Novák Előd, a Jobbik parlamenti képviselője úgy döntött, az a legjobb, ha egy alig egy napos baba apropóján kezdi el védelmezni a magyarságot.

"A 2015-ben elsőként – 23 éves anya harmadik gyermekeként! – megszületett Rikárdó mellett azért persze szaporodik a magyar is néhol, pl. a mi családunkban is többen vagyunk, mint négy éve. Bőséges gyermekáldást kívánok minden honfitársamnak az új évre!"

– írta sunyi cigányozását 2015 első újszülöttje kapcsán. Erre válaszul ma közleményt adott ki és vad Facebook-kampányba kezdett a Demokratikus Koalíció.

Az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében Oláh Lajos, a párt parlamenti képviselője ezt írja:

„a Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja Novák Előd nyíltan szélsőséges szavait. Novák is egy azon jobbikos képviselők közül, akik rasszista és kirekesztő megnyilvánulásokkal igyekeznek szítani a társadalmi feszültséget magyar és magyar között. A DK arra kéri az ellenzéki pártokat, hogy Novák felszólalásai alatt – témától függetlenül – hagyják el a termet; ne tiszteljenek meg jelenlétükkel egy olyan embert, aki származási alapon osztogatná a magyar jelzőt! A DK továbbá reméli, hogy azok a parlamenti pártok, akik [helyesen: amelyek] eddig közös kezdeményezéseket nyújtottak be a Jobbikkal, a jövőben nem fogják ezt megtenni”.

„A Demokratikus Koalíció vezető politikusai tiltakozásuk jeléül saját facebook oldalaikon a mai napra »felveszik« a Rikárdó nevet, azt kifejezvén, hogy a magyarságból származási alapon történő kirekesztés minden magyar ember számára sértő”

– zárul az Oláh Lajos Rikárdó néven kiadott közlemény.

Közben Gyucsány Ferenc oldalán a következő jelent meg:

Rikárdó lesz az összes DK-s?

Majd követte őt szóvivője is:

Rikárdó lesz az összes DK-s?

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Régen a politikusok politizáltak a munkások dolgoztak a cigányok meg loptak...Ma : a munkások politizálnak a politikusok lopnak szegény cigánytól meg azt akarják hogy dolgozzon , micsoda mocskos világ ez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Hiába, attól még nem lesz jobb életük a kicsi Rikárdóknak!
73
Nem volt szerencsés Nováknak a reagálása,sőt!De sajnos ez a ma Magyarország.Mind megnyilvánulásban,mind születésileg.
sentinel216
Novákéknál is szaporodik a család. Hamarosan megérkezik Álmos, Ond, Kond, Tass, Huba, és Töhötöm. Akkor aztán minden együtt lesz a vérszerződéshez. Egészségükre!
dr. prédikátor
Te szerencsétlen kisgöbbels!!! benned vajon milyen és hány fajta vér folyik???
Senara
Mellélőttek , ezt Fodor Gabika területe . Kevesebb elég ... Novák a kisdobost mióta pofán vágták , rasszista lett . ideiglenes.files.wordpress.com/2009/12/broadway-jegyiroda44.jpg?w=225
Szimba
Azért ismerjük be, mosolygunk, amikor Kolompár Dzsesszika-ról, Lakatos Rodrigóról, Oláh Ármándóról, Kanalas Ronaldóról, Orsós Rikárdól olvasunk.
Szimba
Ja és ezt találtam: "A dokumentumértékű Képes Hét-interjúban szóba került az akkor még nyolc hónapos Orbán Viktor lánya is. Róla az azóta már harmadszor is miniszterelnökké választott politikus elmondta, hogy a névadáskor nem a Bibliából vették az ötletet, hanem az ügyvédként dolgozó Lévai Anikó egyik cigány ügyfeleként találkoztak a Ráhel névvel: vagy igaz vagy nem - már amit mondtak - de ezzel tisztelegnek orbán családja előtt? Szép, de akkor miért hagyják a cigányokat az útszélén? És a cigányok ennek ellenére miért támogatják victort?
moiszikf
@Horizont: Előre lerohdtszemétnácibunkózom magam, de megdöglök, ha ezt kihagyom!
Azért nem tud senki sem a ló közepére ülni, mert "rikárdó" ellopta! (Anyám!) :-)))
kopeba
Régen a politikusok politizáltak a munkások dolgoztak a cigányok meg loptak...Ma : a munkások politizálnak a politikusok lopnak szegény cigánytól meg azt akarják hogy dolgozzon , micsoda mocskos világ ez.
Fradigege
Azért Gyurcsányékat leköltöztetném jogvédőként egy cigány sor mellé. Gyakorolják az ott létet. Csak nehogy meglincseljék őket, ha egy pulya ki fut a kocsi elé vagy hazafelé a suliban alányúlnak a lányának vagy körbe állják 5-en a kisfiát és turkálnak a zsebében. Én tudok ilyen történeteket. És lássuk be szaporodnak és nem építenek, csak lelaknak. Lásd a románt Erdélyben.
Szimba
@kopeba: Milyen régen? Mert akkor régen, a Kádár korszakban a politikusok politizáltak a munkások dolgoztak, a cigányok meg dolgoztak.
"Ma : ... a politikusok lopnak szegény cigánytól meg azt akarják hogy dolgozzon , micsoda mocskos világ ez. " -Ja, mocskos ez a fidesz világ, nem csak a cigánytól lopnak a vezető politikusok ma, hanem minden magyar embertől, kivéve a fajtájukat. Orbán és fideszes társai nem lopnak egymástól, megvédik egymást, lsd.: l simon disznófejű nagyúr cinikus, pökhendi kijelentései: "Nem a politikusok emelgetik fel a karjukat és mutogatják, hogy az órájukat, hogy tessék lefotózni, milyen órát örököltem a dédpapától, hanem lefotózzák, és utána nem átallják azt írni, hogy XY Rolex órát villantott.”És:
"nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják."
levi
Ponz ez a probléma, hogy egyre több itt a rikárdó...
Mától csak Lakatos Nintendónak hívjatok...
keresztapa
@Horizont: @tivoli: A valóságban hisz, de nem a politikában, a politika hazugságaira képekkel válaszol.
sentinel216
@Szimba: 13:43-ra
Azért az sem volt semmi, amikor anno a katonai sorozáson 800 ember volt a pécsi sportcsarnokban. Sorban olvasták a neveket, mikor a főtörzs elkurjantotta magát, hogy Orsós József, felállt vagy 150 ember. Gondolta ritkítja őket, anyja neve Orsós Mária, állva maradt 100 fő. Végül a születési hely és dátum alapján leszűkült a kör 70 pécsi lakosra. Ezek a Rikárdók, Rómeók talán megoldják a helyzetet, ha a valahol tömegesen szelektálják a népet.
levi
@tivoli: Hát igen, mindenkivel együttérez csak a magyarokkal nem ...
Szimba
@sentinel216: Ez is lehet, de inkább családnév alapján : orbán/orsós, lakatos, kolompár, choli, mága, bangó, sztojka, osztojkán, stb.
cacus
Hát igen... Kellenek a cigány szavazók a DK-nak...
Meine Ehre heisst Treue
Erre azért ne legyél büszke, komám!

