Nyílt levélben reagált Vida Ildikó, a NAV vezetője André Goodfriend amerikai ügyvivő mai interjújára. A nyílt levelet változtatás nélkül közöljük:"Ön a Heti Válasz hetilapnak adott interjújában minden...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"...úgy gondolom, magyarázattal tartozik. A magyar állampolgároknak..."- Bocsi ÉN magyar állampolgár vagyok és magyar adófizető, de belőled nő semmi jót nem nézek ki. Pláne hogy a botrány robbanása után elmentél nyaralni és most két hónap elteltével nyüszítesz itt!! Van egy olyan érzésem hogy ha amcsik tényleg kiállnak a nyilvánoság elé hogy milyen csaló vagy és miben vettél részt azt is tagadnád a fajtáddal együtt. Azért kíváncsi lennék még arra is ha az a magyar állampolgár is megszólalna aki részt vett a csalásban akkor mit fogtok vinnyogni?? Gondolom azt hogy hazudok és majd elüti egy autó pl. vagy ismeretlen eredetű mérget vett be.?
sentinel216
Viszont válasz:

„Eredj haza, szegény asszony!
Mosd fehérre mocskos lepled;
Eredj haza, Isten adjon
Erőt ahhoz és kegyelmet.”
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

"S Ágnes (Ildikó) asszony a patakban
Lepedőjét újra mossa;"
...
Arany János, Ágnes asszony
silber13
Ki ültette át angolra ezt a költőknek is dicséretére váló, zengzetes, magyar szöveget? Ne mondd azt Ildikó, hogy tnmagad voltál e dicséretes cselekedet elkövetője!:-)))
Senara
Ó be nagy szája lett a sokat tudónak . Nekem csak annyival tartozik az ügyvivő , hogy pár hírportál postaládába belekerülhetne a konkrétum , mert bármilyen utalást , félre löknek mint a fecnit
Mobil123
@silber13: Googlival fordította le talán:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.