Vizitdíj nem lesz, de aki az állami alapellátásnál többet akar, annak a magánegészségügyet kell igénybe vennie - mondta Tuzson Bence, aki szerint a reklámadóról Lázár János talán még Simicska Lajossal is egyezet. A Fidesz szóvivője a P+ Tv vendégeként arról is beszélt, hogy nem aggasztja a Jobbik erősödése, és megvédik, sőt folytatják a rezsicsökkentést.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Jaja, akinek nem tetszik a csótányos leves a kórházakban és ennél többet akar az menjen a magán klinikára. "Gecik"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Jaja, akinek nem tetszik a csótányos leves a kórházakban és ennél többet akar az menjen a magán klinikára. "Gecik"
lampa laz
ó, hogy vágják ki vakbeledet a szegények kórházába, te tetű
nyanya001
Te meg oda, ahova én gondolom a maffia bandáddal együtt !
Száz milliárdokat elkótyavetyéltetek sz@rságokra
de az egészségügy nektek nem fontos, hisz
a maffiának VIP ellátás jár igaz ?
freemanpetya
A hozzá nem értő, dilettáns politikusnak is el lehetne menni a magánszektorba dolgozni, ott bizonyítson.
nemkati
Ez a szöveg is mehet a gyűteménybe.
Az "akinek nincs semmije, az annyit is ér", "47 ezer forintból meg lehet élni", "Magyarországon nem nő, hanem csökken a szegénység" - ezek és a hasonlók mellé.
vukkocska
Őket az állami egészségügy maximálisan kiszolgálja ingyen, seggnyalással. A szegény, akik nincs megelégedve az alapellátással, menjen sok pénzért magánorvoshoz. Jellemtelen banda.
volvós
Ha a Simocska azt mondta a Viktorra, hogy ge...i,
akkor ez a féreg egy egész reklámszatyor ge...i !!!
Már a kinézete sem 100-as... Szerintetek
volt már Növel ???
volvós
@Horizont: Lehet, hogy a postás " besegitett "...
Ez csak alibi, aki más, az alibiböl csinál gyereket !!
hetöndöe
@volvós: Hujaj,akkor ezeket frakcióülésre vödrökben hordják?:-)))
Levendula
Akkor mi a lófazéknak vonják a TB járulékot a munkavállalóktól? Minek? Kinek?
Gyuri Géderről
"Tuzson: Aki többet akar, menjen a magánegészségügybe"
Dögölj meg te köcsög.
lópicigáspár
@Levendula: Azért, hogy nekik jusson a napi 47e re!
human
Nem mondta ezt véletlenül. Szerintem beindítják a magánklinika bizniszt és ezzel párhuzamosan leépítik a közkórházak szolgáltatásait.
bakurasz
@Levendula: Szerintem nézz utána: a Fideszgec kormányzás alatt az, hogy Társadalombiztosítás, egyszerűen eltűnt! Adóként szedik be a TB-t és így arra használják, amire akarják! Fasza...
oncogito
Tulajdonképpen ez lenne az egészségügy biztosítéka, ha fizetős lenne. Akkor lenne minden, ami kell.
Csakhogy ehhez az kellene, hogy az emberek jövedelme alapján kifizethető legyen.
Nem kell ingyen semmi, mert mindennek ára van, mindenki pénzért dolgozik.
Az egészségügy se legyen ingyenes,csak annak aki eltartott, vagy munkaképtelen, vagy átmeneti anyagi gondja van.
Mindenki más meg tudja megfizetni a tisztességes ellátást, mert tisztességes munkájából tudjon tisztességesen élni.
Ne az állam tartsa el a teljes egészségügyet, de az emberek tudják megfizetni, amire szükség van.
Ez lenne a cél!
mariaberta
És adsz pénzt is hozzá Te zseni. Vagy azért kaptuk az 1.8 % nyugdíj emelést, hogy erre költsük? De reménykedem, hogy ez a magas plusz pénz nekem elég lesz, De Neked elég lesz a tiéd? Mert kívánom, hogy millióidat költsd orvosra, méghozzá kórházira.
coyote3
Fogadjunk, hogy ez a féreg is a 300 ft-os vizitdíj ellen habzott...
Clavigo
Tuzson Bunci..feltörtél,,mint a szenyvíz. Látom,,jót tettek az egódnak az állami ""megrendelések "...Ha majd nem fut a szekered,,remélem lesz szerencséd egy adag csótány-raguhoz,,valamelyik lepusztított közkórházban...
bakegya
Te Tuzson,a cölöp-teknős után kaphatsz tőlem egy közeli időpontot,hálából-HOGY MIELŐBB VIGYEN EL A HELIKOBAKTER!!!
