Jelentősen emelkedhetne az 1500 lakosnál kisebb és az 5-10 ezer fő közötti települések polgármestereinek fizetése egy törvénymódosító indítványnak köszönhetően. Ez mintegy 2,5 milliárd forint éves költséggel járna, és a mintegy 3200 önkormányzatból 2266 polgármestert érintene kedvezőbben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A választások előtt a polgik fizetését levitték annyira, hogy ne legyen kedve senkinek ennyiért ilyen feladatot vállalni. Most meg emelik? Nem arról van szó esetleg, hogy a fideszes polgármester jelöltek tudtak a választások utáni emelésről? A trafikoknál is hasonlót játszottak. Akik nem voltak a tűz közelében nem tudhatták, hogy majd hatalmas árrést alkalmazhatnak, ezért gyengébb üzletit tervet tudtak csak beadni a fideszesekhez képest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.