Egyre több pénzt költenek, és egyre több részprojektet jelölnek ki a Budai Vár rekonstrukciójával kapcsolatban, miközben még az újjáépülő épületek funkcióiról sincs döntés. Ha a szakértőkből álló Hauszmann-bizottság bele is folyna, a döntést a kormány magának vindikálja. Nagy pénzek hosszú távon történő elköltéséről van szó, a beruházás egyebek mellett a Liget Projekt előrehaladásával is összefügg. Nem vennénk rá mérget, hogy az egész nem jár úgy, mint a Gyurcsány-féle kormányzati negyed.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Bár már régi ez a cikk, de talán ha már megtaláltam szolok hozzá. A két terv között órisási a különbség. A Várról már olvastam, hogy azt a FIDESZ, Orbán le akarja bontani. Bár tény nem hiszem. De ezektől minden kitelik. És miért jó ha egy egy minisztérium az ország különböző pontjain regnálna.
Gyurcsány talán csak a költségek megtakarítása és könnyen elérhetőség miatt szerette volna. És látjuk azért, hogy a joszefvárosi piacot megszüntették, de kié lesz az a terület. Ne találgassatok.
voltam
Sok milliárdot költeni a vár felújítására korszakalkotó ötlet, még akkor is, ha átmenetileg Orbán lakná. Mert ahogy a királyok is jöttek-mentek a vár maradt. Itt maradt nekünk ez a csodálatos építmény, és akkor is itt marad ha a mostani nagyúr már rég nem lesz e világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.