Vizual
Csak csendben jegyzem meg. A 300 Ft-s vízitdíjból mielőtt leszavaztátok, már pár rendelő felénk is kapott igen értékes műszereket. Talán azzal rendbe jöhetett volna az egészségűgy. Most meg magánrendelésre menjünk. Tb., orvosi és egyéb eü hozzájárulások. Mihez ?
papa.49
A hazugovics vélekedése itt látható, mert ez a gyík nem merte volna magától ezt így kijelenteni, ezt kapta meg hogy etesse meg velünk!!!
Lassan oda érünk hogy itt is szükség lesz egy ,,Majdanra,,!!!
papa.49
@Horizont: Sajnos így van ha nincs pénzed, vagy olyan aki tud adni nyugodtan megdögölhetsz, bár vonogatták a járulékokat csak el is költötték másra, ebben tök egyformák az eddig kormányon lévők, de ami most van az még ezen is túl megy...
Itt már tényleg csak a vakszerencsén múlik hogy találsz-e olyan orvost aki foglalkozik veled, vagy csak vegetálhatsz míg bele nem döglesz az ellátás hiányába...
Közben szép szövegeket engednek el a ,,megelőzések fontosságáról,, mint amit írtál, az nem várhat hónapokig, mert lehet hogy késő lesz...
pensionar
Ezek drMENGELE tanitvanyai, ugy ,hogy sokat nem varhat toluk a sok nain, szegeny aki boldog volt 89 be.
human
Már szinte hallom a kormánypropagandát:
- Felszámoltuk a hálapénzt
- Vége a sorbanállásnak
- Rendeztük az egészségügyben dolgozók fizetéseit
- Bevontuk a magántőkét az egészségügybe, hogy olcsóbb államot teremtsünk
Válassza ön is a MAGÁNKÓRHÁZAKAT!

Akinek meg nincs rá pénze az annyit is ér.
eszegfu
@bakurasz: Az igaz, hogy már nincs TB, hanem helyette szociális hozzájárulás adó van, ami a bruttó bér után 27 %. A munkavállalótól azonban továbbra is vonnak össz. 7 %"az egészségbiztositás pénzbeni és természetbeni" ellátására, ezt még értem. Nem tudom milyen alapba folyik be, ill. mit finansziroznak a "munkaerőpiaci" járulékból, amit ugyancsak levonnak 1,5% mértékkel a bruttóból.
eszegfu
Tuzson válaszai nem töltöttek el örömmel! "...Keményen dolgozó emberekért szeretnénk folytatni a munkát.." -- akinek nincs munkája, azért nem kell semmit sem tenni! Vagy "...választáson felhatalmazást kap, az nem arra kap felhatalmazást, hogy azt csinálja, ami népszerüséghez vezet... kormányozni kell..." -- ebben egyetértünk: választások előtti kampányban volt családi kedvezmény, rezsicsökkentés, vagyis népszerü igéretek, majd kormányra kerülve csak ugy kapkodjuk a fejünket, hogy ezek "kiváltására", a ktv. lyukak fedezésére micsoda "ötletbörzés" adókat vezettek be! Ez még csak alig 1 évük...
human
@eszegfu: És még ott ez a csoda bogár: EHO = Egészségügyi hozzájárulás
6% minden egyes fillér után amit kamatoz a pénzünk. De mi köze ennek az egészségügyhöz?
De amúgy is alapból 16%-ot adózunk a kamatok után. Ez így már összesen 22%-os adó.
Senara
Tuzson jobban jártunk volna , ha elfecsérelt "simicska" idézet maradsz . Valahol hallottam ! Politikus elfelejti , hogy valamikor ő is ember volt .
eszegfu
@human: Én már ezt a hanyagul odavetett mondatot sem értem: "Aki többet akar, menjen a magánegészségügybe." Ugye milyen ellátáshoz képest többet? Ezzel azt akarja mondani, hogy az államiban nincs eszköz, gyógyszer, személyzet, csak mondjuk ágy, vagyis ez a "O" szint, vagy esetleg már negativ?! Akkor legyen csak magánkórház, mindenért fizessünk, de a beteg kapja meg az OEP-től azt a normativ pénzt, ami az ő ellátásához szükséges, amit ma az állami kórház is megkap. Pl. Ha egy szürkehályog mütét 256 eFt-ba kerül, akkor elmegyek a magánkórházba, ahol fizetek 265 eFt-ot, de az OEP-től kapok 256 eFt-ot. Vélhetően ez is csak egy hülye ötlet, de a kormány sem büszkélkedhet ezzel a nagy kórház "átalakitási" tervével!
