Nem fognak emelkedni a törlesztőrészletek a forintosítás után. Ezt Trócsányi László igazságügyi miniszter mondta a sajtótájékoztatóján. Olyan törvényjavaslatot fognak benyújtani, ami ezt nem engedi. Értelmezésünk szerint ez azt jelenti, hogy a kiváltó forinthitel és a devizahitel teljes hiteldíjmutatója között nem lehet különbség. Jövő év végére fejeződhet be a devizahitelek kivezetése.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ezt most miért a Trócsányi László igazságügyi miniszter jelentette be? A miska gyereket elküldték nyaralni , belefáradt a hazudozásba! Na most jól megmentették a deviza hiteleseket :-(((( Ha most annyi lenne az ejro meg a svájci frank árfolyama mint 2010ben nem volnának sokan ekkora pácban, csak aztán megszólalt a két debil azután ejró meg a svájci frank elszállt mint a madár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.