Orbán Viktor ismét a Bukás-videó főszerpelője lett, ezúttal azt figurázták ki, amikor megtudja, hogy elbukott a kétharmad.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ne gondolj a citromra
én abban bízom hogy a csuti tahó-zsebhokis-szotyiköpködõ odaszôlt a zasszonyának: néhány alsógatyit dobâjjá má be a bõrönbe! valamit nem ért ez a tulok népem, pedig dolgozik a megvilágosodáson a vejem is! ezeknek? magyar seggbe magyar lófaszt, asszony! na. kubaszovot meg holnap kibaszom oszt jónapot! aggyá páleszt asszonyállat! a gecibe mó! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Sikerult megint konnyesre rohognom magam igy, munkakezdes elott...:o))))
Ne gondolj a citromra
én abban bízom hogy a csuti tahó-zsebhokis-szotyiköpködõ odaszôlt a zasszonyának: néhány alsógatyit dobâjjá má be a bõrönbe! valamit nem ért ez a tulok népem, pedig dolgozik a megvilágosodáson a vejem is! ezeknek? magyar seggbe magyar lófaszt, asszony! na. kubaszovot meg holnap kibaszom oszt jónapot! aggyá páleszt asszonyállat! a gecibe mó! :)
papa.49
A kisbusz rohamtempóba viszi a sógorékhoz a klinikára, egy kis ,,karbantartásra,, holnaptól kezdve Anikó asszony megint széles karimájú, sötét napszemüvegben fog közlekedni...
oncogito
Nem kellene előre inni a medve bőrére.
Olvassátok csak, bujtatott fideszes, aki nyert:
hvg.hu/itthon/20150222_Kesz_Zoltan_az_utolso_masodpercig_izgultu
keresztapa
Ugyan gondolkozik -e a FIDESZ, hogy az urizálás, a mutyizás, a NAV-ozás vásárlóközpontok vasárnapi zárva tartása, KDNP pötty párt kívánalmának teljesítése, a lakosság akaratának ellenében megérte- e a vereség kezdetének kinyilvánítását. A bársony szék birtoklása önelégültséget szül, az önelégedettség a bukás szülő anyja. Ezt követi a kormány részéről majd a kapkodás, fejetlenség, erő összpontosításának hanyatlása, rend fegyelem szervezettség hiánya, a mutyizások önkorlátlansága biztos ösvénye a bukásnak!
vukkocska
Szép összefogás volt. Nagyon sokat dolgozott mindenki. Kész Zoltán pedig állta a sarat nagyon szépen. Pedig a Fidesz megtett mindent annak érdekében, hogy amortizálja. Még a családjába is belemásztak. A mentő pedig már Graz felé robog, szerintem. Remélem, ami eddig csak repedezett, most már omlani fog.
Levendula
Végre pár perc vígság a szürke hétköznapok után... :)
bakurasz
Szerintem a valóság nem áll messze ettől! Legalább is remélem...
kkalman
Van Isten!
A grazi Ideg, Elme, Gyógy és Intézet kapujának a kulcsát, ha már benn van a csuti szotyiköpködő, jó messzire, nagyon el kellene dobni.
bakurasz
@oncogito: Basszus!... Mégis csak van trükk?
Desischado
Végre! Megdőlt az a teória, hogy a fidesz legyőzhetetlen! Gratulálok Veszprémnek, és Kész Zoltánnak!
Manhattan
Most értem haza Veszprémből. Hónapok óta hóban-fagyban jártuk a várost, a környező falvakat, de megérte! GYŐZTÜNK! Alig hittem a szememnek, mikor számolva a szavazatokat, nagy része Kész Zolié volt. Tűkön ültem, mi lehet máshol? Telefonálni nem volt szabad. Még jó, hogy a suliban több választókörzet volt, így 2 szomszéd osztályba átszaladtam hírekért. Ott is 60 % körül volt a részvétel, és vezetett Zoli. Akkor már tudtam, GYŐZTÜNK!!!
Knapp75
@oncogito: Hjaj, ne már!
Ez volt a kérdés:

"Elképzelhető, hogy lesz olyan előterjesztés, melyben a Fidesszel együtt szavaz?"