eszegfu
@human: Ezt valóban kifelejtettem a pakliból! Lehetne ragozni: társasági osztalékadó után 14 % az EHO, a munkáltató a telefonszámlája bizonyos része után (ha nem számlázza ki a magán beszélgetéseket) 27 % EHO (ez vonatkozik pl. az étkezési utalványok bizonyos összeg feletti részére is, de nem vonatkozik a munkáltató által adott STADION BELÉPŐKRE!) , persze ott van a nyugdijas egyéni és társas vállalkozások tagjai után fizetendő "egészségszolgáltatási járulék" havi 6.930 (ez 2009-ben 1.950 volt a szoc.kormány alatt és igéretük szerint 2010. évben "kivezetik"). Ha jól összekapjuk magunkat még összejön egy pár olyan adó, aminek a nevében ugyan benne van, de köze sincs az egészségügyhöz!
human
@eszegfu: Kijelentésével egyet tudnék érteni, ha nem terhelné a béremet egészségügyi hozzájárulásnak hazudott adó. De így ez is csak egy aljas, nagyképű, újnemzeti kijelentés volt egy gcitől.
Giró-Szász századvéglet szintén demagóg kijelentése jut eszembe. A pedagógusoknak üzente, hogy mikor baj van nem konyakot kell rendelni. De a saját fizetésének emelését, a kormányzati juttatások növelését azért megszavazta ez a gci is.
oncogito
Azért elmondhatná, hogy mi az a kevés, amit az állam biztosít a betegeknek a közpénzből, hogy az alapellátás mindig mindenkinek biztosítva van?
És mit jelent szerinte az alapellátás?
1magyar
Így van, aki hagyja, hogy kivegyétek a szájából az utolsó falatot, dögöljön éhen!
Clavigo
Ennek a mocskos,vérszopó csürhének,már régen sitten kellene ülnie,,A Cimbalmostól lefelé,,az utolsó csicskásig bezárólag...oszt jó napot.,,ha idézhetem a nemzet Félkegyelműjét.
vonotok
@papa.49: Úgy gondolom nem a " bevándorlókkal kellene enyhít foglalkozni, hanem a KI
vándorlokál. Mért kell 3-7 órát várakozni egy orvosi vizsgálatra??? Mert orvosaink, nővéreink kivándorolnak MEGÉLHETÉSÉRT. És itthon nem maradt elég felkészült egészségügyi személyzet akik emberi módon törődnének a rászorultakra. se remélem egyszer ez a rohadék is ott ül majd a váróban.
mariaberta
Ki a fasz az a Tuzson??? Dajcs után szabadon.
mariaberta
@human: Rosszul fogalmaztál, kihagytad a "nemzeti" előnevet.
papa.49
@vonotok: Legyél nyugodt ő nem fog a ,,pór nép,, között ücsörögni, ő ,,kiemelt ellátást,, fog kapni, mert neki az jár!!!
Toby
Szemét ez a tuzson nevű spermaszökevény, a kórházi ellátás minőségének javítását joggal várjuk el, hisz tekintélyes "hálapénzt" hagyunk ott ! ( Adózatlanul ! )
human
@mariaberta: Jogos, de le van már járatva a nemzet szavunk így is eléggé. A jövőben az újnemzeti kifejezést fogom használni.
vonotok
@papa.49: Le írhatom, hogy szerintem mi jár neki??? A Jó K... A ...
kamazuka
Kedves T Bence.
Úgy könnyű pofázni,hogy az elmút nyócév kivon az egészségügyből 200 milliárdot,majd leváltják őket de el nem számoltatják,majd az új bagázs magán kórházakat létesít,és hülyeségeket propagál.
Azért fizetem a TB-t,hogy rendes ellátást kapjak.
No ha ez nektek nem műkszik,akkor le lesztek váltav záros időn belűl.
Hogy miért?
Mert én többet akarok ennyi adóbefizetéséből!
Ez hogy tetszik?
papa.49
@vonotok: Azt hiszem az itt jelenlévők 99 % nak hasonló a véleménye mint a tied, én is így gondolom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.