Százmilliós kártalanítást ítélt meg a fekete sereg néven ismertté vált banda egyik, évekre ártatlanul bebörtönzött áldozatának jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A dátumra kell megint jól figyelni! A bünözőkkel együtt működő rendőrök miatt lett ártatlanul börtönözve.
Meine Ehre heisst Treue
,,Arra a felvetésre, hogy ha a magyar állam nem felelős Szántai bebörtönzéséért, miképp lehet felelős a magyar állam valamely szerve, a rendőrség, az ügyészség vagy a bv-intézet, Jován azt mondta: teljesen logikus a felvetés, ám a jogszabályok alapján ez a lehetőség mégis fennáll."

Elképesztő, hogy nyomorult szabályok miatt nem lehet méltóképpen felelősséget megállapítani.
papa.49
Ki volt a BM. ki volt a legfőbb szÜgyész, na és a bíró is közösködhet a kártérítés kipengetésében!!!
m.macskosz
@Meine Ehre heisst Treue: "Elképesztő, hogy nyomorult szabályok miatt nem lehet méltóképpen felelősséget megállapítani."
Leginkább az az elképesztő, mennyire nincs összhang a jog/törvény és az igazság között. Na meg az sem véletlen, hogy mázsányi rendeletet, törvényt szavaznak meg fél perc alatt a "honatyák" oly módon, hogy az előénekes bemondja, hogy IGEN-t vagy NEM-et kell nyomni. A törvényeket meg ugyebár olyan jogvégzett alakok hozzák, akiktől nem idegen --némi baksis fejében--a személyre szabott jogalkotás. :(
Azért 30 millió forint nem vagyoni kártérítés
hat évnyi, fegyházban leült,
jogtalan ítélet miatt (sic !)
-- nem kicsit gusztustalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.