Mit kellett volna erre válaszolnia?
Azt, hogy:
"- Nem, egy büdös bunkó vagyok és az árokásást tartom a legfontosabbnak. Szekértáborokban gondolkodom és csak azért sem fogok még olyan fideszes javaslatokat sem megszavazni, amelyek még szerintem is szolgálnák a választóim érdekeit."
He?
coyote3
Ne bontsunk pezsgőt!, mindenki nyugodjon le a p ... csába! :) Semmi sem változik...
bretagne
@Manhattan: Szerintem sokan voltunk, akik nagyon drukkoltunk Kész Zoltánnak! Remélem, nem támadják meg az eredményt!
Nemezis
@bretagne: Ezt az eredményt? Érdekes lenne.
Strong
Ez gagyika lett, a Holland-Magyar 8-1 sokkal jobb...

Viszont a mondanivaló ott van a szeren...

Már csak egy valami hiányzik:
Egy normális kormány, aki képes elvezetni ezt az országot...de olyan még a láthatáron sincs...
karma1
@Manhattan: Eddig is csiptelek, de most meg nagyobbat nottel a szememben,...:o))

Gratula a rengeteg munkadhoz, csak igy tovabb! orban szamara mar nincs visszaut - ezert viszont o "dolgozott" meg nagyon, foleg a marciusi valasztasok ota...
A Tündik bündije
Mindenki nyugodjon le a 'csába, a magyar Parlamentben még változatlanul ott ül Putyin kétharmada...
keresztapa
Az a szomorú, hogy a pártok versenyében az MSZP még mindig a harmadik. S itt van a szégyellni való, hogy képtelen a saját párttagok közül kinevelni egy városi polgármester jelöltett. Pártfüggetlen mögé áll be, hagyjuk a rizsát nincs szükség rá nem kell a megmagyarázhatatlant megmagyarázni. Ebből nehéz kikecmeregni, sebaj Tóbiás rossz társ. Fecsegés helyett a választásokon meg kellett volna verni az Isten tudja kiadta FIDESZT! Igazi összefogással, erős vidéki alapszervezeteket kellett volna szervezni már régen. De a vidéki MSZP szervezetek a porban hevernek. Független jelölt tollával fényezi magát, pártszervezetét ez egy alávaló emberi cselekedet, főleg a nyilatkozata a független győzelmekor.
spu00
Az a szomorú, hogy a mai napig nincs olyan programja az ellenzéknek ami alapján a jelenlegi kormány gazdasági eredményeit nem ,hogy felül múlni, hanem megközelíteni sem tudja, s főleg olyan személyt találni, aki egy jó program megvalósítására alkalmas lenne. A csak győzelem a fontos elvvel nem lehet tömeget találni, csak a jelenlegi kis csoportokat. Az meg mire elég? Semmire, csak höbörögni.
Dr. Felipe
@spu00: Elvtárs!

Mert a kurmánynak milyen programja van? Ja tudom, a "Folytatjuk" program.
Dr. Felipe
@keresztapa: Igazad van keresztapa.