,,...a magyarságból származási alapon történő kirekesztés minden magyar ember számára sértő”

Számomra nem sértő, de az igen, hogy a nevemben ugatnak egyes hasonszőrű semmirekellők.
iteo
Én is havonta annyiért akarok trollkodni mint Novák Rikárdó!
köhögő bolha
"Értelmiségi házaspárnak nem születhetett gyereke. Úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egyet, még hozzá tudatosan cigányt. Vállalni akarták a maguk részét a világ jobbá tételében. Két éves korától jólétben, szeretetben nevelték a kisfiút, megadtak neki mindent, amit csak tudtak. Ahogy nőtt, mégis egyre több lett vele a probléma. Tizennyolc éves korában a haverjaival kirabolta a nevelőszüleit. Amiből minden ismerősük azt a keserű következtetést vonta le, hogy a génekkel szemben nincs mit tenni."

A börtönök lakói javarészt nem a nyáron barnultak le,ezek tények. A kevés beilleszkedni akaró "Rikardó" megtalálja a helyét,és nem is tekintik őket másnak,mint magyarnak!
wagabund
Nem lesz rikárdó az összes DK-s. a zöme ép...
Egyébként ez csak egy rutin pengevillantás a vezetők részéről...nincs ebben semmi.
A Jobbik jobbikol a DK. meg dk..öö..öö na? dékáol... vagy dékázik.. mindegy, a fizetésért meg kell dolgozni.
Knapp75
Örüljünk Novák Előd utódjának is, de azért egy megélhetési rasszista egymaga több kárt tud okozni ennek az országnak, mint száz Rikárdó!

