Átesett-e a kormányfőt és vezető fideszeseket tanácsokkal ingyen ellátó Habony Árpád nemzetbiztonsági átvilágításon? - kérdezi Orbán Viktortól az ellenzék. Nemzetbiztonsági forrásaink azt tartják valószínűnek, hogy nem, márpedig ez komoly kockázatot jelenthet, ha tanácsadóként minősített iratokhoz, információkhoz jut hozzá.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@almosd: IGEN ,A KÖZÚTON ÁTHALADNI SZÁNDÉKOZÓ NYUGDÍJAS HÁZASPÁRT AGYBA FŐBE VERNI-aztán jó tanácsokkal orbán-elvtársat ellátni hogyan váltson alsógatyát-milyenszínű nyakravalót kössön és még csakkk véletlenül se kerüljön korrupció gyanuba a kb 500 milliárdra böcsült családi vállakozásai és a strómanjai oligarhái ölelésében...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@eszegfu: te nagyon törvényesen gondolkozol és ez jó,de elég ha a futár visz magával egy aktatáskát a csókosoktól ,elég egy külföldi számla ,elég ha a céges tulajok lecsípnek a számlájukról egy bizonyos összeget ,lehet akár álnéven is ,ha hatalom mindent megenged és nincs hozzá vezető út ,nem kell utána adózni ,nagy emberek nagy játszmája .
eszegfu
@almosd: Igazad lehet! De sajnos, vagy sem nekem teljesen mindegy a kormány, vagy az önkormányzat "szinezete", én minden szabályt betartok (max. elkerüli a figyelmemet). És csak ennyit várok el mindenkitől. Egyszerüen magamból kiindulva semmi "machinációt" még elképzelni sem tudok. Viszont megvan az a rohadt nagy előnyöm, hogy nyugodtan bárkinek a szemébe tudok nézni, akár birálhatom is, mert szerintem én rendet tartok a házam táján. Tudom, hogy sokan hülyének néznek, még a lakóhelyemen is, mert pl. a kertem felásásáért az embereket bejelentem és fizetek utánuk járulékot. Hát engem ilyen természettel vert meg az ég.
Desischado
Miből él ez a féreg ilyen jól?! És ki a nyavaja, mit tud, hogy évek óta orbánék mellett van?! Na ezekre a kérdésekre várom a választ!
volvós
@Desischado: 20:43
Csak annyit tud, mint Monica Lewinszky, de himnenüböl (?) ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.