét! Ez olyas valami mint a média esetében a nézőszám! No akkor nézzük meg kik szervezik most e tüntetéseket? Jé!!! Hiszen mind-mind valamilyen internetes felület TARTALOM SZOLGÁLTATÓJÁNAK tulajdonosa, munkatársa, vagy üzleti parnere! Nem a fogyaszókért és az internet szabaságáért küzdenek ők, hanem afelőli félemükben, hogy az internet felhasználó igényei korlátozhatják a...
senkifia68
.. a világhálóra feltöltött baromságiaikat! Tehát gondolkodni először kedves olv és net társaim!
nezelodo
senkifia68

A távközlési adónál is a szolgáltató volt az adóalany, mégis egyik napról a másikra pontosan duplája lett a számla, mert azonnal megváltoztatták a minden hálózatban lebeszélhető perceket, a sajátban lebeszélhetővé. A többire nem nem vehettem igénybe a tarifára adott lebeszélhető perceket. A egyéb módon emelt tarifa trükköket most nem részletezném."Tehát gondolkodni először kedves olv és net társaim!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.