Azt meg halkan jegyzem meg, hogy a születések számáról szóló propaganda anyagokban, amelyek a kormány családpolitikájának nagyszerűségét hivatottak bizonyítani, Rikárdóék is benne lesznek! ;)
Fradigege
@Horizont: Le volt zsírozva a hely. Ne dőljünk be, a hülyeséget hagyjuk a hanyatló nyugat opiumának. :)
kkalman
A DK-soknak se kell a szomszédba menni hülyeségért.
Desischado
Novák jobbikos, ezzel mindent megmondtam. A DK hülyén fejezte ki magát, de legalább szolidaritást vállalt a bab mellett. Nekm édesmindegy, hogy milyen a származása, ha rendes ember lesz belőle. Nőjj nagyra Rikárdó és legyen szép életed!
bretagne
Legalább sorszámmal lássák el a sok Rikárdót, hogy megkülönböztessük őket!!!
A DK-sokra gondoltam.
Csizmás Kond
...szerintem ezek nem Rikádók hanem hülyék.
keresztapa
@wagabund: Egyszerűen DEKÁZIK cigány brancs, a viselkedésük is erről árulkodik, rátelepszenek a cigányokra, mint a zsidók mert szavazatukkal még helyezkedni tudnak.De egy sem vállal lakóközösséget az általuk nagyra becsült,
pártfogolt nagy létszámú cigány családdal. Nos ha majd a DEKÁS -nak zsidónak cigány szomszédja lesz tapasztalni fogja az integráció hasznos voltát, nem szavakkal, hanem megéléssel. Akkor ellehet fogadni vélelmezésüket, de addig csak politikai hazugságokat képesek közvetíteni a köz felé!
simmering73
Gyurcsány jobban tenné ha azzal foglalkozna amihez állítólag ért. Jelen pillanatban nem sokkal jobb az ázsiója a demokratikus világban, mint annak az embernek aki sosem hazudott. A Rikárdózást meg hagyja azokra, akikre tartozik.
mate03
@Szimba: Én utoljára akkor kaptam röhögő görcsöt,amikor az unokám mondta hogy van egy kis vézna cigánygyerek osztálytársa,akit úgy hívnak hogy Kolompár Herkules! Hát nevet azt tudnak adni! Egyébként ez a cigánygyerek,most fog éretségizni az unokámmal együtt!
wagabund
@keresztapa: igen..
jó pár éve egy ifjú újságíró megkérdezett egy habzószájú szadeszost, aki épp' a cigányság szerethetőségéért "harcolt", ...-tisztelt képviselő úr, lakott már olyan helyen ahol cigányok élnek? -nem kérem, de megtörténhetne..én ahol születtem, ott nem laknak.. de lakhatnának...
nos számomra e válasz óta hiteltelen az egész..

( a művelt nyugat egyébként igen keményen rasszista...az itt kemény rasszistának kikiálltott vonulatok csak maszatolnak hozzájuk képest..aki akarja, az úgy is tudja)
Knapp75
@keresztapa: Persze, egy 5 százalékos párt gyűjtötte be a romák voksait tavasszal is, igaz?
Nem tűnik fel, hogy ez matematikailag valahogy nem stimmel?

A DK-sok legalább érzékeltetik, hogy aki a származása (vagy vélt származása) alapján különböztet meg magyar állampolgárokat, az egy büdös nagy tahó.
iteo
@köhögő bolha: Akkor ennyit a tényekről.
keresztapa
@wagabund: Meglátásod a mindennapi gyakorlat bizonyítéka, nem brosúrából szeded mondandódat. ezeknél a burkolt tudású személyeknél az a baj, hogy a valóságismeretük még az óvoda szintjét sem éri el. Nincs élettapasztalatuk, "kompetenciájuk" ami nem tudást,= hanem hozzá értést jelent. A zsidóval alapvetően nincs gond, ezek elvannak a kis zsinagógájukkal, viszont a cionista zsidókkal nagyon is sok a baj. Ők úgy gondolják, hogy felsőbb rendűbbek mindenkinél és mindennel, egy felsőbbrendű "faj" világot szeretnék uralni és irányítani. A nyugati birodalomba Európai Unió, Egyesült államokban igen befolyásosak a cionista zsidók. A befolyásuk és a vagyonuk miatt rákényszerítik az akaratukat más országokra, így azok úgy táncolnak amilyen zene szól.
keresztapa
@Knapp75: Szép a nyelvezeted, magadra kötelezően használhatod.@iteo: A JOBBIK cselekedetétől ha a megvalósítás bekövetkezik!
Knapp75
@keresztapa: A tudálékos kifejezésmódoddal nem tudod elrejteni, mennyire egyszerű és előítéletes vagy. ;)
Azért sok sikert!
tivoli
@Knapp75: ma, 13:08
Nekem spec. bejön a @keresztapa: stílusa is és az egyszerű előítéletessége is. Egyszerűen tisztánlátó, érdemes odafigyelni rá.
Bercifiu
RIKÁRDÓ VAGYOK! Sajnálom azt a csinos feleségét, hogy egy ilyen barommal kell élnie.
keresztapa
@Knapp75: Gyakorlatban tapasztaltak, annak közzététele, az nem az előítélet hanem a megélésé. @tivoli: Köszi a hozzáértés és a megértés az erősebb mindég mint a tudálékosság. Ezt te tökéletes megértéssel tudtad nyugtázni.
wagabund
@keresztapa: nem akarok még töprengeni sem erről,de most nekifutok mégegyszer..

azt írtam, hogy ...a művelt nyugat egyébként igen keményen rasszista... ...aki akarja, az úgy is tudja. engem is aláztak rendesen a bőröm színe miatt,(nem "nyugaton") mert én csak egy rohadt fehér vagyok...túl soxor álltam fegyver csöve előtt ahhoz, hogy ne lenne véleményem.. nos van...elég kemény. de ezt megtartom magamnak. öreg vagyok már...

