Török Gábor és G. Fodor Gábor politikai elemzők arról beszéltek a Heti Válasznak, hogy Angela Merkel látogatása idején hiba volt-e Orbán Viktortól belemenni újra az "illiberálisozásba". Ebben kevésbé értenek egyet, abban már inkább, hogy a Fidesz fölött az elmúlt hónapokban tornyosuló viharfelhők eltűnni látszanak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
G. Fodor ilyen tiszteletlen, hoigy a Szeretett vezetőről hebehurgyáskodást feltételez? Ejnye ejnye!
Egyébként én még mindig azt szeretném tudni, ki a többi öt?
eugen4402
A Fodor Gépont feleslegesen strapálja magát. Köztudott tény, hogy nálunk minden hebehurgyáskodásért egyedül Gyurcsány Ferenc a felelős...
Senara
Már lecsengene , kézcsók , pulpitus "kocogtatás " mondani valója alátámasztására , feszült állapota levezetésére . Erre itt van 1 szösszenet "hebehurgyáskodott" ami inkább illene egy óvodás , vagy kisiskolás viselkedésére . Nem kell ellenzéki kritika a fizetett századvég megteszi helyettük .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.