A nagy jobboldali médiaátszervezésnek és a közmédia megerősítésének részeként versenytársat kaphat a 444 – írják ők maguk. Kapaszkodjanak: jöhet a 888!

Több beszámoló is született arról az elmúlt napokban, hogy milyen témák kerültek terítékre az Orbán Viktor vs. jobboldali hírportálok vezetői találkozón. A hírek szerint újra felmerült egy "Index- vagy Origo-méretű” állami híportál elindítása, ami nem először vetődik fel ötletként 2010 óta.

A 444 azonban úgy értesült, hogy ennek a tervnek részeként, vagy akár ettől teljesen függetlenül is folyik egy ötletelés jobboldali médiaemberek bevonásával, amely egy kifejezetten a fiatalabb generációknak készülő honlap elindításáról szól. Egy olyan felületet szeretnének összehozni, ahol jó híreket oszthatnak meg ifjú Fidesz-szavazókkal.

Nos, Habony Árpádnak úgy fest, tervei vannak a 888.hu-val, és ez nem vicc. A 888.hu domain 2015 január 9-én került annak a Kosik Kristóf Jánosnak a tulajdonába, aki Habony Árpád jogi képviselőjeként ismert. Kosik a 444-nek annyit mondott, hogy nem kíván semmit mondani a 888.hu-ról.

A 444.hu az üggyel kapcsolatban megkeresett két Fidesz-közeli szereplőt is. Kobza Miklós tanácsadó, aki jó viszonyt ápol Kaminsky Fannival, Orbán Viktor Facebook-szerkesztőjével is, egyszerűen letette a telefont. Csúri Ákos Fidesz-közeli médiamunkás pedig azt mondta, most hall először az ötletről.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levi
A Propeller mellé meg majd az állami "Rotor" ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
A régen megszűnt Dörmögő Dömötör gyereklap helyett pont jó lesz !
levi
A Propeller mellé meg majd az állami "Rotor" ??
Dr. Felipe
Akik csak agymosásra, hazugságra alapoznak, eleve nem lehet vetélytársa a 444.hu nak. Lehet akár 888.hu, 101 kiskutya.hu, 1001 éjszaka meséi.hu, nem oszt nem szoroz, halott ügy mint az internetadó.
volvós
Jó, hogy ez a képen látható végtermék alak elöre tájékoztat
bennünket, hogy mit kerüljünk el nagy ívben, kit sz@rjunk
le jó magasról. Ez a kis mázas cserépedény N.Balázska majd
fog még térdenállni a csupasz s...gek elött !!!
papa.49
Oszt. ha nem akarom nem olvasom, jó napot...
kakaósbögre
én már látom előre hogy a népies neve csak annyi lesz:trolltanya
GeoCravker
Az sok nyolcas.
Orbánnak elég a 88. Vonával együtt. Koalicióban
csetere
@papa.49: Egy a baj. A mi adónkból fedezik a költségeit.
papa.49
@csetere: De le is verhetjük rajta az adót...
karma1
Na, harom "vizesnyolcas" elkezdi majd boszen megirni a hiranyagot: "Kinyilott a pitypang? Megirom! Kek az eg? Megirom!",... na, ha ebben a stilusban fog szolni a MAI fiatalokhoz, akkor mar elore magara huzhatja a marek foldet!

Ezek annyira el vannak rugaszkodva a napi elettol, hogy az valami hihetetlen!
Kb. most ez olyan, mintha a nagypapi karacsonyra Morse-tavirot adna ajandekba az unokajanak, aki egesz allo nap az iPhone 6-at nyomogatja...
Plane, ha egy fiatal eszreveszi, hogy terelni (is) akarjak?

A Nemzeti Rotor a Propi nyomaba sem lephet, bar jopofa otletnek tartanam, hihi, ugyanis aki itt van, talan egyszer kinyitna elszornyulkodni, aztan rohanna is vissza ide. (Azert jopofa otlet lenne, gratula, nagyon jol analog a 444-re a 888... Hulyek,... "beeeee, a 888 sokkal nagyobb szam, mint a 444, en gyoztem"- mondjak majd az uzembentartok, mint ket 3 eves a homokozoban...:o)))
karma1
Ja es elfelejtettem: a nagypapa rendkivul meg lesz sertodve, hogy az unokaja le sem szarja a jo kis Morse tavirot, pedig az milyen jo is volt az elso VH-ban...:o)))

Ezek sem veszik eszre, hogy elszallt az ido felettuk...
kkalman
Elég ötletszegény név a 888.hu. Kb. ez lesz a színvonal is. Óvodás unokámnak magasabb az értelmi színvonala.
papa.49
@kkalman: A góréjuk milyen, egy kisstílű, a kis emberek állandó magamutogatásában szenvedő seggdugasz, akinek mindegy mit mondott, mit tett, mindig a legutolsó agymenése a legfontosabb...
nezelodo
A mai fidesz már olyan messze van a fiatalokkal való együttgondolkodástól, mint az egykori MSZMP-s vének tanácsa az akkori fiatalságtól.
coyote3
Istenem add, hogy csak egy önálló ötletük legyen ...:)))))
Senara
Álláshirdetés , lojális hozzászólókat felveszünk , bérezés nincs , ajándék kitűzök főtitkár képével , zászlócskák ami szintén hasonló "arcmás" plusz glória csuti stadion felett . Kiváló munka elismerésért főtitkár szülőháza meglátogatása , kivételezetteknek alacsút - felcsút barátságos mérkőzés megtekintése , pár virsli , szelet kenyér .
mate03
@Dr. Felipe: Had legyen külön oldaluk! Legalább a hívők elhagyják ezt az oldalt,és nem rontják itt a levegőt!
m.macskosz
@coyote3: Na-na, na-na, azért a netadó meg a napelemek...:)
m.macskosz
@Senara: Az esetleges hozzászólásokat, --amelyek a kormányzást dicsőítik--, nem limitáljuk.
Ezzel szemben a szoftver negatív hsz.-t nem is engedélyez.
nezelodo
"coyote3
Istenem add, hogy csak egy önálló ötletük legyen ...:)))))"

Ne reménykedj, úgy lopták ezek az üvöltő kisfiú plakáttól, a vekkeren át az állami támogatásokig mindent, sajnos nem befejezve a sort a MANYUP-al, és még a választási jelszavukkal is cinikusan hirdették, hogy folytatjuk! Látjuk, senki nem vonja kétségbe az állításukat.
Desischado
És vajon ki fog odamenni? De semmi vész! A fanoknak meg az egy bítes birkáknak tökéletes lesz! (az oldalát fogja a röhögéstől)
m.macskosz
@Desischado: Egyszer, kétszer én biztosan elmegyek, ha röhögni akarok.
m.macskosz
@Desischado: Tényleg, Des! Láttál már Te, vagy bárki más ilyen sajtóterméket, mint a Krónika? Tudod, a "Kinyílott a pitypang, megírom" nevű Kerényi-féle remekművet?
human
@coyote3: Emlékszem még a magyar terméket népszerűsítő reklámjukra a tévében. Azt meg egy kanadai reklámból lopták gyakorlatilag egy az egyben (Kínai modell :)
addict.blog.hu/2011/02/09/kanadai_reklammal_vedjuk_a_magyar_arukat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.