értem én az átkötést a rikárdózásból a zsidózásba, de most csak a rikárdónál maradnék...a másik téma túl nagy, és régebbi eredetű, hogy itt és most belebonyolódjunk..illetve csak én..

addig jó, míg csak egy jelentéktelen rikárdózáson rugózunk..
Dr. Felipe
Igaza van Gyurcsány Rikárdó Ferencnek mert miért is kell egy egy napos babába belerúgni? Mert azt már most lehet tudni hogy bűnöző lesz belőle? Az én környezetemben is él egy öt tagú cigány család (szülők és a három gyerek) Mindegyiknek becsületes szakmája van és egyik sem közmunkás. Egyik ács és két fehér munkást is foglalkoztat.
Tehát nem minden cigány bűnöző, ezt jobb ha tudja ez a neonáci görény.
kamazuka
A Jasons Tatham jobban állna .
Mondjuk egy Thatamre hívás?
papa.49
Ugye megint az ,,abortuszmaradék,, bedobta a közbe, mi meg vitatkozgatunk rajta, miért is egyértelmű a dolog a párnapos újszülött miről is tehet, semmiről, az emlegetett ,,hős zászló égető,, vajon hibátlan, nem hinném, akkor honnan veszi magának a bátorságot hogy egy pici baba fölött ő ítéletet mondjon, a társadalom se mondott még ítéletet a koma felett, de majd fog...
papa.49
@wagabund: Ellen kell mondjak neked fog, mert olyan mértékben mérgezi a pártja a népet, hogy a kijózanodás után nagy cirkusz lesz...
Ők nem a túl távoli jövőben kb. 2-4 hónapon belül egyértelműen beállnak a fütyiszhez, hiszen onnan estek ki, a hazugovics seggéből, mennek vissza a ,,papához,, utána nézheted a ,,népszerűségüket,,...
cacus
@papa.49: Milyen ítéletet mondott a gyerek fölött?
papa.49
@cacus: Talán ha elolvasnád a hírt megnéznéd a videót talán...
cacus
@papa.49: Lehet én vagyok a vak, de milyen videót?
papa.49
@cacus: Meg kell keresned az elsején feltett videóját, a palinak ahol a gyermekeivel, és a nejével látható, arra gondoltam...
Knapp75
@keresztapa: Te még cigányozni sem tudsz zsidózás nélkül... ;)
Persze nyomi, te tapasztalatból tudod (és nem előítélet), milyenek a "világuralomra törő cionista zsidók", mert nap mint nap velük pettingelsz... hahaha

Egyszerűbb általánosítani persze, főleg, ha szerényebbek a képességeid. Sajnállak.

Elődke meg itt tette egyértelművé, hogy nem csak bizonyos romákkal van problémája, hanem még az újszülöttekkel is.
Knapp75
@tivoli: "Nekem spec. bejön a @keresztapa: stílusa is és az egyszerű előítéletessége is. Egyszerűen tisztánlátó, érdemes odafigyelni rá."

Ööö... Az ne zavarjon, hogy aki előítéletes, az nem lehet "tisztánlátó", mivel az előítéletei alapján alakítja ki a véleményét és szarik a valóságra!
De azért te csak figyelj oda rá! ;)
tivoli
@Knapp75: ma, 19:10
Aha. Az egyszerű előítéletessége a te véleményed, a tisztánlátása meg az enyém. Bíztam benne, hogy felismered magad. Vagy lehet, hogy idézőjelet kellett volna használnom? Elnézésedet kérem.
És tényleg vannak, akikre érdemes odafigyelni, mert nem a sztereotip dumát nyomják.
cacus
@papa.49: Annyit azért nem ér novák, hogy egy percnyi időt is pazarékoljak rá...
Ez szemét húzás volt tőle...
papa.49
@cacus: Egyébként rákerestem , már nem található meg csak egy kép, és a moderált szöveg, működik az ,,elhárítás,, úgy látszik túl sokan horkadtunk fel ellene...
Knapp75
@tivoli: Bizony, azért vannak az írásjelek, hogy segítsenek kifejezni a gondolatainkat! ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.