Nagyon nagy baj van, Magyarország, mint kés a vajon, úgy megy át a római egyezményen, ott sérti meg, ahol tudja – ezt Kolláth György mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Őszintén mondom, nem értem Orbánt. A totális médiafölénnyel megbolondította az országot, a hazugságokat "igazsággá" varázsolták, nézeteiket ráerőltették a birkamódon alakítható magyarra.
Ez egy óriási hiba, hogy nem pénzeli a saját "mórjait", akik elvtelen módon megtették kötelességüket és most mehetnek. Pedig a közszolgálati médiát adóforintokból tartják fenn.
mekkelek
@Manhattan: Tekints rá úgy mint egy háborodott elméjûre, mindjárt minden érthetô lesz.
nemkati
Azért az ATV felvehetne egy fogalmazót, lektort, korrektort, valakit, hogy ne jelenjen meg már egy ilyen cikk ilyen vacak minőségben. Mindig fontos, de egyre fontosabb lesz, hogy azoknak az embereknek a szavai, akikre oda kell figyelni, írásban is megjelenjenek, minél többen olvashassák azok, akiknek nem sikerült meghallgatni.
nyanya001
@mekkelek: Az a baj, hogy egy háborodott elméjű vezeti az országot !
A birkák meg bólogatnak hozzá, mert nekik mindig jut zöld legelő !
Amúgy meg Kolláthnak igaza van, felosztották az országot egymás között
mert ugye nem leszünk gyarmat, de több millió ember lesz a saját hazájában a cselédje,
kiszolgáltatottjai ezeknek a férgeknek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.