A 2015-ben lejáró földgáz-szerződéseket szeretné megújítani Orbán Viktor Vlagyimir Putyin budapesti látogatásán. Molnár Csaba, korábbi energiaügyi miniszter szerint azonban ez őrültség, hiszen mostani feltételekkel írunk alá egy szerződést, miközben a következő fél évben jelentősen csökken majd a gáz világpiaci ára. A miniszterelnök közben a bankadó csökkentéséről is beszélt a szokásos rádió-interjújában. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Szegény Putyin, már úgy le van gatyásodva, hogy neki kell partnert keresni az eladó gázhoz?
Csizmás Kond
Na és mi van ha mégsem az Orbán Putyin találkozóz a lényege az egésznek ?
papa.49
Ere csak azt lehet mondani, nem kellett volna kivásárolni az EON.t most kb. 10-20% kevesebbért kapnánk a gázt sőt az EON. még fizetne is a tárolók használatáért...
Elkúrtak erre az ,,üzletre,, néhány 100 milliárdot, oszt. már a befektet pénz csak a felét. kétharmadát éri, mondhatom ,,NAGY BÓT VOT,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.