Szellő István ennél már valószínűleg nem tudná magasabbra húzni a szemöldökét: nettó 7 millió forintért szóbeli (!) tanácsadást végez Giró-Szász András volt cége Nagykanizsán.

Az RTL Híradónak egy helyi DK-s képviselő azt mondta, a Strategopolis Kft. versenyeztetés nélkül nyerte el a megbízást, ami arról szól, hogy a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár által alapított cég segítse a Zalaegerszeg és Nagykanizsa közötti gazdaságfejlesztést.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
És az egyáltalán nem korrupt NAV hol a fészkes fenében van ilyenkor? Mert gondolom számla sincs, csak az adócsalás, és a korrupció.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Elvtársak csak semmi papírmunka mert annak nyoma van. A szóbeli tanácsadás, az az igazi mert a szó elszáll a szélben nyomtalanul, a 7 milla viszont megmarad a zsebben. Még az apróért is lehajolnak az elvtársak.
nyanya001
Gyomorforgató !
Ezek már a látszatra sem adnak !
Knapp75
Úgy kéne a tanácsadást lefolytatni, hogy ki legyen hangosítva az egész városban, mert ha újra el kell mondaniuk valamit, az megint 7 millióba fog majd kerülni!
kkalman
És az egyáltalán nem korrupt NAV hol a fészkes fenében van ilyenkor? Mert gondolom számla sincs, csak az adócsalás, és a korrupció.
volvós
ugy röpködnek girnyókánál a milliók, mint tavasszal a fecskék...
Egyike a " gerincnélküli " fajnak... Emlékszem, amikor az ATV-ben
Bánó András politikai müsorában szidta és kritizálta a fideszt...
" századvég " szinvonal !
Aki Én
Amelyik hívő erre is csak annyit tud mondani, hogy a komcsik is ezt csinálták, az szarja arcon magát.
pbalage
Tanácsok:
1: Fideszes szupermenek felsorolása
2: Lopási tanácsok
3: Ha jót akarsz magadnak, elmesélem kit kell lefizetni
4: Visszakeresheted a lóvét magadnak, ha megszerzed nekünk ezt meg ezt a boltot
5: Hallottam már olyanról, akinek nem tetszettek a tanácsaim, de neki megdöglött a kutyája.
vadsanca
Nem értem ezt a költekezést! A televízióban vannak műsoridőben jósok, jövendő-mondók. Ez a szolgáltatás telefon olcsóbb lenne. Volt alkalmam belenézni egy ilyen adásba. Sok mindent nem láttam az önreklámon kívül.
Yoda69
"nettó 7 millió forintért szóbeli (!) tanácsadást végez Giró-Szász András volt cége"
Ugy a jo, ugy legalabb nem lehet rajtuk szamon kerni.
Erre szavaztak a birkak.
Clavigo
:) :) Ez óriási..:) A NAV akkor mi a faccomért b@cctat bárkit is nyugta-számla adás kötelezettség elmulasztása címén?? :) :) Tényleg zsenik...ilyet kitalálni !! :) :) Vida nyanya meg elszámoltatja őket,,és bemondás alapján mindent rendbe fog találni.:) :) Zseniális :)
bakegya
Termékenyítő ...szabadon,sikeresen teríti a cölöp-teknősünk-igazat mondott az a Simicska abban a bizonyos, kivételesen józan pillanatában.
cuna_mi
Annyiért én is adok, sőt még a felelősséget is vállalom GARANCIÁVAL!

"Menjetek a pics...ba!"
evacica
@nyanya001: Baj az, hogy hagyjuk és nem csinálunk semmit ellene. Az ellenzék is csak bénázik és egymást piszkálja, ahelyett hogy összefogna és arra mozgósítana,, hogy zavarjuk el ezt a szemét korrupt bandát! Ez is csak M.o. és a banánköztársaságokban lehetséges. Szomorú!
coyote3
Azért arra kiváncsi lennék, hogy ez a seggnyaló állami támogatás nélkül mire menne a versenyszférában...
bencemacska
És mennyi az a perköltség, amiben 5 év alatt megállapította a bíróság, hogy a "szoci és libsi" polgármesterek jogosa fizettek a tanácsadóiknak.
Ki jelentette fel őket? Lehet, hogy az aki most a girnyónak adja a 7 millát?!
coni
Ez sokkal inkább a népről állít ki bizonyítványt mint Giróról. Erre szavazott a nép, ezért ott "folytatják" ahol abbahagyták.
simmering73
@Hellcat: Ilyenkor lapulnak, mint sz@r a fűben.
Desischado
Ez is arról szól, hogy megtömjük a haveri kör feneketlen zsebeit! Gyalázat, ami itt folyik! És meddig tűrjük még ezt az arcátlan szabadrablást?! Mikor mondjuk már azt, hogy elég, ennyi volt, és ne tovább!!!
Juhász István
Én INGYEN is adok tanácsot : TAKARODJATOK EL!!! ...de ne külföldre, mert ott nehezebben ér el majd az INTERPOL !!!
fütyi
Mondjátok meg nekem ki is ez a Giró Szász valójában. Egy falusi buzi kinézetű, öntelt, magát műmájernak kiadó seggnyaló pöcs. 7 miller havonta, nem semmi, azért mert szóvivőként áltatott, és gátlástalanul, rezzenéstelen, cinikus majom pofával hazudozva magyarázta a kormány hazug semmittevését. De nem baj. Sánta kutyát, hazug embert hamar utolérik, remélem Ő is be áll majd a bilincsesek táborába, a királyi tv sztár koszos retyerutyájával együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.