Az MSZP re nincs szükség, a fideSS "gecikre" meg pláne nincs szükség. Ezt a veszprémi választás fényesen igazolta.
vukkocska
@oncogito: A kérdésre nem adott választ. Azt nyilatkozta, minden demokratikus erővel képes összefogni. Most ha a Fideszt demokratikus erőnek gondolja? Nyitott maradt a kérdés. Már politikus :)
Manhattan
@karma1: Köszönöm. Most kevés pihenés jön, aztán irány a tapolcai körzet. Remélem, az időjárás kegyesebb lesz hozzánk.
dömdödöm
" nyugi ne sírjál nekünk is hiányozni fog goodfrend " :-)
keresztapa
@Dr. Felipe: Az az igaz, hogy minden párt a hatalomért képes minden aljasságra, azért, hogy az uralkodását biztosítsa. A veszprémi választás ezt bizonyítja. Hogyan lehetséges egy minden egyes párttól független személy, háttérpárt támogatására számítani, azt elfogadni, tudván azt,hogy azért folyamatosan fizetnie kell a támogató pártnak, aki megvette támogatásával. Köszönet nem lesz ezért a támogatásért, nem fog tudni szabadulni a diktátumoktól, amit kikövetelnek tőle a demokratikusnak álcázott hatalmi erő. Csak szolga lesz a maga uradalmába. A háttér alku miatt, Veszprém érdekére való hivatkozássokkal, Veszprém takarni fog minden egyes támogató párt követelést, a látszat függetlenségével amit nem lesz képes a végtelenségig leplezni. A politika a hazugságok gyűjteménye magasabb fokon, amit a választók késve észrevételeznek a gyakorlatban, ezt minden eddig regnáló párt, már tagadhatatlanul bizonyított.
rugacs
@Ne gondolj a citromra: Igazad van, az embernek nevezett primitív suttyó, aki ilyen stílusban adja magát elő (az ember magából indul ki, azért tételezhetii ezt másról is), nem érdemli meg az ember státuszt.
Azért kíváncsi lennék, te így születtél (ilyen primitíven), vagy közben lettél ilyen sötét?
Knapp75
@keresztapa: Ha látszat függetlenséget akarsz, akkor olvasgasd Schmitt Pál és Tarlós István budapesti karrierjét! :)

