Provokatív öltözék helyett egy csadorban vagy pizsamában is megerőszakolhatnak, ezért is "az év legnagyobb baromsága" a rendőrség álláspontja a Slutwalk tüntetői szerint.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
A pécsi polgármester lányát miért nem kérdezték meg a rendőrök, hogy mi a véleménye az "oktató videóról"? Egyébként bár hogy vagy öltözve (ki hívóan vagy zárkózottan(páncél gatya)), ha egy aberált beteg barom elképzeli, hogy milyen jó lenne veled, akkor legalábbis megpróbálja, ha a lány tud védekezni vagy akad némi segítség akkor a támadó néhány foga bánja, ha egyik sem akkor a "félünk és szaladgálunk" csapat kijelenti, hogy te vagy a hunyó. Elég szemétül hangzik de sajnos ez a mai trend a zsaruk részéről, kivétel ha valami főfej az apád vagy valaki a rokonságban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@GeoCravker: 13:34 A lányok, nők szeretik tesztelni a vonzóságukat , hogy mennyire tetszenek a fiúknak . De ha komolyra fordulna a dolog akkor már viszont beszólnak , főleg ha csoportban vannak mert akkor erősek igazán.
Sok nőnek fogalma sincs hogy mennyivel másabb egy férfi gondolkodása , érzelme , de a férfinek mindig tudnia kellene hogy mit gondol mit akar a nő.
Az erőszakról még annyit lehet a rámenősebb lányok felhergelik a fiúkat , és aztán egy naivabb esik áldozatul, lehet bosszúból vagy ki tudja miért.
varrólány
@JAJMÁR: 13:59 Én felelősen gondolkodónak tartom magam , de engem mint nőt sem sértett meg. Főleg mert nem vagyok már a diszkózós korban , de a lényeget kell megtalálni az egészben az óvatosságot , a mértéket !
JAJMÁR
@GeoCravker: 13:34 Ja, hát a rendőrség nagy bánatára, egy bűnözőre sincs ráírva, hogy bűnöző...
Nő vagyok és anya. A saját fiaim is azt állítják ezekről a videókról, hogy hamisak. A bulik nem ilyenek, mint a videón beállítják. Szerencsére, a fiúk a lányokkal együtt szórakoznak, a legtöbbször párban mennek és eszük ágában sincs megerőszakolni senkit. Jóval több a részeg fiú, mint a nő, bár olyan is van. A lerészegedett fiú gátlásai valóban fellazulnak, válhat erőszakossá és kötekedővé, szerencsére a többiek általában leállítják. Egy "igazi" férfinek - a sajátjaimtól tudom - jóval több kell egy nemi aktushoz annál, hogy a másikon kevés a ruha, vagy ki van festve... főleg, ha be van rúgva, ez nem vonzó, ez taszító. Akinek ennyi elég, az meg nem férfi.
Hogy a bánatba jönnének létre egészséges kapcsolatok, ha nem lenne flört, udvarlás ... stb.???
Erről ennyit, én befejeztem ezt a témát !
GeoCravker
@JAJMÁR: A fiaid nyilván abszolut őszinték és objektívek. Eszembe sincs megbántani, de azért annyira ismerem az embereket, és még nem kell sok Cavintln a saját ifjuságomat illetően sem. Nos, a bulik a maguk köreiben sokszor igenis provokatívak. Különben ülnének egymás mellett szótlanul és sótlanul. Amellett a rendőrségi videok sem azt állították, hogy mindenkit megerőszakolnak egy buli után. Ami a bulikat illeti, szerintem menj el egy ifjuságilag felkapottabb budapesti szórakozóhelyre. Illetve tudod mit, ne mejnj el. Kár lenne, ha akár a mai ifjuságban,. akár a fiaidban csalódnál esetleg.
S mert továbbra sem akarlak megbántani, tényleg hagyjuk inkább...
GeoCravker
@varrólány: A ki tudja miért, az egy elég körüljárt téma. No nem a tüntetések környékén, de azért vannak rá szakik.
Egyébként anno is tesztelték a béreslegény állóképességét, és sok szalmaboglya mesélhetett volna a következményekről.
A határok megtapasztalása és a határokon valló billegés tudományának egyensúlya az, ami ami sokszor dönt. Mindkét fél részéről.
Jó néhány olyan helyzet előfordul,amikor a csajok provokálják a fiut, majd elmondják minden meleg hülyének, ha nem száll be a játékba. Ha pedig beszáll, és komolyan veszi, akkor meg megy a sivalkodás ezerrel.
varrólány
@GeoCravker: 22:44 Buli és buli közt van különbség. Attól függ milyen a társaság , egy házibulinál nyilván nagyobb az ismeretség talán megbízhatóbbak de persze ott is lehet bármi , sok alkohol után .
Azt meg tudjuk hogy egy fiatal teljesen másképp viselkedik a saját korosztályai közt mint itthon a szülőkkel . Én sem látom mit csinál de bízom benne mást nem tehetek.
A szórakozóhelyes ismerkedés hát azt úgy nem is igazán lehet ismerkedésnek mondani hiszen akkora zaj van hogy a kommunikáció nem igazán megy. Az meg azért egy alapszint lenne az én véleményem szerint. Az egymás mellett táncikolás meg nem nagy ismeretség , az esetleg szimpátia , vonzalom.
Ezért is jártam nagyobb társasággal diszkóba fiúk lányok együtt, volt egy biztonságot adó csapat .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.