Köztiszteletben álló civil jelöltet indítana az LMP a tapolcai időközi választáson. Az LMP társelnöke az ATV Start-ban elmondta, az ellenzéki összefogást egy olyan jelölt indításával valósítanák meg, aki mögé valamennyi ellenzéki párt szavazói hajlandók felsorakozni, és aki semmi olyat nem képvisel, ami szöges ellentétben áll bármelyik ellenzéki párt elveivel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Én remélem, hogy nem fognak odaállni. Az LMP keményen dolgozott azon, hogy ne sikerüljön az ellenzéki összefogás, sőt kijelentették ha jól emlékszem, hogy ahol az MSZP, DK, és Együtt kampányol, vagy fog össze ott nekik nincs helyük, nem paliroznak egy ilyen dologhoz mint bal oldal. Hát talán ha bocsánatot kérnek. Most, hogy megint leáldozni látszik nekik a jövő.
Nil
Lehet hogy jobbikos az illető hogy az LMP mellé áll?
bencemacska
"Ellenzéki összefogáson dolgozik az LMP..."

A kecske meg őrzi a káposztát, a farkas meg a kecskét!!!-:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.