A veszprémiek többségének tök mindegy volt, kire szavaznak, Orbán ellen akartak demonstrálni.
Egy egyéni képviselőnek semmi súlya nincsen a parlamentben, ha független, ha párttag, mindegy. Az elképzeléseihez többségi támogatással kell rendelkeznie, ez miatt nem kéne aggódnod...
rugacs
@Dr. Felipe: A kormány ilyetén kritizálásával még mélyebben áll a baloldal, hiszen nekik még ilyen sincs!
Bár lassan már baloldal sincs, nem mintha hiányolnám... :-))
Vagyis vannak Fideszesek meg nem Fideszesek. A balosok meg eltűntek, őket senki sem akarja, a "futottak még" kategóriában ... :-D
rugacs
Az ellenzéknek évek óta ez volt a legnagyobb öröme, hogy a Fidesz elvesztette 1 mandátummal a kétharmadot! :-))
Pedig ők ezzel semmit sem erősödtek, csak a Fidesz gyengült valamelyest.
De az is lehet, hogy csak átmenetileg... :-)
Persze már most, egyre másra akadnak jelentkezők, akik engedményekért, támogatásért odaadnák a voksukat!
Sok van még 2018-ig :-D
qxy
Na meg még ott az igazság a kezébe. mert meg teheti sajnos és most jobban rá is fog hajtani a pénz szerzésre. Mert ugye mentsük ami menthető. Most kell el dugni, el tenni, mindent hogy késöbb legyen.
Dr. Felipe
@rugacs: Így igaz. Nem is kell baloldal, most a fideSS "geciket" kell eltakarítani. Veszprémben az első lépés megtörtént de nem állunk meg, megyünk tovább. Senki nem állíthat meg minket.
keresztapa
@Knapp75: A többségi támogatást a parlamentbe kell megszerezni, nem függetlenként indulásnál ezért súlytalan, de elkötelezetté tette magát feladta függetlenségét. Tehát igaztalanság tetten érve, már politikussá vált, mielőtt kiderült volna kacifántos függetlené válása. Ehhez olvasni, értelmezni kell győzelmi mámorába tett nyilatkozatát! Főleg a minden szó értelmezése!
Toby
Úgy tűnik, nem csak egy narancs rohad, hanem az egész narancsliget !
A felcsúúúúthy dakota beszopta, így van ez jól !
karma1
@Manhattan: Akkor abba is mindent bele!!!...:o))) Azt pedig nem tudom, miert irtam marciusi valasztasokat az aprilis 6-ai helyett? Hiaba, orexem,...:o((
Everest
...ha jól hallottam a hírekben, akkor a "vezér" tiszt áldozatot hajt végre - A külügyet bitorló, kispályás - menesztve lészen!
Desischado
@Manhattan: Akkor neked is szívből gratulálok, és a munkatársaidnak is! Bárcsak én is ott lehettem volna! (megölelget)
Hajrá, a másik választáshoz, sok sikert kívánok nektek - és magunknak!
Manhattan
@Desischado: Köszönöm. Ránk fért a siker, ennyi kudarc után. :)
Knapp75
@keresztapa: Sajnos időnként nekem a te írásaid értelmezése is gondot okoz, pedig nagyon igyekszem... ;)
karma1
@Manhattan: A multat NE fogd fel kudarcnak, mert az lehuz, negativ! Mindig ugy gondolj Magadra es a veled egyutt dolgozokra, hogy TI 100 %-on teljesitettetek, es ez meg fogja hozni az eredmenyt! Latod, mar kezdodik!...:O))) Ne csuggedj, egyre tobben lesztek!..:o)))
Bercifiu
@Ne gondolj a citromra: Nem a Kútbaszó hibája a vesztés, hanem a beképzelt, arrogáns viselkedés, a munkanélküliség, a kiszámíthatatlan gazdasági környezet, az elhibázott külpolitika, a sok hozzá nem értő hatalomba helyezése.
Ha Kútbaszót megháromszorozzák, akkor is bukta lesz Tapolcán.
kukac50
Ez már haladás,hogy nincs kétharmad.
keresztapa
@Knapp75: Hogy ne legyen gondod az írásom értelmezése. Lényeg Az a személy aki független az nem fogad el párt támogatást, egyetlen párttól sem választás előtt. Akkor indult volna Veszprém-ért jelszóval! De ez a függetlenség Tóbiás győzelmét fényezte! Ki is nyilatkozta!
Knapp75
@keresztapa: A független nem azt jelenti, hogy elutasítja a pártokat, hanem azt, hogy egyiknek sem tagja, egyiknek sem kizárólagos elkötelezettje.
Ha egy valódi független elindul, akkor még örül is, ha beáll mögé egy párt, mivel egyedül még plakátokat ragasztani sem fog tudni.
Aki elutasít minden párthoz köthető segítséget egy választási kampányban, az nem független, hanem hülye. (a saját esélyeit csökkenti és még a riválisai számát is növeli...)

Azt meg Orbánék találták ki a magyar politikában, hogy függetlennek kell álcázni
a jelöltet, ha a pártnév túl riasztó. (Tarlós és Schmitt főpolgármesteri esélyeit így erősítették)

