A keddi avatásra technikai és állat-egészségügyi előírásokra hivatkozva nem engedték be a sajtó többi képviselőjét – írja a Vs.hu.

A lap azt írja, csak az állami média és a kormany.hu lehetett jelen, amikor Orbán Viktor átadta Mészáros Lőrinc sertéstelepét. A miniszterelnök sajtófőnöke az RTL Klub megkeresésére arról tájékoztatta őket: a technikai és állat-egészségügyi előírások nem tették lehetővé, hogy a teljes magyar média megjelenjen az átadón.

A miniszterelnök a beszédében méltatta Mészáros Lőrinc vállalkozót és polgármestert. A jeles eseményen tiszteletét tette Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és több fideszes országgyűlési képviselő.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Valaki 4 év alatt lesz milliárdos a szemünk láttára. Hogyan? Ja, hogy Orbán Viktor szomszéda és játszótársa. Így persze, hogy egyesek jobban teljesítenek. Szomorú, hogy büntetlenül megtehetik ezt az országgal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Minden nagyon szép-minden nagyon olajozottan működik az én -és lőrincbarátom bankszámlája hízik-gyarapszik-a többit már joggal leszarhatjuk-mert több a pénzük,mint az eszünk-HAJRÁ MAGYARORSZÁG-EZT JÓL KICSINÁLTÁTOK NEKEM-ÉS MÉSZÁROSNAK...JÓL ÉRTEM VICCTOR-ÉS BARÁTAIT???
Sziszifusz
Független médiára nem volt szükség, tartva attól, hogy erről a telepről valamilyen disznóságról tudósítottak volna.
nezelodo
Nem kell ezt magyarázni, legalább van egy cseppnyi szeméremérzetük, gondolom a tiltakozásoknak köszönhetően. Egyébként a baráti szarvasmarhatelepen ahonnan ajándékként kikerült a behurcolt lépfenekór, még a közétkeztetésbe is, nem voltak ilyen visszafogottak, csak utána, hogy ne derüljön ki, hogy tesznek magasról a mostanra nagyra tartott állategészségügyre.
human
Valaki 4 év alatt lesz milliárdos a szemünk láttára. Hogyan? Ja, hogy Orbán Viktor szomszéda és játszótársa. Így persze, hogy egyesek jobban teljesítenek. Szomorú, hogy büntetlenül megtehetik ezt az országgal.
Levendula
@human: ...lehetőséget nem adva másoknak...
köhögő bolha
Don Vicco és Don Lőrci csak a birkák által látogatott csatornákon páváskodhat!
Clavigo
:) :) :) :) Vazzze,,így már nem aggódom tovább.:) :) Akik ott megjelentek,,,azok egytől-egyig rendben voltak technikailag,,és főleg állat-egészségügyileg :) :) :) :) :) :)
pbalage
A miniszterelnök legendás sajtófőnöke, Havasi Bertalan szerint “technikai és állategészségügyi” okai voltak ennek. Vajon az állatokat féltette az újságíróktól, vagy az újságírókat az állatoktól?
magyarbakancs
A közszolgálatinak nevezett nemzeti kaka tv hívták meg?
Senki nem nézi ezeken a Fidesznyikeken kívül.
human
@Levendula: A tehetséges és versenyképes vállalkozásoknak kellene tudni érvényesülni, mert ők hatékonynak és innovatívak. Ezzel szemben, az viszi a források nagy részét, aki csókos. Korrupció, mutyi mindig volt és lesz, de a fidesz itt már nagyon nagyban játszik és nyíltan meg is hirdették, hogy a baráti vállalkozókat akarják milliárdossá tenni.
bakegya
@human: a saját szarába ragad már a magyar polip...
Hellcat
Üdvözlök mindenkit a rendszervisszaváltásban.
sokanvagyunk
A disznók kétharmada így döntött - főleg egészségügyi kockázat miatt :)
volvós
Fagyizós havasibercike megválaszolta az RTL kérdését...
Csak azt ne higgye, hogy ezt szó nélkül megússza !!!
Van olyan " tökös " az RTL, hogy vissza fog válaszolni
nyilvánosan...
human
@bakegya: Azért mint látható a kétségbeesésnek semmi jele. Megtorpanás nélkül tömik a pénzt a haverokba.
human
@magyarbakancs: Sajnos nagyot tévedsz. Sokan nézik nem fideszesek is.
Jankó123
Nyilván azért nem forgathatott más, nehogy adásba kerüljön, amikor a beszélő disznó kiszól az ólból! :-)))

