Egyik hülyeséget és aljasságot a másik után vezetik elő – nemrég netadó (amelyről persze, mint utólag megtudtuk, sosem volt szó), most kötelező drogszűrés politikusoknak, újságíróknak és gyermekeknek… Rogán Antal szerint a drogszűrés ellenzői a drogot támogatják… Még politikusoknak se! Elvégre valahol ők is emberek, s a habeas corpus még rájuk is vonatkozik.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@szandokan: Aki viszont Rogánt védi, az a sunyiságot védi.
Fodor Gábor véleménye meg nem azonos a liberalizmussal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@szandokan: de nem is tagadom...és nem játszom meg magam...és arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy ezek a pisis szűrések semmire sem jók...a prevencióra kellene odafigyelni...ennyi...ez a pisikampány max terelés...
hetöndöe
@szandokan: Mintha elfelejtettél volna válaszolni,nem gondolod?
szandokan
@hetöndöe: Nem tudom. Talán mert sok ökörséget leírnak az újságokban.
hetöndöe
@szandokan: Sej,haj, terelés,ez megy neked de nagyon,a tényeket nem szereted,csak a vádaskodást,mellébeszédet,hazudozást de a fitymaszosok már csak ilyenek.Képtelenek egy egyenesen feltett kérdésre egyenesen válaszolni.
szandokan
@hetöndöe: Meg van az oka. Ha a mostani cikkek közé benézel, láthatod, hogy némi pálfordulás vette nálam kezdetét. Kicsit szarban vagyok, mert nem tudom, mennyire leszek hiteles, ha bírálni is kezdem a Fideszt.
Desischado
Egyetértek, szerintem is terelni akarnak! A máté gyerek meg jobban tenné, ha a saját udvara előtt söpörne! Bőven van mit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.