Nyilván Tóbiásék is sokat tettek Kész győzelméért, de ha elhiszik, hogy ez kizárólag az ő érdemük, akkor nagy pofára esés lesz belőle.
JAJMÁR
Mindjárt itt a tavasz, és remélem tényleg újraéled az ország. Nem mi, -állampolgárok- tehetünk róla, hogy ehhez ennek a kormánynak buknia kell. Bukni fog... erről pedig csakis egyedül ez a kormány tehet!
Késő már, nem lehet jóvá tenni semmilyen elemzéssel és semmilyen kampánnyal a múltat... most bizonyára azon agyalnak a fideses okosok, hogy magát a fideszt hogy lehetne megmenteni, de szerintem annak is vége!
Desischado
@Manhattan: Egyetértek! Hidd el, az én lelkemnek is kellett már ez nagyon!
mate03
@verőce21: Mi van?Savanyú a szőlő?
verőce21
@mate03: (11:35) Te Degecen születtél?
keresztapa
@Knapp75: Saját szemszögedből igazad van, te előbb elfogadod a támogatását egy nem köz szimpátiát élvező párttól "Függetlenként", választás megtörténte előtt, engeded, hogy az a párt amelyet a köz már nem kíván, múlt cselekedetei miatt, fényezze magát a te sikereddel. Ha megválasztásod után áll melléd támogató ként, akkor semmi kivetni való nem lehet mert közös nevezőre tudtad hozni hivatali tevékenységedet, azaz tudsz alázatból vezetni, kivétel nélkül fogadod a pártok támogatását, mert jó célért nyerted el támogatásukat. Kibontakozik ez a támogatás ha majd a korrupció elleni, a mutyizás, az úrhatnámság , az igazságszolgáltatás összefonódásai, a felelősség vállalással szembeni követelmény rendszered ismerté válik! Ha véget akarsz vetni a büntetés nélküli felelősségről. felelőtlenül ne lehessen bűnt elkövetni. Akkor szépen kifognak hátrálni mögüled! Jelzőket fognak rád kitalálni aminek köze sem lesz tevékenységedhez. Mert ez a párt természete, csak az a jó párt amely uralkodik, a többiek csak az uralkodó párt foglyai.
Knapp75
@keresztapa: Ahogy a baloldal nem tudott volna választást nyerni egy független jelölt nélkül, úgy a független jelöltnek sem lett volna esélye, ha nem támogatják és mondjuk 1-2 baloldali jelölt elindul ellene.
Parlamentáris demokráciában tudomásul kell venni, hogy az érdekérvényesítéshez egy pártra van szüksége mindenkinek, akármilyen jó gondolatai is vannak.

Ha valóban "teljesen függetlenként" mégis megküzdene a választáson, ahogy azt elvárod, akkor is mi a garancia rá, hogy nem sorol be valamelyik pártba pár hónapon belül, "elvtelenségből" vagy éppen a fent leírtak miatt racionális indokokkal? Szerintem semmi.

A teljesen független jelölteket a választási rendszer "csinálta ki", egyrészt a kétpólusúvá váló pártszisztémával, másrészt a körzetek megnagyobbodásával.
Ezeket a jelölteket nem személyesen ismeri a 80,000 választójuk, hanem a médián keresztül, így nem sok esély van rá, hogy mindentől függetlenül felépítsék és megismertessék magukat. Viszont pl. a kisebb településeken a polgármester választásoknál látszik, hogy a jelöltek valódi teljesítménye (ismertsége) sokkal jobban számít.

Azért a távol maradók száma és a politikusok "népszerűségi" indexe (ami inkább népszerűtlenségi index), azt mutatja, hogy a köz egyik pártot sem kívánja úgy igazán... ;)
keresztapa
@Knapp75: Nálam a függetlenség nem azt jelenti mint a választáson indulónál! Mint ahogyan a tej-sem tej ha cikória pótlót öntünk bele, akkor már tejeskávé!
Ami már nem lesz tej! Nálam a "független" Szó eredeti értelmezése él, és ha az eredet elveszti valóság tartalmát, abból fakad a kotyvaszt!
Knapp75
@keresztapa: hja, azt hittem, most egy választáson induló politikusról beszélünk! :)
keresztapa
@Knapp75: Jól hiszed választást nyert politikusról beszéltünk! Csak a politikus által értelmezett "Független" szó, nem azt a függetlenség tartalmat jelenti amit ő értelmez, független szó alatt. (Az én értelmezésem alapján. Szabad akaratú, ön állású, semmi színezett párthoz nem kötődik attól elhatárolódó, saját meggyőződését követő, önálló senki hatalmától nem függő, nincs lekötve,
tetteiben akadályozva.) Ez politikai pályára lépő személyre nem érvényesíthető, ezért egy függetlenként induló személy csak igaztalanul az, aminek indult választáskor, tudván azt, hogy párttámogatást is élvez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.