"Este fél tizenegykor, az utolsó etetés után Kerekes, a Feketetelki Állami Gazdaság sertésgondozója leoltotta a villanyt a IX-es számú ólban, hogy a malacok nyugodtan alhassanak. Még egyszer végigment a csarnoknak is beillő tágas ólon, ellenőrizte a hőmérsékletet, megnézte, van-e elegendő víz az önitató tartályában, mindent rendben talált. Már az ól túlsó végén járt, mikor valaki váratlanul megszólalt mögötte:

– Józsi, a kurva anyádat!

Kerekest ugyan Lajosnak hívták, mégis visszafordult erre a hangra, azt hitte, hogy valamelyik gondozókollégája berúgott, és ő motyog az ól sarkába húzódva, de akárhogy is figyelt, nem látott senkit. Félig-meddig bizonytalankodva ugyan, de napirendre tért az esemény fölött, úgy magyarázta, hogy talán az ólon kívül káromkodott valaki, vagy az is lehetséges, hogy a füle csengett."
(Moldova György-A beszélő disznó)
:-)))
vukkocska
Egyáltalán mi közünk van ahhoz, miért nemzeti sajtóhír, hogy mit csinál Mészáros Lőrinc. Milyen vállalkozásba kezdett. Az, hogy mit csinál csatornázás címén a XVIII. kerületben, annak kellene hírnek lennie, de azt a kerület szívja a használhatatlan utak miatt.
JAJMÁR
@vukkocska: 10:38 Van közünk hozzá ! Pl. érdekelne, hogy miből hozta létre, csak nem Eu támogatásból? Van közünk hozzá, mert 2 hű ember állattelepet nyit, akkor nyilván piac is nyílik. Ebbe a magyar paraszt nem fér be?
Orbán pedig kiáll és közli, hogy lám, Magyarország mezőgazdasági ország?
Rózsika Hatházi
A vezírt sem kellett volna oda engedni. Ő maga a két lábon járó fertő.
karma1
@Rózsika Hatházi: Vagy a ketlabon jaro csodadiszno...:o)))
karma1
Ezek meg ebben is hulyen dontenek: mangalicatelepet csinal ez a hulye, amikor iszlam orszagokba akarnak nyitni?
Clavigo
@vukkocska: A Te pénzedből (is ) támogatták Mészáros pajtást, ebben a projectben..( is ). KB. annyira érthet hozzá,mint a csatornázáshoz ,,a XVIII.-ker-ben..is,is,is.Ez a f@szi ért mindenhez, Bocsánat,mindenhez is...és még sorolhatnám.
Jankó123
Csak az állami média, hogy "hiteles forrásból" tájékozódjanak az emberek!

propeller.hu/itthon/3021867-megint-trukkozik-kozmedia-onkormanyzati-ujsagirobol

Uuuupsz! :-)
bakegya
@torgyan: Dr úr ha azt a harminckét tárcsát nem nyomatja ránk a promontorutcai,de említhetném az országbármely térfelét is-a kedvelt kollegái által már akkor orbánka megbízói révén-akkor talán hajrázhatnánk is-de minekutánna azóta tarra lopták az osztatlan közös erdeinket a fidessnyikhajok -Somogyba,de bármely zugába is ennek a hazának,csakk a büntetéseket és az újratelepítési hajrát vállalni vagyunk kötelesek!!!hogy bassza meg az orbánkutyafaxákat együtt,de egyenként is.Ingyen ajándékozzák akinek van esze-hogy kiugorjon abból a gödörből amit maga a vicctorral együtt ásott a magyarnak-ha kulák,ha földbirtokos,ha tsz kapirgáló volt ő maga de méinkább a felmenője.Nem ildomos testvérnek nevezni a magyar parasztot aki egyébiránt kiirtásához ön is kézaládolgozott-vicctor meg befejezte-Lefejezte a magyar parasztságot!!!-A REPRIVATIZÁCIÓ BÜDÖS VOLT.
vukkocska
@JAJMÁR: Nem abból az aspektusból írtam. Hanem azért, hogy egy szar sertéstelep miatt elmegy a miniszterelnök villogni. Mindamellett amit leírtál, abban igazad van.
nyanya001
Mert nem fértek be !
Annyi disznó volt, azoknak kellett a hely !
torgyan
@bakegya: :-)

Magyar helyesírás + stilisztika?!
Toby
Ajjajajajjjjjj...méghogy "állat-egészségügyi előírásokra hivatkozva" - ugyan már, akkor az a pár féreg hogyan mehetett oda?
nyanya001
És ha jól látom, ugyanabban a fekete kinőtt fekete kabátban, amit
az aradi vértanúk koszorúzására vett fel !
Azért milyen megtisztelő lehetett ez a a disznóknak !
Nem semmi ám !
Toby
A hóhelyzetben a biztonsági őv nem fedte becses testét a maffiavezérnek, most meg a szájkosár nem volt rajta !
Ezért nem forgathatott más senki.
sentinel216
Talán azért szűrték meg a tájékoztatást, mert a basai és tettestársai dugva tartották a kocákat.
JAJMÁR
@vukkocska: 14:23 Értem, ez a villogás már csak "hab a tortán" . de elég csúnya hab.
Vasárnapiiskolás
@Clavigo: 09:10 mérget azért nem vennék rá:-)))
evacica
Hát ha nem hívják máshová ez is megteszi!
bakegya
@torgyan: érvek helyén,hozzászoktunk már az e féle reagáláshoz-gratulálok-a világháló,különböző portáljain adaptálódni ennél meredekebb hanyagság is célszerű-lehet,de hát erreől nem én fogom meggyőzni.
Cicamama55
Egyáltalán miért közügy a felcsúti gázszerelő sikertörténete?! Kossuth díja van neki?! Visszataszító amit ezek művelnek!
sírásó
ez a mészáros orbán elvtárs stromanja?
ha igaz, akkor orbán elvtárs átadta orbán elvtársnak a saját telepét?
coyote3
Édes volt, hogy nálunk az egyik helyi-erősen jobboldali - rádióban nem is említették sem mészáros, sem a Búzakalász 66 kft nevét :) Csak nem azért mert nem akartak balhét? :)))
torok sultan
Csak stilus szerint,Disznókat hová? - hát a disznótelepre.
Vasárnapiiskolás
Remélem nem itthon forgalmazzák ezeket az állatokat.
Szimba
"a technikai és állat-egészségügyi előírások nem tették lehetővé, hogy a teljes magyar média megjelenjen az átadón"- mert állatok közé csak az állami média való. Bocsánat az állatok nevében.
bencemacska
Miért kellett volna ott lenni a TV-nek? Ez disznótalálkozó volt!!!
torgyan
@bakegya: ÖSSZEFÜGGÉSTELEN! Kár! De ha szakember kell, segítek!
Knapp75
Zártkörű buli volt.
A technikai és állat-egészségügyi előírásoknak megfelelően csak disznók vehettek rajta részt.
Knapp75
@torgyan: Szűkszavú ma, Torgyán doktor! Tán csak nem beteg?
torgyan
@Knapp75: Már nem! Jó kedvem van, igyekszem lényegre törő lenni!
Desischado
@Szimba: Szimba, megint beelőztél! Épp ezt akartam írni! A disznókat ne sértsük meg, elég lehetett nekik elviselni ezt a sok férget! Szerintem az előírt higéniai körülmények ezeknek jó volt, még sok is! Nemhiába volt ez disznók gyülekezete! (Elnézést kérek a rendes sertésektől!)
torgyan
@bencemacska: Meg majd megy is Kínába!
bakegya
@torgyan: tranzit-onnan irány a tajga-tiszta-amerikás!!!
nezelodo
Csigás Zoltán
Igazad van, a mangalica a szegény emberek disznaja volt mindig. Ez a tény persze semmit nem jelent azoknak, akik "szakemberként" elbírálják a pályázatokat, hiszen a szakmai döntésük a politikai elvárásnak megfelelően születik. Amelyiknek a szájába kell rágni, mi a helye döntés, az nem sok fizetést vesz fel abban a hivatalban. Tehát ezek az intenzív mangalicatelepek az EU-s támogatás lenyúlásának eszközei.
Maga a fajta újra divatba jött, tudományosan meg lehet indokolni ugyanúgy, ahogy egykor a tojásfogyasztás korai halálozás, egyik "okozója lett". Később ugyanezek a táplálkozás nélkülözhetetlen részének írták le. Mindig attól függ a minősítés, ki a tudományos dolgozat megrendelője.
spu00
De legalább minden média ingyen megkapta a felvételt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.